3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry jsou po dvou kolech stoprocentní


Branky


16

Další výhru si připsal celek Bečvár, když na domácím hřišti trpělivou hrou udolal Jestřabí Lhotu se třemi dorostenci v základní sestavě a dalšími na lavičce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry poslal do vedení přesnou hlavičkou Horáček

"Přijeli jsme se čtrnácti hráči", uvedl před zápasem trenér hostů František Machurka a hned doplnil: "Ale polovina jsou dorostenci a z nich čtyři čerstvě vyšlí z žáků."

 

Podle tohoto se také vyvíjel zápas. Hra v poli byla vyrovnaná, ale úderná síla v útoku byla mnohem větší na straně domácích Bečvár. Hosté si během devadesáti minut připravili minimum příležitostí ke vstřelení branky.

 

Domácí šli po půlhodině hry do vedení po akci Slezáka, který centrem našel hlavu Martina Horáčka a ten míč poslal za záda Málka - 1:0.

 

"Zápas začal naší první šancí která ale bohužel zůstala neproměněna", komentoval první poločas trenér Bečvár Josef Kuba a pokračoval: "Na gól se čekalo až do 28. min kdy se po hezké akci a centru z pravé strany prosadil hlavou Horáček. Pak se zápas odehrával mezi oběma vápny bez vážnějších šancí."

Jestřábka inkasovala ještě dvakrát

I druhý poločas nabídl divákům stejný obrázek. V poli se hosté domácím vyrovnali, možná měli i větší držení míče, ale do šancí je dobře organizovaná obrana Bečvár nepouštěla. A když už, tak ne příliš prudkou střelu Dvořáka zalepil do rukavic Stoupa.

 

Útoky domácích byly nebezpečnější. Jahoda po průniku na levé straně z úhlu netrefil ani bránu ani dobíhající spoluhráče a střela Horáčka z rohu velkého čtverce minula tři tyče Málkovy brány. Neuspěl ani Kubín, který centrem z levé strany hledal V. Kšírla a trestný kop Uhra vytáhl z šibenice Málek.

 

Na druhé straně zazlobil Hron, který po vlastní akci a narážečce s Kubíčkem mířil nad bečvareckou bránu. Hosty tato akce nabudila a vrhli se více na ofenzívu, ale brzy je přibrzdila akce Kuby, který našel na hrotu Petra Jahodu. Ten si míč připravil na pravou a technickou střelou překonal Málka - 2:0.

 

Do konce utkání zbývala čtvrthodina a mezi diváky se začaly ozývat hlasy, aby to nebylo drama jeko před týdnem. To se ale nestalo. Kubín si na levé straně pohrál se dvěma obránci poslal přesně míč na malé vápno. kde jej do sítě uklidil nabíhající Jakub Kšírl - 3:0.

 

"Zápas jsme rozhodli ve druhém poločase, když se hezkou střelou trefil Jahoda a definitivní tečku dal 5 minut před koncem Kuba Kšírl", zářil spokojeností Josef Kuba.

   



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Nebyl to zápas, ve kterém bylo příliš vyložených šancí. Ale my jsme je dokázali využít. Soupeř s výrazně omlazeným kádrem doplatil na svou nezkušenost v ofenzivě, nedovolili jsme mu, aby nějak výrazně ohrozil naši branku. Ale v poli byl rozhodně vyrovnaným soupeřem. Myslím, že mladý tým Jestřábky má budoucnost. Vždyť nastupovali hráči, kterým ještě nebylo ani 18 let. A tomu já fandím! Přeji jim, aby mladí hráči nabrali zkušenosti a začali se výrazněji prosazovat.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Hráčů máme v Jestřábce dost, ale ten nemůže, onen musí tam... Jsou i takoví, kteří prostě nechtějí hrát pode mnou. A tak hrajeme s tím co máme. Ti mladí kluci ještě nemají takovou sílu, aby se dokázali v útoku prosadit, přestože jsou strašně šikovní. A já mám po tomto zápase definitivně jasno - podám prezidentovi klubu rezignaci.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , M. Kšírl [-] , J. Uher [-] , M. Slezák [-] - V. Kšírl [-] , J. Dědek [-] (74. J. Kuba [-] ) , J. Čáslava [-] (61. J. Kšírl [-] ) , P. Jahoda [-] - M. Horáček [-] , J. Kubín [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - T. Robovský [-] , D. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Zadražil [-] (67. J. Čižinský [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] , J. Rezler [-] (67. P. Topinka [-] ) , S. Mojžíš [-] , L. Fejt [-] (46. F. Dvořák [-] ) , J. Hron [-]

ŽK: 42. M. Horáček , 79. J. Kubín .
Hráči zápasu: O. Holub - J. Hron .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - ČERNÝ Miroslav (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Potvrdí Bečváry, že nezapomněly vyhrávat? A nebo získá Jestřábka první body?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza