3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary ztratily body v poslední dvacetiminutovce


Branky


15

Poločasový výsledek 0:2 byl pro většinu překvapením. Ale do druhého poločasu nastoupili domácí polití živou vodou a v samotném závěru skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rány pro domácí

Štítary předvedli sympatický výkon, který jim však body nepřinesl. V prvním poločase jsme měli sice více ze hry, ale soupeře jsme vážněji neohrozili. Štítary neměli žádné šance a o to větší šok přišel ve 27.min, když se po rohu ve vápně nejlépe zorientoval Benjamin Uman a prostřelil všechno před sebou včetně Rybáka - 0:1.

 

O deset minut později předvedli hosté krásnou rychlou akci, kdy se po pár vteřinách dostali ze svého vápna až na opačnou stranu. Juřica potáhl míč po levé straně, obloučkem za obranu poslal dopředu Opolzera a jeho krásný centr zakončil na zadní tyči David Miška - 0:2

 

Další šance zůstaly nevyužity. Na straně Nučických toho moc nebylo, jen Chromého střelu vytáhl Lepší na roh a Kubalíkovo zakončení šlo jen do boční sítě. Štítary využívaly nesehrané domácí obrany, ale chyby zůstaly nepotrestány, když zvlášť ta Miškova byla téměř stoprocentní, ale na těžkém terénu mu míč utekl.

 

Probuzený střelec Kubalík otočil zápas

Druhý poločas jsme začali ještě více aktivněji a přimáčkli hosty před jejich šestnáctku. Byla otázka času, kdy přijdou nějaké branky. Do šestnáctky létal jeden balón za druhým a po jednom závaru leželo na zemi snad pět, šest hráčů, ale míč do sítě jsme protlačit nedokázali. Jedovatou ránou neuspěl ani bombarďák Šulc. Na druhé straně po brejku skóroval Miška, ale pro jeho zahrání rukou nebyla uznána.   Náš tlak umocnilo ještě nucené střídání Kmocha, který tvořil celou štítarskou hru. Kmoch ještě ani nevylezl ze sprchy a skóre bylo srovnané. Nejprve Filip Kubalík stříleným přízemním centrem našel na zadní tyči Jakuba Nováka - 1:2, o tři minuty později zakončil sám, když dorazil do sítě míč, který po trestném kopu bravurně vykryl Lepší - 2:2.   A tlak stále sílil. První branku na 3:2 hlavní sudí ještě neuznal pro postavení mimo hru. Dočkali jsme se až minutu před koncem, kdy přidal svojí druhou branku Filip Kubalík - 3:2.      Autor reportáže: Jan Vedral (NUČ)

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Měli jsme velké problémy s poskládáním obrany. Z různých důvodů chyběli Hurtík, Souček, Kočí a Jícha. Povolali jsme proto Vojtu Podoláka, který v B-mužstvu výborně diriguje defenzivu. Také pro Nevšímala byla pozice pravého beka naprosto nová, ale dokázal si s ní poradit. Utkání přihlíželo 12 neplatících aut :-) Naši diváci nás přišli podpořit alespoň takto a za to bychom jim chtěli poděkovat.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Na začátku utkání nás domácí zasypali několika střelami, které ale neznamenaly prakticky žádné nebezpečí. Naopak náznak šance měl Miška, který se dostal k hlavičce po centru Kmocha. Ale do vedení jsme šli přecejen my... Centroval Kmoch a Uman Benjamin už otevřel skóre zápasu. 1. poločas jsme byli lepším týmem, což jsme potvrdili 2. gólem, když po pěkné a rychlé akci našel Uman B. Mišku. Bohužel ještě ten samý hráč neproměnil 100 % gólovou šanci na 3:0 a tím vlastně domácí ponechal v naději. 2. poločas začal z naší strany špatně. Domácí vsadili všechno na útok a obléhali naši branku. Pak přišlo vynucené střídání Kmocha (67'min.) a bylo zle. Hned za 3 min. po metrovém ofsajdu domácí snížili na rozdíl 1 gólu. Musím dodat, že za velkého přispění domácího pomezního, který prakticky nic nemával a pak se nám ještě smál. Za další 3 minuty bylo srovnáno, když si naši hráči nepohlídali dorážku... Aby toho nebylo málo, tak nás domácí dorazili 4 minuty před koncem... Od odchodu Kmocha, jsme nedokázali zklidnit a zpomalit hru.... Jinak utkání výborně odpískal rozhodčí Netáhlík...



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Nevšímal [-] , F. Kubalík [-] , V. Podolák [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] , P. Bradáč [-] , J. Vedral [-] (49. P. Zápotocký [-] )

Štítarský SK
M. Lepší [-] - S. Uman [-] , L. Kmoch [-] (67. S. Huleš [-] ) , D. Miška [-] , T. Opolzer [-] (85. F. Hoření [-] ) , B. Uman [-] , A. Přibyl [-] , J. Miškovský [-] , O. Nejman [-] , M. Juřica [-] (88. A. Beneš [-] ) , M. Pýcha [-]

ŽK: 22. P. Nevšímal , 23. J. Novák , 74. J. Jelínek - 74. D. Miška .
Hráči zápasu: F. Kubalík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:33

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Honza Špinka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Nučice své zápasy zvládají a se soupeřem ze Štítar by si měly poradit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích