M. Šulc 33. (vl.)
P. Královský 85. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dramatu odváží Nučice z Kouřimi dva body


Branky


33. M. Šulc (vl.) , 85. P. Královský (p.) - 33. P. Nevšímal , 80. J. Vedral
19

Derby mezi Kouřimí a Nučicemi mělo vše, co by mělo mít. Náboj, emoce, branky. V samotném závěru dokázaly Nučice vyrovnat a v penaltové loterii vydolovaly druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšímal šokoval domácí

Dnešní derby hned od prvních minut ukázalo, že nebude jiné oproti jiným derby a od první minuty se předváděl fotbal plný soubojů a faulů. Hned po třech minutách musel ze hry odstoupit hostující Souček, když fauloval Královského a sám se zranil. 

 

Hosté nastoupili s příliš velkým respektem, Kouřim byla všude první a zcela Nučice přehrávala. Příliš gólových šancí si ovšem nevytvářela. Kouřim hrozila hlavně rychlými kombinacemi, kdy Snížek a Královský z první rozdávali míče na rychlá křídla. Královský měl i největší příležitost prvního poločasu, ale z úhlu trefil pouze tyč.

 

Po půlhodině hry reklamovali domácí faul na Jirků, hosté se ale zmocnili míče a pohlednou akci zakončil Petr Nevšímal - 0:1. Šokoval domácí hráče i diváky a výsledek se do konce poločasu už neměnil.

 

 

 

V hlavní roli pomezní rozhodčí

Kouřimští krátce po přestávce dokázali srovnat skóre, když centrovaný míč Procházky si nešťastně srazil do vlastní sítě Marek Šulc - 1:1. "Pomezní neodmával zcela evidedntní ofsajd", rozčilovali se činovníci hostů.

 

Poté fotbal celkově moc krásy nepobral a spíše se bojovalo a faulovalo než hrálo. Kouřimští byli sice opticky lepší, ale po nuceném střídání Snížka se hra vyrovnala. V osmdesáté minutě se v nučickém vápně dostal k míči Pavel Královský a za následný zbytečný faul Jíchy nařídil rozhodčí pokutový kop, který sám postižený proměnil - 2:1.

 

Pět minut poté zbytečně fauloval v souboji o míč Královský a Šulc trestný kop z pětadvaceti metrů rozehrál prudkou střelou, kterou Havránek vyrazil pouze před sebe a Jan Vedral měl snadnou práci uklidit míč do sítě - 2:2. I zde domácí reklamovali ofsajd, na což pomezní dle tvrzení kouřimských činovníků reagoval slovy: "To byl asi ofsajd, ale já vám to vracím za ten váš první gól".

 

Dvě minuty před koncem má drama nerozhodný výsledek a jde se do penalt.

 

 

Kouřimští mířili dvakrát mimo tyče

"Poprvé v sezóně se nám podařilo vyhrát pokutové kopy, když  domácí dvakrát netrefili branku a nám se naopak dařilo: Šulc, P.Zápotocký. Vlasák a Bradáč proměnili, pouze Kubalíkovi Havránek střelu chytil", radoval se Jan Vedral ze zisku dvou bodů.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: Dnešní utkání bývá přehlídkou soubojů a ostrých slov a nebylo tomu jinak ani dnes. Od začátku zápasu jsme si chtěli hrát svoje a celkem se nám to dařilo. Soupeř nám to neulehčil svojí hrou a ani rozhodčí tomu moc nepřidal na kvalitě. První poločas pro nás byl velmi smolný, když jsme neproměnili dvě ložené šance a soupeř nás potrestal.. Celé utkání jsme byli lepším týmem, ale neproměňování šancí nás stálo ztrátu 2 bodů.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Bohužel se nám takřka rozpadl kádr. V sobotu dostal červenou Novák v zápase B-mužstva, dnes už ve 3.min byl Souček odnesen na nosítkách a bude muset na vyšetření s kolenem. Kočí zápas také nedohrál a uvidíme, jestli se dokáže dát dohromady do příštího zápasu. Trenér Krutský bude příští utkání také sledovat pouze z tribuny, protože byl vyloučen po protestech směrem k rozhodčímu.



Sestavy



TJ Nučice
T. Rybák [-] - M. Jícha [-] , P. Bradáč [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-] (3. J. Vedral [-] ) , P. Nevšímal [-] , F. Kubalík [-] , D. Kočí [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-]

ŽK: 44. P. Královský , 58. M. Hovorka , 77. M. Klégr - 3. D. Kočí , 29. M. Chromý , 77. P. Bradáč , 80. M. Jícha , 84. F. Kubalík . ČK: 85. T. Krutský .
Hráči zápasu: T. Svoboda , P. Královský - T. Rybák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LINHART Zdeněk - KOSMATA Daniel (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Derbíčko! Kouřim má fazónu a Nučice malinko tápou. Bude výhodou domácí prostředí? Loni na svém hřišti těsně uspěly Nučice...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích