J. Hron 35.
2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po návratu do OP mají Zásmuky bod


Branky


35. J. Hron - 51. F. Jonáš
15

Po několika letech se Zásmuky vrátily do okresního přeboru a hned je čekal těžký zápas na hřišti Jestřabí Lhoty. Hosté dokázali ve druhém poločase smazat jednogólové manko, ale v penaltách už neuspěli a ze hřiště soupeře odvážejí jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zakřiknutí hosté inkasovali jako první

Před slušnou diváckou kulisou nastoupili borci domácí Jestřábky proti soupeři ze Zásmuk. "Po delší odmlce v okresním přeboru jedeme změřit síly v mistrovském zápase", neskrýval nejistotu hostující trenér Václav Jindra a doplnil: "Víme, že nás tady nečeká nic snadného."

 

Domácí tým během letní přípravy přivítal do mužstva nové akvizice: poctivého jezdiče Adama Hojdu, snajpra Matěje Trojana, štírka Vendu Šámala a rychlonožku Jirku Šámala. A tak není divu, že všichni hráči, funkcionáři i fanoušci byli natěšeni na první "ostrý" zápas.

 

Úvodní minuty potvrdily předzápasové předpoklady. Hosté hráli zakřiknutě, domácí dobře kombinovali a dvacet minut nepustili Zásmuky ze své poloviny. K vidění bylo i několik gólových šancí, ale Trojan neuspěl, povedenou střelu Šámala zlikvidoval hostující gólman Terč a lob Kesnera skončil na břevně.

 

Hosté se poté více osmělili a hra se začala pomalu vyrovnávat. Paradoxně právě v této době domácí dokázali poprvé skórovat, když míč po rohovém kopu dotlačil do sítě agilní Jan Hron - 1:0. To nakonec byl i poločasový výsledek.

 

Střídající Jonáš poslal zápas do penalt

Hostům náramně vyšlo poločasové střídání, kdy Krause nahradil Jonáš. A hned po šesti minutách po krásné a povedené akci zásmučtí dokázali srovnat, když na konci akce byl právě Filip Jonáš - 1:1.

 

Celý druhý poločas se pak nesl ve znamení snahy obou týmů strhnout vedení na svoji stranu, ale i přes několik gólových příležitostí se už skóre na ukazateli neměnilo. A tak i přes závěrečný tlak domácích Jestřábka hned v prvním zápase ztrácí body. A kolik? O tom rozhodl penaltový rozstřel.

 

Dva body získali domácí

Dovednostní disciplínu, střelbu ze značky pokutových kopů, lépe zvládli hráči Jestřabí Lhoty, když rozhodující penaltu proměnil levonohý klenot Tomáš Kubíček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Před slušnou domácí kulisou jsme nastoupili do prvního mistrovského utkání. Hráči, realizační tým i fanoušci už byli natěšeni na "ostrý" zápas. První poločas byl z naší strany velice slušný, drželi jsme balón, dobře kombinovali a vytvořili si několik šancí, z nichž jsme jednu proměnili. Do druhého poločasu jsme nastoupili velice vlažně, hráči ještě byli myšlenkami asi v kabině. Soupeři jsme nechávali příliš prostoru, špatně jsme obsazovali hráče a soupeř nás po pěkné akci potrestal. V penaltách jsme rozhodli o dvou bodech.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Působili jsme zakřiknutě a soupeř nás takřka dvacet minut nepustil z naší poloviny. Pak jsme se dostali trochu do tempa a začali hru srovnávat, ale přesto jsme šli do kabin s jednogólovým mankem. V poločase jsme vystřídali a přineslo to ovoce. Jonáš přinesl do hry víc klidu v útoku a po krásné akci právě on vyrovnal. To nám vlilo krev do žil a ve zbytku utkání bylo vidět, že oba týmy chtějí 3 body. Nestalo se, došlo tedy na penalty, ve kterých byli domácí přesnější. I tak bod z prvního utkání s těžkým soupeřem bereme a zápas nám ukázal na čem pracovat.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Hojda [-] (75. J. Švanda [-] ) , J. Hron [-] , M. Klička [-] , D. Kubánek [-] - T. Kubíček [-] , F. Krajíček [-] , V. Šámal [-] , P. Kesner [-] - A. Krupka [-] (55. M. Mikeš [-] ) , M. Trojan [-] (82. M. Svoboda [-] ) -

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , R. Vrablec [-] , O. Chábera [-] (88. P. Skala [-] ) , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] (46. F. Jonáš [-] ) , P. Pěkný [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , A. Sivák [-] , L. Martínek [-]

ŽK: 31. A. Krupka - 25. M. Čapek , 61. L. Martínek , 75. Z. Vokáček . ČK: 87. L. Martínek .
Hráči zápasu: J. Hron - F. Jonáš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Vilém - STANĚK Josef (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Zdeněk Jirkovský
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Těžký soupeř čeká nováčka přeboru, když v sobotu nastoupí Zásmuky na hřišti Jestřábky. Ta jako vždy bude spoléhat na pevnou obranu a před svými diváky by ráda zakončila zápas vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích