2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary slaví první tři body


Branky


16

Přestože hráli domácí hodinu pouze v deseti, protože do sprch musel předčasně gólman Veselý, dokázali po dvou brankách vybojovat první tři body v okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení po centrech Kmocha

Štítary chtěly využít výhodu domácího hřiště a konečně potěšit sebe a své věrné fanoušky pohlednou hrou a hlavně třemi body.

 

 

I proto vstoupili domácí do zápasu aktivněji, ale do první příležitosti se dostali hosté, kdy Kesner z hranice vápna poslal první vizitku domácímu gólmanovi. Pohříchu to bylo poslední vážnější ohrožení domácí brány za celý zápas. Započítat se snad dá ještě střela Gembiczkého vysoko nad a nebo pokus téhož hráče z přímého kopu, který skončil ale na zdi.

 

Zajímavá situace pro hosty vznikla po domnělém autu, který ale nebyl odmáván a tedy ani odpískán, do brejku se dostal Vohnický, ale domácí gólman Matěj Veselý situaci vyřešil výběhem za vápno a za cenu faulu a červené karty akci zmařil.

 

To už ale domácí vedli 1:0, když si na trestný kop Kmocha naskočil úplně volný Lukáš Kalivoda a hlavou rozvlnil síť. Navíc krátce po vyloučení Veselého si na centr špílmachra Kmocha naběhl Samuel Uman a krásným volejem napnul síť za Jeřábkem podruhé – 2:0.

Marné dobývání štítarské pevnosti

Jak byli domácí v prvním poločase aktivní, tak ve druhém takticky nechali režii zápasu na hostech. Zatáhli se na vlastní polovinu a hlídali dvoubrankové vedení. Hosté byli častěji u míče, ale překonat domácí val se jim nepodařilo. I v deseti dokázali zachytávat akce Ratboře v zárodku a když to bylo jen trochu možné, drželi míč v dostatečné vzdálenosti od své brány.

 

„Chtěli jsme navázat na minulou výhru“, prohodil zklamaně ratbořský asistent Tomáš Kratochvíl a pokračoval: „Neubráníme standardky a tak jsme darovali domácím dvoubrankové vedení. A jejich vyloučení nám vůbec nepomohlo, protože to byla z naší strany jen křeč a hra na náhodu.“

 

Tak zápas končí poločasovým výsledkem a Štítary slaví první body.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Dnešní utkání ukázalo, že máme dobrý a bojovný tým. Na rozdíl od prvního zápasu, jsme po první brance dokázali přidat i druhý, přestože jsme již hráli o deseti! Do druhé půlky jsme šli s jasnou taktikou zajištěné obrany a necháme hrát soupeře. Celkem v poklidu se nám to povedlo a hosty téměř k ničemu nepustili.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Nebyl to náš den. Snaha tam sice byla. Nejprve darujeme domácím dvougólový náskok, když se jen díváme a nebráníme standardky. Vyloučení pro nás žádná výhoda nebyla, protože jsme si nedokázali vytvořit žádné příležitosti na změnu výsledku. Tenhle zápas musíme hodit za hlavu a spravit si chuť v dalším utkání.



Sestavy


Štítarský SK
M. Veselý [-] - S. Uman [-] , L. Kmoch [-] (89. K. Šín [-] ) , K. Horňáček [-] (86. F. Hoření [-] ) , P. Suchánek [-] , L. Kalivoda [-] , A. Přibyl [-] , J. Miškovský [-] (31. M. Lepší [-] ) , B. Uman [-] , M. Dohanič [-] , M. Pýcha [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - A. Brant [-] , Z. Gembiczki [-] , L. Vohnický [-] (65. L. Brtník [-] ) , R. Biško [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] (46. M. Adámek [-] ) , J. Kovařík [-] (65. M. Uher [-] ) , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] , D. Kemza [-]

ŽK: 67. K. Horňáček . ČK: 30. M. Veselý .
Hráči zápasu: L. Kalivoda , L. Kmoch , S. Uman .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MELICHAR Vít - CHOBOT Jan (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Štítary mají druhou šanci před domácím publikem, ale Ratboř je namlsaná minulou výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů