3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov přehrál Datyně


Branky


10

Oldřišov vyhrál o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov vedl o dvě branky

Oldřišov přivítal v neděli na svém hřišti Datyně. Do vedení se dostal v 15. minutě, když se na levé straně zmocnil míče Bořucký a probil se do vápna, kde křižnou střelou nedal brankáři žadnou šanci - 1:0. Druhou branku přidal po rychlé a kombinační akci a po centru zoravé strany Šmalec, který jen uklidl balon do kasy - 2:0. Do konce poločasu se už nic vážného nestalo. 

Oldřišov vedení navýšil

Třetí branku pak přidal Oldřišov v 55. minutě, když rychlý brejk domácích stačil odkopnout brankář hostů na kopačku Kubaláka, který ho pak přeloboval asi z třiceti metrů - 3:0. Ve zbytku zápasu si už domácí tři body v pohodě pohlídali. 



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - R. Kurka [-] (75. J. Fusek [-] ) , P. Mezera [-] , P. Hartmann [-] - K. Strakoš [-] (64. Š. Továrek [-] ) , O. Šmalec [-] - D. Bořucký [-] (85. J. Janík [-] ) - P. Dřizgevič [-] (64. P. Žídek [-] ) , L. Pavlíček [-] , M. Žídek [-] , A. Kubalák [-] (64. R. Wicker [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
D. Chvěja [-] - N. Andrýsek [-] , T. Kodenko [-] (70. T. Kohoutek [-] ) , V. Masopust [-] (46. K. Orel [-] ) , T. Kaduch [-] (58. M. Jaworek [-] ) , K. Rozsíval [-] , D. Cileček [-] , M. Cileček [-] , J. Cenek [-] , V. Kudláček [-] , A. Kučera [-] (85. M. Michalík [-] )

ŽK: 67. N. Andrýsek , 67. M. Cileček .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: FRYČ Lukáš - STARÝ Matyáš, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích