1:7
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rezerv vyzněl jednoznačně pro Velim


Branky


35. L. Janeba - 11. J. Zajíc , 21. D. Konůpek (vl.) , 28. J. Ceral , 31. T. Němec , 62. J. Nedbal , 73. L. Vlk , 79. J. Kovařík (p.)
16

Rezerva Peček schytala na domácím hřišti debakl od jednoho z favoritů soutěže. Soupeři toto usnadnil i Konůpek, který se nechal vyloučit při odchodu na poločasovou přestávku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Síla byla na straně Velimi

Jak jsou zápasy rezervních týmů nevyzpytatelné ukázal souboj "B" týmů domácích Peček a hostů z Velimi. Zatímco Pečky měly souběh zápasů a nemohly se vyzbrojit posilami z Áčka, tak z Velimi přijeli hned čtyři borci širšího kádru prvního mužstva (Zajíc, Kukal, Němec, Martikán). A na hřišti to bylo od počátku vidět.

 

Po úvodní poznávací desetiminutovce se do zápasu Velimští opřeli a v jedenácté minutě se poprvé radovali z branky po zakončení Jana Zajíce - 0:1. Po dalších deseti minutách se podél brankové lajny protáhl agilní Jiří Ceral a prudkou přihrávku před bránu si srazil David Konůpek do vlastní brány - 0:2.

 

Okolo třicáté minuty padly dva góly v rychlém sledu. Nejprve Jiří Ceral zvýšil na 0:3 a po něm Tomáš Němec dává na 0:4.

 

Deset minut před přestávkou se mohou radovat i domácí příznivci. Lukáš Janeba vyslal z dobrých třiceti metrů střelu na Svobodu, toho rána překvapila a od prsou se odrazila do sítě - 1:4. Nutno dodat, že to se stává i v lepších rodinách...

 

Odchod do šaten však nebyl jednoduchý. Kukal s Konůpkem se tak dlouho pošťuchovali až David Konůpek do Kukala strčil a rozhodčí toto ocenil červenou kartou.

Další góly dávali náhradníci

Do druhého poločasu trenér hostů Jiří Ptáček postupně vyslal všechny čtyři náhradníky a zajímavé je, že už jen oni měli zájem dávat góly. Podařilo se to hned třem z nich.

 

Jako první se prosadil Jiří Nedbal - 5:1, po něm Lukáš Vlk - 6:1 a deset minut před koncem uzavřel účet zápasu Jakub Kovařík z pokutového kopu - 7:1.

 

Rezerva Peček narazila v prvních dvou kolech na zdatné soupeře a při skóre 1:12 je zatím v tabulce poslední. V příštím kole se utkají o první body s předposlední Jestřábkou. Naopak Velim má za sebou zápasy právě s těmito soupeři a s plným bodovým ziskem zatím vévodí tabulce. Jak lídra prověří v příštím kole Červené Pečky se teprve uvidí.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky B
Karel Holub, trenér: Hodnocení zápasu z mé strany je dost těžké. Výsledek mluví za vše. Soupeř byl jednoznačně na jiné úrovni. Jedinou dobrou zprávou je, že jsme dali aspoň jeden gól po chybě soupeřova brankáře (gól z 35 metrů). A špatnou, že se nechal vyloučit Konůpek D. po nesmyslném mozkovém zkratu v poločase zápasu (strčení do soupeře), kdy oplácel sprostou ústní urážku hostujícího hráče.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Na úvod soutěže jsme měli opticky nejslabší soupeře. To těžší nás teprve čeká. Sice nám chyběli dva hráči kádru béčka, ale měli jsme možnost podpory z "A" týmu. Hlavně náhrada za stopera Hrabala byla důležitá. V prvním poločase jsme si vytvořili náskok a ve druhém už kluky ani hra nebavila.



Sestavy


AFK Pečky B
S. Hemmer [-] (46. M. Cmár [-] ) - J. Vavák [-] , D. Dobiáš [-] , V. Buřič [-] (63. J. Malý [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Moravec [-] (79. F. Bortlík [-] ) , M. Novák [-] , V. Kašpárek [-] (53. M. Soukup [-] ) , L. Janeba [-] , D. Konůpek [-] , P. Braňka [-] (83. J. Hampl [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , O. Martikán [-] , M. Kyncl [-] , J. Vlk [-] - T. Němec [-] , A. Jehlička [-] (62. L. Vlk [-] ) , J. Ceral [-] (58. J. Kovařík [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Zajíc [-] (46. J. Nedbal [-] ) , J. Kukal [-] (72. J. Kuchař [-] )

ŽK: 7. V. Buřič , 15. L. Janeba - 45. J. Zajíc , 51. J. Kukal . ČK: D. Konůpek .
Hráči zápasu: J. Ceral .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MELICHAR Vít - BUŘIČ Zdeněk (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Derby rezerv obou klubů. Slibuje napínavou atmosféru, ale jak to bude vypadat na hřišti teprve uvidíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů