M. Uher 53.
M. Uher 57.
3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Uher poslal zápas dvěma góly do penalt


Branky


53. M. Uher , 57. M. Uher - 16. A. Krupka , 48. T. Robovský
19

Když po přestávce zvýšili hosté na 0:2, byli na dobré cestě ke třem bodům. Jenže proti byl Martin Uher, který dvěma slepenými góly zařídil remízu a po penaltách má Slavoj dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou po zásluze do vedení

"Do Ratboře jsme dorazili bez zraněného Málka, Krajíčka a Hrona, šanci dostávají mladé pušky", uvedl před zápasem Martin Mikeš a doplnil poznatky o soupeři: "Domácí mají ve své sestavě šikovné štírky, kteří chtějí hrát po zemi, žádnou nakopávanou."

 

První poločas se hrála vcelku pohledná, vyrovnaná hra, kdy domácí byli častěji u míče, ale hosté byli z brejků nebezpečnější. Po jednom z nich se v šestnácté minutě dostal za obranu ostrostřelec Aleš Krupka a ten se v zakončení nemýlí - 0:1.

 

Hráči Slavoje se potom více tlačili opřed bránu, kterou hájil mladý Foršt, ale obrana hostů pracovala dobře a povolila pouze jednu nepřesnou střelu Kesnera. V závěru zatáhl míč Kubíček a po jeho střele dorážel před bránou Zadražil, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. Tak za první poločas platí jednobrankový náskok hostů z Jestřábky.

 

   

Slavoj srovnal skóre během čtyř minut

V úvodu druhého poločasu přišel další šok pro domácí. Po centru z pravé strany dostal míč k šikovnému Tomášovi Robovskému, který navýšil skóre - 0:2. "Šli jsme na hřiště s tím, že nechceme inkasovat podruhé a dostaneme gól po třech minutách", zlobil se na lavičce domácí asistent Tomáš Kratochvíl.

 

Po druhé brance si ale hosté vybrali slabší chvilku. Hra byla rozkouskovaná a nedůslednosti hráčů Jestřábky využili domácí. Ke slovu se dostal hvězdný Martin Uher, který dvěma podařenými střelami srovnal stav v rozmezí čtyř minut - 2:2.

 

Jestřábka je opařená a dorazit je mohl Gembiczki, který si po kombinaci Kesnera a Mbemby naběhl mezi obránce, ale trestuhodně pálí mimo tyče. Postupně oživuje i hra hostů, před brankou Jeřábka vznikají nebezpečné závary, ale skóre už se nemění ani po šancích na druhé straně.

 

O třetím bodu musí tedy rozhodnout penaltový rozstřel. Jde se na něj.

Jeřábek lapil druhý bod

V penaltové loterii se o chloupek více dařilo domácím, když gólman Slavoje dokázal jednu pentli chytit a Ratboř si připisuje dva body. Po skvělém začátku odjíždí Jestřabí Lhota pouze s bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Do zápasu jsme vstoupili špatně, z naší strany první poločas chaotická hra. Hosté šli po zásluze do vedení. V druhé půli jsme inkasovali brzy druhou branku, což jsme nechtěli. Naštěstí se nám podařilo po chvíli vstřelit kontaktní gól a následně vyrovnávací. Ještě tam byly nějaké příležitosti, ale hosté je měli taktéž. Zápas došel do penaltového rozstřelu, ve kterém nám přálo štěstí.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Bohužel nám tentokrát penalty nevyšly, domácí berou dva body, my odjíždíme s jedním. Chtěl bych poděkovat fanouškům, kteří nás přijeli podpořit a doufám, že příští týden jim uděláme větší radost.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Uher [-] , M. Kesner [-] , A. Brant [-] (67. L. Brtník [-] ) , Z. Gembiczki [-] , L. Vohnický [-] , R. Biško [-] , M. Kopecký [-] (17. M. Adámek [-] ) , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] , D. Kemza [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
T. Foršt [-] - T. Robovský [-] , M. Zadražil [-] , M. Mikeš [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , L. Týma [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , A. Krupka [-]

ŽK: 65. J. Mbemba - 67. A. Krupka .
Hráči zápasu: M. Uher - T. Robovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klíma Miroslav - DOBEŠ Jan (N), NEUBERT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni v Jestřábce padla Ratboř těsným výsledkem. A teď by se body hodily. Lhota špatně začala, ale výsledkově už se zvedá. Experti ale favorizují domácí tým...

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích