2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará, dobrá sestava přejela Nučice


Branky


16

Krakovany chtěly napravit selhání z Bečvár a to se jim i za přispění navrátilců do sestavy podařilo, když dvěma góly Chvojky porazily Nučice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly ne

"Chceme napravit hrůzostrašný výkon z Bečvár. Vrátili se nám sáňkaři z Krkonoš, tak se trenér vrátil ke staré, dobré sestavě", vtipkoval po svém krakovanský Jan Špinka.

 

A na hřišti to tak vypadalo. Snaha Krakovan byla evidentní, ale ani hosté nezaostávali. Hra přinášela i gólové situace, při kterých už už všichni přítomní zvedali ruce nad hlavu. Z hranice malého čtverce hlavičkoval domácí Dostál a Krutský v bráně Nučic vytáhl reflexivní zákrok. O pár minut později vyslal Chvojka nádhernou křížnou střelu, ale nučický gólman opět čaroval.

 

Na druhé straně dokonce padl gól z kopačky Herverta, ale bohužel mu předcházel ofsajd. "Musíme ocenit pomezního Nučic, který mávl ofsajd, který předcházel nučickému gólu. Opravdu hraniční situace", ocenil výkon Josefa Kopeckého Honza Špinka.  V šanci se po centru Jíchy ocitl i Chromý, ale hlavou mířil mimo tyče.

 

Tak diváci viděli zajímavý fotbal, ale na gól museli čekat až do druhé půle.

 

David Chvojka začal úřadovat

Do druhého poločasu se už vyčasilo, přestalo pršet a mokrý trávník svědčil více domácím. Dvacet minut se čekalo, který tým dá ten první toužený gól. V šestašedesáté minutě využil hrubé chyby nučického stopera, který chtěl z první odpálit dlouhý nákop, ale bohužel se netrefil přesně, David Chvojka a otevřel skóre - 1:0.

 

Hosté přidali ve snaze smazat manko, do gólovky se po závaru dostal Kubalík, ale výborný zákrok předvedl krakovanský Douděra. A protože na druhé straně byl za faul Bradáče na Olexu nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil svým druhým gólem David Chvojka - 2:0, bylo o zápase rozhodnuto. Ve zbytku utkání se už jen bojovalo uprostřed hřiště, za zmínku stojí jen střela Chromého po rohovém kopu, ale Douděra zakročil včas.

 

"Bylo to jako nebe a dudy, tak vidím utkání v Bečvárech a to dnešní", radoval se po utkání Jan Špinka, když body zůstaly doma.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Trenér postavil starou, dobrou sestavu. Když se nám zranil o poločase Dostál, vytáhli jsme ze sarkofágu Vodvárku, který hrál jako ve dvaceti. Jinak vyrovnaný zápas rozhodly chyby Nučic, které jsme bez milosti potrestali. Musím vyzdvihnout Standu Šindeláře, který osmdesát minut dělal klobásy v udírně a potom rozdával fotbalovou radost v útoku. Teď už vyhlížíme nejlepší fanynky na okrese, které máme tak rádi.

TJ Nučice
Tomáš Rybák, hráč: Z mého pohledu vyrovnaný zápas, šance byly během prvního poločasu na obou stranách. Nám se podařilo dokonce Jakubem Hervertem skórovat, nicméně náš pomezní rozhodčí posoudil situaci jako ofsajd - pevně věříme, že tak by se zachoval každý na okrese :-) Zlobila nás trochu finální fáze, kdy jsme si nebyli schopni přihrát do dobré šance, nebo trefit branku. Nutné je také vyzdvihnout výkon Tomáše Krutského, který soupeři během zápasu zneškodnil minimálně 3 jasné gólové střely. Typický zápas o prvním gólu bohužel rozhodla chyba našeho stopera, který netrefil míč přesně a vyslal hostujícího hráče do samostatného brejku, na který byl i Krutský krátký. Druhý gól padl po správně odpískané penaltě a opět výborně kopnuté Chvojkou. V závěru jsme ještě hrozili Kubalíkem a Chromým, bohužel bez gólového efektu. Snad jsme si vybrali veškerou smůlu v tomto zápase a v Bečvárech opět předvedeme naší pravou kvalitu.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] (80. V. Novotný [-] ) , L. Neruda [-] , D. Horák [-] , A. Dostál [-] , P. Myška [-] , P. Strejcius [-] (87. S. Šindelář [-] ) , T. Sixta [-] (74. J. Špinka [-] ) , O. Černý [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] (80. T. Rybák [-] ) - J. Souček [-] , L. Kulhavý [-] (75. V. Podolák [-] ) , F. Kubalík [-] (84. M. Hozman [-] ) , M. Šulc [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , J. Hervert [-] , P. Bradáč [-]

ŽK: 42. J. Olexa , 87. O. Černý - 12. M. Jícha .
Hráči zápasu: D. Chvojka , S. Šindelář - M. Jícha , T. Krutský .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Hron Karel - KUBIČEK Luboš (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Joel Mbemba
Tip experta: výhra hostů

Hlavní ostřelovač Špinka má zvlhlý střelecký prach a Krakovany jsou bez jeho gólů bezzubé. Nučice těsně zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů