Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šindeláře neuhlídaly, přesto mají Pečky tři body


18

Martin Šindelář se v minulém kole prezentoval pěti góly, ale ani to nepřimělo domácí dát si na něj větší pozor. Ale ani dvě branky šutéra Čechie nestačily na bodový zisk, protože Pečky ve druhém poločase vývoj otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelář skóroval už v desáté minutě

Tuklaty našly nového střelce a Martin Šindelář se prosadil už po deseti minutách zápasu a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí hráči potom hru vyrovnali, ale jejich aktivita končila střeleckými pokusy z dvaceti metrů, se kterými si Pazdera bez potíží poradil.

 

A v jedenadvacáté minutě přišel pro Pečky další šok. Po faula na Jambora zahrávali hosté trestňák od rohu velkého čtverce, pečeckému gólmanovi se padařilo míč vyrazit ale jen k nohám Martina Šindeláře, který si s nabídnutou šancí poradil - 0:2.

 

O čtyři minuty později byl ale rozdíl opět o jediný gól. Bulíř vyslal po pravém křídle Hanouska, ten se dostal ze strany do šestnácky, poslal přízemní centr pořed kasu a tam se nejlépe orientoval Jakub Krupička a poslal balón pod klacek - 1:2.

 

Gól ale probudil hosty. Trestňák ze stejného místa jako při druhé brance tentokrát Linhart ukryl v rukavicích, dobře zakročil i proti střele Šindeláře, střela Vébra byla zblokovaná na roh. Pečení po brance nemohli chytit tempo a v těchto fázích zápasu se bránili. Ale ubránili se i sólu Jambora a do kabin se šlo s výsledkem 1:2.

Obrat zahájil Převrátil

I obrázek hry po přestávce byl podobný, hrálo se více na polovině Pečeckých, ale bez gólových šancí. Postupně ale iniciativu začali přebírat domácí hráči. Několik rychlých protiútoků ještě nemělo gólové řešení, ale po jednom ukopli obránci Čechie míč do autu. Domácí míč rychle vhodili do hry, Svoboda hlavou přiťukl na Milana Převrátila, který z první napálil míč do sítě - srovnáno 2:2.

 

Domácí se začali tlačit za třemi body, čímž umožnili hostům několik rychlých kontrů. Vznikaly závary před Linhartovou bránou, ale Pečenmí se ubránili. Naopak zlepšili kombinaci a dostávali se k zakončení. Krásné akce zakončovali Hanousek, Krupička nebo Chochola, ale zatím bez úspěchu. 

 

A přišly chvíle Teplého. Nejprve po rozehraném trestném kopu protáhl tvrdou střelou Pazderu, který míč vytěsnil na roh. V pětasedmdesáté minutě už se David Teplý radoval. Z druhé vlny si našel odražený míč a bez přípravy vyslal pumelici, po které se gólman Čechie natahoval marně - 3:2.

 

Obrat byl dokonán. Hosté vrhli vše do útoku, závěr zápasu byl nervozní a plný tvrdých soubojů, ale branka už žádná nepadla. Hosté tak po sympatickém výkonu a dvoubrankovém vedení nakonec odjíždějí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Začátek jsme nechytili a brzy jsme prohrávali 0:2. Naštěstí se nám podařilo do poločasu dát kontaktní branku. Ve druhé půli jsme trochu prostřídali, zlepšila se kombinace a podařilo se nám myslím že zaslouženě skóre otočit a získat tři body. V nervózním závěru jsme to už dokázali ubránit a žádný brejk hostů nepovolili.




Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Přiklopil [-] , Z. Bulíř [-] , T. Charouzd [-] (62. J. Adamec [-] ) , M. Rauch [-] - M. Převrátil [-] (76. J. Chochola [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , D. Teplý [-] - J. Krupička [-] , J. Svoboda [-] -

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Jansta [-] , P. Patáčik [-] , M. Kotala [-] , J. Vébr [-] , R. Nešpor [-] (39. K. Zradička [-] ) , R. Časta [-] , M. Šindelář [-] , D. Jambor [-] , M. Kassa [-] , P. Jambor [-] (83. M. Pytloun [-] )

ŽK: 18. M. Převrátil , 21. J. Přiklopil , 57. J. Svoboda - 50. P. Jambor , 69. M. Kotala .
Hráči zápasu: D. Teplý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voborník Josef - POSPÍŠIL Pavel (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Červené Pečky čekají na tři body od čtvrtého kola a tuklatská Čechie by mohla být soupeřem k překonání. Ale pokud uhlídají střelce Šindeláře.

Tip: výhra domácích