2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kouřimi opět sledovali penalty


Branky


16

V Kouřimi fotbal baví. Po minulém osmigólovém zápase padly tentokrát branky čtyři, po dvou na každé straně. Opět tedy rozhodovaly penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solidní fotbal před prázdnými střídačkami

Po remízových zápasech v prvním kole toužili oba týmy po plném bodovém zisku. Ale očekávání oběma kalila sestava, resp. prázdné střídačky. "Dnešní taktika bude vzhledem k naší obří marodce a jediným hráčem na střídání jasná", odtajnil před utkáním kouřimský Jan Kočí a upřesnil: "Odbránit si to vzadu a čekat na vhodnou šanci k protiútoku, protože dobře víme, že soupeř bude na balónu mnohem lepší a taky si ho více užije."

 

V podobném duchu promluvil i hrající trenér Jestřábky Martin Mikeš: "Do Kouřimi jsme dorazili bohužel pouze v jedenácti lidech, chybí nám několik hráčů. Sestavu musel doplnit mladý Fejt."

 

Hlavní rozhodčí Sedláček poprvé foukl do píšťalky a utkání mohlo začít. Odvíjelo se přesně podle předpokladů trenérů. Hosté měli více míč v držení, dobře kombinovali a ohrožovali branku Kouřimi. Ta ale neprováhala žádnou příležitost k rychlému brejku. Právě při jednom z nich byl před šestnáctkou faulován Dufek a Martin Snížek z trestného kopu nedal střelou na zadní tyč Karbanovi šanci - 1:0.

 

Šancí na vstřelení gólu měla ale v první půli více Jestřabí Lhota, ale jejich proměňování bylo problémem. Šámal po krásné přihrávce Trojana trefil pouze do tyče, hlavička výborně hrajícího bombarďáka Krupky orazítkovala břevno, šance Fejta také zůstala nevyužita.

 

Vyrovnat se hostům podařilo za tři minuty po úvodní brance domácích, když skóroval Aleš Krupka - 1:1.

 

Dva góly v závěru znamenaly remízu

Druhý poločas byl už méně fotbalově krásný, nabídl sice několik solidních akcí, ale do gólových příležitostí se jich dostalo jen minimum. Až přišla dvougólová závěrečná pětiminutovka. Nejprve provedl názornou ukázku rychlého brejku a chladnokrevného zakončení Tomáš Dufek - 2:1.

 

Do konce zápasu zbývalo pár minutek a domácí vyhlíželi konec zápasu, když přišlo nedorozumění kouřimského gólmana s obranou, čehož neomylně využil Martin Mikeš a svým druhým gólem dotáhl zápas do penaltového rozstřelu - 2:2.

 

 

Jestřábka opět úspěšnější

Vypadá to, že v Jestřábce přes léto trénovali penalty. Podruhé rozstřel a podruhé úspěšný. Naopak Kouřim ani napodruhé druhý bod nepřipsala.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: V závěru už jsme doufali, že to ukopeme, ale vlastní chybou v obraně jsme nechali soupeře vyrovnat. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté i tak jsme s bodem za takových podmínek vcelku spokojeni.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Mladý Fejt se v sestavě neztratil a zahrál slušný zápas. V prvním poločase jsme měli převahu, bohužel jsme nedokázali proměnit vytvořené šance. Druhý poločas přinesl několik zajímavých akcí, které se nám nepodařilo dotáhnout. Také standardky nám vůbec nevycházely. Utkání tedy dospělo k penaltovým rozstřelům, ve kterých jsme byli šťastnějším týmem.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] , M. Navrátil [-] , R. Světnička [-] , P. Královský [-] , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] (87. D. Čihák [-] ) , L. Kocián [-] , T. Novák [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - M. Klička [-] , J. Hron [-] , D. Kubánek [-] - M. Mikeš [-] , V. Šámal [-] , T. Kubíček [-] , P. Kesner [-] , A. Krupka [-] , L. Fejt [-] , M. Trojan [-]

ŽK: 70. M. Navrátil , 74. P. Jirků , 83. M. Tománek - 85. P. Kesner , 90. A. Krupka , 90. M. Trojan .
Hráči zápasu: T. Dufek - A. Krupka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KOSMATA Daniel (N), HOJDA Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Joel Mbemba
Tip experta: remíza

Další interesantní duel. Jestřábka v létě posílila o dravé mládí a vypadá zajímavě, což jsme jako Ratboř poznali při oslavách 100 let. Tipuji opět remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích