Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po hokejovém výsledku slaví Červené Pečky


Branky


11

Domácí šli do vedení, v závěru mocně stahovali, ale v součtu všech jedenácti branek byli úspěšnější hosté a pokazili domácím první mistrák v okrese.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečení vývoj skóre otočili

Na krásně upraveném hřišti posíleného nováčka okresního přeboru vyšli do boje hráči Červených Peček. A nutno říci, že z počátku malinko ustrašeně, spíše očekávali, co domácí borci předvedou a dali jim příliš prostoru.

Toho také domácí hráči využívali. Proti náběhu Opolzera včas vyběhl nestárnoucí Linhart, trestný kop od rohového praporku zase Kmoch příliš přetáhl. Další akce na sebe nenechaly dlouho čekat. Umanova střela zpoza šestnáctky mířila jen do nohou pečeckého gólmana, trestňák Kalivody zase do jeho náruče. 

V ojedinělé šanci se objevil hostující kapitán Svoboda, ale zatím (jak ukázal další průběh) se jen zastřeloval. Zato domácí pokračovali ve výrobě velkošancí. Skákavou střelu Kalivody vyrazil Linhart jen do strany, k míči se dostal B. Uman, centrem našel přesně bráchu, ale jeho hlavičkové zakončení trefilo pouze gólmana.

Po šestnácti minutách se domácí radovali z prvního přeborového gólu. U rohového praporku se uvolnil Suchánek a jeho centr zakončil halfvolejem přesně k tyči Lukáš Kmoch - 1:0.

Hosté poznali, že s touto taktikou by neuspěli a osmělili se více dopředu. Po výletu Bílého se míč dostal k Hanouskovi, který zakončit nedokázal, ale odražený míč trefil Svoboda a byl z toho alespoň roh.

Šance se v této fázi střídaly na obou stranách. Nájezd domácí dvojice zlikvidoval Linhart, střelu Hanouska vyrazil Lepší a dorážka Zdeňka letěla vysoko nad. A přišlo vyrovnání. Kmoch váhal s rozehrávkou, Hanousek jej o míč obral, posunul na Jaroslava Svobodu, který šajtlí překvapil domácího brankáře - 1:1.

Domácí byli vyrovnáním trochu zaražení a hosté toho náležitě využili. Po faulu před šestnáctkou se k míči postavil Jaroslav Svoboda a přesně vymetl šibenici - 1:2. A hosté byli na koni. Carda v šanci nemířil přesně, ale po zahrání gólmana rukou po nepřesné malé domů Kalivody měli hosté výhodu nepřímého kopu. Bílý přiťukl na Milana Převrátila, který propálil vše - 1:3.

Gólem do šatny si domácí uchovali naději pro druhý poločas. Po akci na levé straně centroval Kmoch přesně na Jakuba Miškovského, který se hlavou nemýlil - 2:3.

Brankostroj pokračuje i po pauze

Divácky pohledný fotbal pokračoval i po přestávce. Jaroslav Svoboda završil hattrick, ale vzápětí Lukáš Kalivoda opět snížil na rozdíl jediné branky. Potom však hosté přidali další dvě branky a Štítary už v mocném závěrečném tlaku dokázaly jen snížit.

 

"Začátek druhé půlky navázal na konec první s mírným tlakem Štítar i díky střídání, které soupeř v poločase udělal", komentoval průběh druhého poločasu hrající kouč hostů Matěj Bílý a navázal: "V podstatě vsadili vše na jednu kartu, nakopávané míče na velkého hrotového útočníka a to jak od stoperů tak občas i ze stran. Musím ale uznat, že to nebyly míče na slepo, ale byli velmi přesné a cílené a velmi těžké na bránění. V druhé půlce jsme dostali sice tři branky, ale ze hry pouze jednu, další byla z velmi sporné penalty (sporná protože za stejné postrčení na půlce rozhodčí ani nepřerušil hru) a třetí z velmi precizně zahraného přímáku."  

Domácí se tedy v prvním pokusu k bodům nedostali, ale diváci se měli na co koukat a mohli se bavit fotbalem a góly.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Zápas, ve kterém vyhrál šťastnější (rozhodně ne lepší) tým, se musel celkem líbit divákům. Padla spousta krásných gólů. Špatně se mi to hodnotí, protože v některých situacích jsme dělali školácké chyby. Zřejmě nováčkovská daň! Nejhorší bylo, že kdybychom v první půli navýšili náš náskok za stavu 1:0 (minimálně 2 gólovky), tak se soupeř nezvedl. Jenže jak to ve fotbale bývá, tak soupeř vyrovnal a nás tím srazil do kolen.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: Nás soupeř tlačil presinkem do nakopávaných míčů, ale jen při rozehrávce od brány. S tím jsme si dokázali poradit a ihned po sklepnutí míče na zem jsme se snažili o hru po zemi, do rychlých průnikovek nebo kombinace po celém hřišti. I díky tomu se nám podařilo držet náskok a v nervózním závěru hrát klidně a týmově. Pět obdržených branek je opravdu moc, víme, kde jsme dělali individuální chyby, ale efektivita a útočná fáze byla perfektní. Na to že nám chybí sedm hráčů a v této sestavě jsme společně hráli poprvé (hlavně středová trojice) tak jsme se třemi body velmi spokojeni.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - T. Opolzer [-] (46. K. Horňáček [-] ) , L. Kalivoda [-] , A. Přibyl [-] , J. Miškovský [-] , P. Suchánek [-] , M. Dohanič [-] , M. Juřica [-] , S. Uman [-] , L. Kmoch [-] , B. Uman [-]

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - M. Carda [-] , M. Převrátil [-] (75. M. Toman [-] ) , D. Zdeněk [-] , D. Zákoucký [-] , D. Klas [-] , O. Nevečeřal [-] , M. Hanousek [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] , M. Bílý [-]

ŽK: 35. P. Suchánek - 31. D. Zákoucký .
Hráči zápasu: L. Kmoch - J. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: první sedmička zkušených tipérů
Tip experta: výhra domácích

Další nováček soutěže bude na domácím hřišti určitě chtít udělat fanouškům radost a půjde za třemi body.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích