Po vyloučení Vondráčka Jestřábka definitivně rozhodla


Branky


14

Po bezbrankovém poločase přišel rychlý úder domácích krátce po přestávce. Nic ale nebylo rozhodnuto, dokud se za protesty nenechal vyloučit červenopečecký Vondráček, a teprve potom domácí dalšími dvěma góly rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek nudil

"Do utkání jsme vstoupili vlažně, chyběl nám lepší pohyb, málo jsme se nabízeli a nedařila se finální fáze", začal hodnotit hrající trenér domácích Martin Mikeš první poločas a pokračoval: "I tak jsme soupeře tlačili, ale chyběla lepší střelba nebo jsme se nedokázali prosadit přes zahuštěnou obranu. Hosté několikrát zahrozili z rychlého protiútoku. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu."

 

S tím souhlasil i kouč hostů Matěj Bílý: "Čekali jsme těžké utkání, věděli jsme, že Jestřábka má naběháno a zápasy s ní jsou fotbalové. Vše se potvrdilo, ale byli jsme připraveni a celý první poločas jsme je do ničeho nepustili. Na druhou stranu ani my jsme se nedokázali prosadit a to hlavně díky velké zbrklosti a nedodržování nastavené taktiky."

 

 

Rychlý gól udal ráz hry

Spokojenost s výkonem ve druhém poločase vyjadřoval domácí trenér: "Do druhé půle jsme chtěli zlepšit pohyb a drát se víc do koncovky. Ve 47. minutě krásně zatáhl míč výborně hrající Kubíček a naservíroval přihrávku pro Matěje Trojana, který míč uklidil do brány - 1:0."

 

To ale hosty nepoložilo a Matěj Bílý byl s výkonem po přestávce vcelku spokojen: "V poločase jsme si to vše zopakovali, něco málo pozměnili a najednou to šlo. I přesto, že jsme brzy inkasovali po individuální chybě v přebírání hráčů po ztrátě míče a Jestřábka si to hezky vykombinovala až ke gólu. Nepoložilo nás to, hráli jsme dobře, soupeře jsme tlačili, ale jen po vápno, tam nám chyběl klid na zakončení a finální přihrávka."

 

Definitivně se rozhodlo až v poslední desetiminutovce. To už na hřišti hostům chyběl vyloučený Marek Vondráček, který schytal dvě žluté za protesty vůči hlavnímu rozhodčímu. V 80. minutě se trefil ostrostřelec Matěj Trojan - 2:0. A další branka na sebe dlouho nedala čekat, po střele Krupky se míč dostal ke štírkovi Václavovi Šámalovi, který míč propálil do branky - 3:0.

Ještě po ukončení utkání viděl další červenou kartu Matěj Bílý. Tak odjíždějí Pečky z Jestřábky se dvěmi červenými a třemi góly.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Ve druhém domácím utkání a za hezkého počasí jsme přivítali tým Č. Peček. Poločas byl jalový, ale po pauze jsme brzy skórovali. Další branky padaly až v závěru a pak jsme již zkušeně drželi míč a zápas v klidu dohráli. Chtěl bych poděkovat klukům za výkon, hlavně ve druhé půli a fanouškům za podporu.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Až do nešťastného vyloučeni Vondráčka jsme byli trpěliví, lepší a Jestřábka hrála jen na brejky… Vlastně na brejky to dohráli až do konce a dva takové proměnili i v branky. Nebyli jsme horší, nezasloužili jsme si prohrát o tři branky, ale stalo se a my se z toho poučíme.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - STANĚK Josef (N), POSPÍŠIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 9. 2021 14:39
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jestřábí Lhota je zkušené mužstvo. Letos dvakrát vítězství na penaltový rozstřel. Na ten už by však proti, byť odpočinutým, Č. Pečkám dojít nemuselo. Dávám jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích