Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim v Tuchorazi nadělovala


16

Diváci v Tuchorazi viděli celkem dvanáct gólů, pokud někteří neodešli dříve na pivo, protože většina padla právě do domácí branky. A zrodil se rekordní výsledek letošního ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černá pětiminutovka

Tuchorazský trenér Viktor Odráška musel před utkáním řešit absenci tří klíčových hráčů základní sestavy: „Vymlouvat se nemůžeme, musí naskočit jiní a porvat se o místo na slunci.“ Ale kolotoč, jaký domácí borci zažili, si budou dlouho pamatovat.

 

 

Už od první minuty se na mladého, ještě ne dvacetiletého Martina Fersta v brance Tuchoraze valil útok za útokem a ukázalo se, jakým směrem se asi zápas bude vyvíjet. Kouřimským trvalo osm minut, než se konečně prosadili po sólovém úniku a přesném zakončení Tomáše Dufka – 0:1.

 

Po pár minutách pláchl zleva Novák, v šestnáctce byl nedovoleně zastaven nestíhajícím obráncem a nařízený pokutový kop suverénně proměnil Daniel Procházka – 0:2.

 

Mezi třicátou druhou a třicátou sedmou minutou zažili domácí černou pětiminutovku. Během těchto minut inkasovali celkem další čtyři góly, když se postupně trefili Martin Snížek – 0:3, dvakrát Pavel Královský – 0:5 a poločasový stav určil svým druhým gólem Tomáš Dufek – 0:6.

 

„Věděli jsme dobře, jak na tom Tuchoraz po prvních kolech je, ale i tak jsme nechtěli nic ponechat náhodě a od prvních minut jsme nastoupili, jak je u nás zvykem“, spokojeně odcházel do kabiny Jan Kočí, vedoucí mužstva a upřesnil: „Ve vysokém tempu jsme domácí vůbec k ničemu nepustili.“

Hosté polevili v koncentraci

I druhou polovinu zápasu začali hosté soustředěně a brzy dali další dva góly. Krásnou individuální akcí se prezentoval Milan Tománek – 0:7 a střídající Jaroslav Bělohlávek navýšil na děsivých 0:8.

 

Jednoznačný zápas se už zdramatizovat nedal, ale slabší koncentrace hostů dovolila Tuchorazi alespoň korigovat po brankách Davida Garnota a Tomáše Marce na 2:8.

 

 

Poslední slovo patřilo ale zase Kouřimským. Jaroslav Bělohlávek se přidal ke dvougólovým střelcům – 2:9 a desítku završil trefně z desítky kouřimský gólman Lukáš Havránek – 2:10.

 

 

„S tímto přístupem, zodpovědností, nasazením a hlavně kvalitou bychom měli problémy i ve III. třídě“, neskrýval zklamání Viktor Odráška a důrazně dodal: „Takto se soutěž této úrovně hrát nedá.“



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Zápas s asi nejsilnějším soupeřem v dosavadním průběhu nám nastavil zrcadlo a ukázal rozdíl minimálně třídy mezi oběma mužstvy. Bohužel zaskakující hráči neobstáli. Skutečností pak zůstává, že slušně zápas odehraje šest hráčů, a kdyby ostatních pět ze hřiště odešlo, tak by si toho nikdo snad ani nevšimnul. O víkendu jedeme do Nučic a v týdnu musíme udělat vše, abychom zápas mohli důstojně odehrát.

TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí mužstva: Od samého počátku jsme na hřišti dominovali, soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu a dávali jsme góly. Tuchoraz „posílená“ o hráče IV. třídy absolutně nestíhala. Ve druhém poločase nás postihl krátký výpadek, kdy jsme zbytečně nechali soupeře dvakrát skórovat a pokazili jsme tak Havránkovi čisté konto. Na druhou stranu i on dal gól – z penalty.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Ferst [-] - F. Trnka [-] , K. Toman [-] , M. Hozman [-] , P. Doležel [-] (46. L. Vančura [-] ) - J. Moravec [-] , T. Marc [-] , M. Vosecký [-] , J. Pokorný [-] - D. Garnot [-] , P. Smolný [-] (46. K. Bandas [-] ) -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] (62. M. Havránek [-] ) , M. Tománek [-] - P. Královský [-] (86. L. Kocián [-] ) , M. Snížek [-] (46. J. Bělohlávek [-] ) , P. Jirků [-] , O. Macháček [-] , J. Keltner [-] - T. Dufek [-] (68. M. Petrásek [-] ) - T. Novák [-] (66. R. Světnička [-] )

ŽK: 24. F. Trnka , 89. K. Bandas - 72. P. Jirků , 75. P. Královský .
Hráči zápasu: M. Tománek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - ŠAFUS David (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Tuchoraz dostala od Kouřimi už několikrát v posledních letech nakládačku. Je čas to změnit, ale Kouřim hraje skvěle.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů