Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Kubalík zaznamenal hattrick


Branky


13

Zdecimované sestavy obou soupeřů proti sobě nastoupily už v dopoledním čase. Zatímco Nučice mohou povolat béčkaře, domácí musí shánět vysloužilce a to se na hře i výsledku projevilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Chromý otevřel skóre

Už od úvodního hvizdu rozhodčího Piknera bylo vidět, že hosté půjdou více za vítězstvím. Měli územní převahu, více balón na kopačkách. Bečvarečtí se snažili kontrovat nákopy na soupeřovu polovinu, ale o míč většinou hned v zárodku akce přišli a nebo končili na hranici šestnáctky.

 

První vážné ohrožení domácí brány nabídla patnáctá minuta, kdy po rohovém kopu dobře hlavičkoval Jelínek. Zdálo se, že gólman vyrážel míč až za brankovou čarou, rozhodčí ale gól neviděl, tak se hrálo dál. O pár minut později už se hosté radovali regulérně. Nejprve přízemní centr Kulhavého zakončoval Chromý, ale ve stoprocentní šanci trefil pouze gólmana, který míč vyrazil na roh. Po něm dostal Matěj Chromý šanci na reparát, koníčkem poslal míč do sítě - 0:1.

 

O pár minut později to už bylo o dva góly. Vedralův nákop suverénně zakončil Filip Kubalík - 0:2. Do přestávky měli hosté ještě další šance, ale pokus Chromého málem přeletěl ochrannou síť za bránou, Kubalík na dlouhou nohu trefil jen špičkou do brankáře, i lob Kulhavého skončil nad břevnem.

 

Nučice rozhodly zápas hned na začátku druhé půle

Jestli si Bečvarečtí mysleli na možný zvrat, tak Filip Kubalík byl proti. Po dvou přihrávkách za obranu domácích trefil vždy přesně šibenici a skóre narostlo až na 0:4.

 

Za tohoto stavu začali hosté hrát úsporně a pustili do hry i Bečváry. Jejich akcím ale většinou chyběla kvalitní finální přihrávka. V dobré pozici hlavičkoval M. Kšírl po centru Hampla, ale netrefil mezi tyče. Hezkou individuální akci předvedl Kenardžiev, kdy se podél brankové lajny zbavil Vedrala a z jeho přihrávky těžil na přední tyči Raichl, ale míč skončil po teči obránců mimo. Následný roh ale přetavil v čestný úspěch Josef Kuba, který hlavou nedal Rybákovi šanci - 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Ve velmi improvizované sestavě bez několika hráčů základní sestavy jsme odehráli další domácí zápas, který pro nás bohužel nedopadl dobře. Absence byly znát, někteří hráči hráli na postech, které jim nejsou vlastní, někteří hráli s nedoléčeným zraněním. To vše se projevilo na hře i na výsledku. Nučice byly jasně lepší, zaslouženě zvítězily. Výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Jsem rád, že jsme dokázali dnes zvítězit. Přijeli jsme bez čtyř hráčů základní sestavy, ale ani domácí nebyli kompletní a tak jsme se na výhru tolik nenadřeli. Hodně nám pomohli kluci z B-mužstva, kteří by mohli patřit do základu áčka, když by se jim chtělo trénovat.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , J. Kuba [-] , J. Raichl [-] , P. Jahoda [-] - M. Kšírl [-] , V. Šmejkal [-] , M. Kenardžiev [-] , J. Kubín [-] (63. P. Šmejkal [-] ) - M. Černý [-] , J. Hampl [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Zápotocký [-] , L. Kulhavý [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , D. Kočí [-] , J. Novák [-] (53. V. Podolák [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , J. Hervert [-] , P. Bradáč [-]

ŽK: 52. J. Hampl , 68. J. Raichl - 10. F. Kubalík , 24. L. Kulhavý , 38. J. Jelínek .
Hráči zápasu: F. Kubalík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PIKNER Roman - DĚDEK Jan (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bečváry porazily Krakovany, se kterými prohrály právě Nučice. Vše napovídá tomu, aby vítězný byl domácí mančaft. Já tipuji ovšem výhru hostů. Ale uvidíme, jak bude komu prospívat netradiční čas utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů