0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov si z Havířova veze 3 body


Branky


0

Havířovští Indiáni otevřeli novou sezónu na domácím stadionu proti Dolnímu Benešovu. I přesto, že se hrálo již dopoledne, panovalo ukrutné vedro. Hráči na obou stranách se s tím však museli popasovat. Domácí byli v první půli aktivnější, ale branku z toho nevytěžili. Ve druhém poločase byli potrestáni za své chyby v defenzívě. Utkání rozhodl gól Adama Schwalbeho. Hosté si tak z Havířova odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havířov byl lepší, ale do vedení mohli jít hosté

Na hrotu domácího útoku nastoupila nová posila Tomasz Gomola. Dino Trajkovski, který přišel z Vítkovic, zůstal jen na lavičce. Na pozici stopera se jako již tradičně postavil domácí hrající trenér Miroslav Matušovič. Ve třetí minutě přišel dlouhý nákop Dolního Benešova, který hlavou prodloužil Radek, následovala střela ze střední vzdálenosti, se kterou si brankář Směták s problémy poradil. Poté se mu podařilo míč odkopnout do bezpečí. Havířov se o minutu později také dostal do šance, ale žádné nebezpečí z ní nevzniklo. V 11. minutě viděl žlutou kartu Matušovič za ostrý skluz ve středu hřiště. V úvodní patnáctiminutovce byl Havířov aktivnější, měl více míč na svých kopačkách a lépe kombinoval. Ovšem v 18. minutě mohl hosty poslat do vedení Radek. Jeho hlavička na zadní tyči ale gólová nebyla. Ve 20. minutě se Dolní Benešov vydal do rychlého brejku, když Radek vyvezl míč, předal jej na levou stranu, následoval centr přes celou šířku hřiště, ovšem Labuda placírkou přestřelil vysoko nad. O dvě minuty se mohli radovat domácí. Ke střele z velké vzdálenosti napřáhl Wojnar, brankář Kolenko na míč nedosáhl, balón šel však do břevna a následně se od země odrazil směrem od brány. Poté si ještě vypracovali své příležitosti Vagner a Gomola. Před odchodem do kabin měl velkou šanci Dolní Benešov. Opět to bylo po chybě ve středu hřiště, přišel dlouhý míč pro Labudu, ten se protlačil před obránce, postupoval sám na Smětáka, udělal mu kličku, ale odkrytou bránu netrefil. Poločas tak skončil bez branek.

Chyby v obraně se domácím vymstily

Do druhé půle vstoupili hosté o něco lépe. Začali se svému soupeři vyrovnávat a nepouštěli jej do šancí. V 51. minutě vyslal na hostující branku prudkou střelu Klejnot. Havířovští začali kazit velké množství přihrávek, a navíc se jim kupily chyby v obraně. Po jedné takové přišel rozhodující okamžik zápasu. V 63. minutě dostal Schwalbe dlouhý míč na pravé straně, postupoval sám a dokázal Smětáka přízemní ranou prostřelit – 0:1. Do 70. minuty mohl Dolní Benešov navýšit vedení až na 0:3, ale další chyby Havířova nepotrestal. Svou šanci zahodil i Labuda. Domácí se do konce utkání do žádné vyložené příležitosti nepropracovali. V nastaveném čase byl navíc odnesen ze hřiště na nosítkách Miroslav Matušovič. Dolní Benešov si tak po dobrém výkonu zejména v defenzívě odváží 3 body.



Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] (64. D. Trajkovski [-] ) , T. Wojnar [-] , T. Gistinger [-] (77. V. Osvěčík [-] ) , T. Gomola [-] , T. Omasta [-] (81. V. Trmal [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , M. Matušovič [-] , L. Vagner [-] , V. Babič [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - L. Malcharek [-] , M. Václavek [-] , J. Majewski [-] , O. Haas [-] - J. Janoš [-] , A. Schwalbe [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] - F. Labuda [-] (91. M. Spruch [-] ) , J. Radek [-] (80. M. Juchelka [-] ) -

ŽK: 11. M. Matušovič , 33. L. Vagner , 93. L. Skoupý - 14. J. Radek , 82. O. Haas , 89. O. Adamík .
Hráči zápasu: O. Haas .
Místo: Tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Dubravský Radek - KOLÁŘ Jaroslav, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.