Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdecimovaná sestava Ovčár odolávala jen třicet minut


Branky


8. P. Pavlík (p.) , 34. J. Pechar , 38. J. Pechar , 41. F. Jonáš , 44. T. Borovička , 53. M. Bellada , 64. J. Pechar , 70. P. Pěkný , 81. J. Pechar , 90. P. Terč (p.)
16

Zásmuky měly v tomto utkání jednoduchou situaci a bylo jen otázkou času, kde se zastaví ukazatel skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na druhý gól se čekalo dlouho

K vzájemnému souboji obou nováčků došlo v tomto kole na perfektně připraveném pažitu v Zásmukách, kam přijely Ovčáry. Ale už při pohledu na nevelkou skupinku ovčáreckého týmu bylo jasné, že silná sestava Zásmuk by si měla snadno se svým soupeřem poradit. 

 

V domácím dresu, tentokrát netradičně oranžové barvy, se opět objevil Pavlík s Čapkem, nechyběl Pechar, Pěkný a další. Zato na druhé straně stála pouhá jedenáctka borců a prázdná střídačka. A to do dresu a na plac musel i šedesátiletý trenér Bohuslav Machurka. Pravděpodobně se stal nejstarším hráčem letošního ročníku. Navíc ze sestavy hostů už po čtvrthodině hry musel pro zranění jeden hráč odstoupit.

 

Podle těchto indicíí také vypadal zápas. Hosté "zaparkovali autobus" před svojí bránou a snažili se co nejdéle držet přijatelný výsledek. Poprvé sice inkasovali už v osmé minutě po penaltě, kterou s jistotou proměnil Petr Pavlík - 1:0, ale na další branky se čekalo až do třicáté čtvrté minuty. Zato přišla pořádná sprcha. 

 

V posledních deseti minutách první půle se domácím podařilo rozvlnit síť za zády výborně chytajícího Procházky čtyřikrát, což znamenalo poločasový výsledek 5:0.

Pechar se zapsal mezi střelce čtyřikrát

Druhý poločas přinesl stejný obrázek na hřišti. Domácí se snažili prokombinovat až do kuchyně, útočili všichni, což občas přineslo příležitost pro hosty podniknout rychlý protiútok. Bohužel však vždy v jednom maximálně dvou hráčích a to nemělo šanci na úspěch. A tak se hosté čestného zásahu nedočkali.

 

Domácí už po sedmi minutách druhé půle navýšili na 6:0, když se po samostatné akci z pravé strany dostal k zakončení Michal Bellada. Postupně v průběhu poločasu navýšili Zásmučtí na konečných 10:0, když poslední gól vsítil opět z pokutového kopu gólman domácích Petr Terč.

 

Za zaznamenání rozhodně stojí čtyři trefy Jiřího Pechara, který se tak rázem vyhoupl do popředí střelecké tabulky.

 

A také výkon Bohuslava Machurky, který v jedenašedesáti letech odehrál celé utkání: "No jsem blázen, co vám mám povídat. Ale osm hráčů se z různých důvodů omluvilo a já byl prostě jedenáctý. V mládí jsem sice odehrál spoustu náročných zápasů v Jablonci, v Kolíně, ale v tomhle věku se už ani okres hrát nedá."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Zápas se od prvních minut vyvíjel jednoznačně pro nás. Soupeř přijel pouze v jedenácti a na začátku druhého poločasu se Ovčárům zranil hráč, tak zbytek utkání dohrávaly v desíti. Byla jen otázka, na jakém čísle se zastaví konečné skóre. Výsledek hovoří za vše.

FC Ovčáry
Bohuslav Machurka, trenér: No, prostě jsme prohráli... Osm hráčů se z různých důvodů omluvilo. Snad to příště bude lepší a přes zimu se musíme pokusit několik hráčů sehnat.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] (46. O. Chábera [-] ) , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] (76. J. Svoboda [-] ) , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , M. Bellada [-]

FC Ovčáry
D. Procházka [-] - T. Tichý [-] , J. Mikita [-] - B. Machurka [-] , K. Machurka [-] , Z. Vilt [-] , P. Mikita [-] , M. Hrubeš [-] - V. Chadraba [-] , J. Hula [-] - J. Nouzák [-]

ŽK: 68. F. Jonáš - 21. D. Procházka , 53. V. Chadraba .
Hráči zápasu: J. Pechar - B. Machurka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - MEDLEN Jiří (N), MACHURKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí Zásmuky na své půdě zvítězí pod taktovkou dirigenta a bývalé ratbořské hvězdy Jirky Pechara