3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starosta otočil zápas a vystřílel Čechii tři body


Branky


56. I. Starosta , 71. I. Starosta (p.) , 82. I. Starosta - 40. J. Pokorný
17

Poločasové vedení 0:1 se Tuchorazi udržet ve druhém poločase nepodařilo a Ivan Starosta naklonil třemi góly jazýček vah na stranu Tuklat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komplikace se sestavami na obou stranách

Domácí trenér Jiří Halgaš uvedl k prvnímu poločasu toto: "K důležitému utkání s Tuchorazí jsme opět nastoupili bez několika stabilních členů základní sestavy. K již dříve zraněným hráčům se po utkání v Plaňanech přidaly bratři Čermákové a kapitán Jambor. Samotné utkání mnoho fotbalové krásy nepřineslo, hra byla nepřesná, neurovnaná. Pohledných akcí bylo jako šafránu. Hosté si v první půli počkali na naši chybu a asi po zásluze šli do vedení, protože dvě velké šance Starosty gólem neskončily."

 

Podobně viděl první dějství i trenér hostů Viktor Odráška: "Sestavu na zápas jsme horko těžko lepili ještě dopoledne a k zápasu odjížděli se čtyřmi dorostenci. Přesto jsme do zápasu vstoupili dobře a byli aktivnější a lepší na míči. Domácí se zlepšili až v druhé části první půle a hrozili hlavně z dobře kopaných standardek. Před půlí jsme se ale po krásné akci prosadili my, Jakub Pokorný se po rychlé akci z pravé strany důrazně prosadil hlavou - 0:1."

 

Na hřišti řádil Lachman se Starostou

"V druhé půli se přeci jenom o něco zlepšil náš pohyb a hosté začali v zadních řadách chybovat", už spokojeně hodnotil zápas Jiří Halgaš a rozvinul: "Po zranění Kostaka přišel na hřiště náš žolík "štírek" Vojta Lachman a jeho zkušenost rozhodla, že body zůstanou doma. Po jeho přihrávce prošel obranou hostí "válečník" Vébr a ideálně našel na hranici vápna Ivana Starostu, který srovnal na 1:1. O 10. minut později vlétl Lachman jako uragán do vápna a jelikož byl o chloupek dříve u míče než brankář hostí, tomu nezbylo nic jiného než ho poslat k zemi!! Pro mě jasná penalta, kterou s přehledem proměňuje Ivan Starosta - 2:1."

 

Klíčový moment zápasu viděl Viktor Odráška jinak: "Faul na našeho brankáře, který v souboji vyboxoval míč mimo a poté byl sražen útočníkem soupeře, bohužel resultoval v penaltu proti nám. Situaci však předcházela znovu naše zbytečná ztráta míče. Bohužel nepřesnosti v řízení zápasu přinesly zbytečná zranění hráčů na obou stranách. I za nepříznivého stavu jsme pak soupeře znovu zatlačili, ale ani jednu ze dvou velkých šancí neproměnili, naopak po chybě jsme pár minut před koncem potřetí inkasovali."

 

V závěru si hosté sice vytváří optickou převahu, ale se zakončením jsou na štíru. V 83.minutě po dalším průniku Lachmana, kterého tentokrát nezastavuje vůbec nic, doklepává do odkryté branky Ivan Starosta a završuje čistý hattrick - 3:1!!  



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Upachtěné, ale pro nás velice důležité vítězství. Stínem je opět zranění již zmiňovaného Žana Kostaka, s pochroumaným kolenem nedohráli Šimon Votava a Marek Jansta!! Klukům děkuji za to, že i když se tolik nedařilo, dokázali zabrat a urvat 3 body. Velký dík patří Jiřímu Vébrovi, že nám opět pomohl v nelehké situaci a ukázal, že mu nejsme lhostejní!!

FC Tuchoraz
Viktor Odráška, trenér: Hráče musím pochválit, zápas odjezdili, nic nevypustili a makali jeden za druhého. Spoustu situací stále ještě neřešíme dobře a chybujeme, ale za předvedený výkon se nemusíme stydět. Tentokrát byly body opravdu blízko.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Pytloun [-] , Š. Votava [-] (29. M. Bajtler [-] ) , J. Vébr [-] , T. Pígl [-] , I. Starosta [-] , M. Kassa [-] , P. Mazur [-] , I. Kostak [-] (51. V. Lachman [-] ) , P. Patáčik [-] , M. Jansta [-] (79. M. Klepetko [-] )

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - J. Pokorný [-] , D. Garnot [-] , P. Doležel [-] , T. Marc [-] , K. Toman [-] , J. Moravec [-] (62. J. Černý [-] ) , K. Bandas [-] (46. L. Vančura [-] ) , L. Trnka [-] , M. Hozman [-] , F. Trnka [-]

ŽK: 48. P. Mazur , 77. M. Jansta - 11. J. Pokorný , 39. L. Trnka , 44. F. Trnka , 71. M. Beran .
Hráči zápasu: V. Lachman , I. Starosta .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Oba týmy touží po bodech, ale loni v Tuchorazi brala Čechie body po tuhém boji.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích