1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky doma ztratily dva body


Branky


17

Valná většina tipujících neočekávala, že by Bečváry odjely z Červených Peček s výhrou. Ale ty vypálily domácím rybník a po velkém boji vezou do Bečvár dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z bídy vydolovaly Bečváry vedení

"Víme, že Bečváry nejsou v optimální formě a kondici, rádi bychom získali tři body", předeslal Matěj Bílý, ale jedním dechem doplnil: "Oproti poslednímu zápasu v Kouřimi jsme museli udělat šest změn v sestavě a do zápasu nasadit tři dorostence (ročníky 03,04,05)."

 

Úvodní minuty zápasu hned ukázaly, že na kvalitní zápas by diváci museli jet jinam. Hrál se nepřesný fotbal, kombinace vázla. Až v deváté minutě pláchl bečvarecké obraně Svoboda, ale jeho nájezd zlikvidoval Nykl v bráně Bečvár.

 

Bečváry se sice snažily více kombinovat, ale dát si čtyři přihrávky v řadě je velký problém. Těchto chyb využívali domácí k rychlým kontrům, ale na štíru s koncovkou selhávali. Ve dvacáté minutě postupovali tři na dva, ale zastavili se sami přihrávkou do ofsajsové pozice. 

 

Hostům se občas podařilo vytvořit závat před brankou Svobody, ale nebezpečné zakončení nepřicházelo. Zajímavě vypadal přetažený centr P. Kuby na Čáslavu, ale jeho střela z voleje skončila zpět u rohového praporku.

 

Po půlhodině hry se konečně změnilo skóre. M. Kšírl se od rohového praporku prodral po lajně přes tři obránce, přihrávkou na zadní tyč našel Petra Jahodu, který se štěstím dotlačil míč za brankovou čáru - 0:1.

 

Do konce poločasu stojí za zmínku jen průnik Převrátila, na jehož centr ale v šestnáctce Bečvár nikdo nedostal. Na druhé straně se hezky uvolnil Jahoda, ale jeho slabou střelu Svoboda mohl chytat jednou rukou.

 

Po mírné převaze domácí alespoň vyrovnali

Do druhé půle vstoupili domácí se snahou otočit průběh zápasu. Ale nepřesností bylo stále na obou stranách moc a moc. Přesto po deseti minutách Libor Zientek dokázal vyrovnat na 1:1.

 

I po vyrovnávacím gólu byli Červenopečečtí aktivnější, ale bečvarecká obrana zvládala až do konce utkání odolávat. "Já jsem mohl minutu před koncem rozhodnout, ale v pádu a dlouhou nohou jsem trefil jen stojícího brankáře do nohy", litoval svojí šance v závěru Matěj Bílý.

 

A tak se body dělily a kdo získá bonus byla otázka pro exekutory penalt.

Rozhodlo se až v desáté sérii

Vyrovnaný rozstřel rozhodl svým čtvrtým pokusem Matěj Bílý, který narval míč silou nad branku. Bečváry tak překvapivě odvážejí dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: V tomto zápase se toho moc hodnotit nedá. Dorostenci zahráli výborně, ale jinak naše hra nesnesla měřítko. Velkou pochvalu zaslouží Zuza a Maršík, který s námi hraje od konce Corona pauzy a každým zápasem se zlepšuje. Každopádně změny v sestavě se odrazily na lehkosti souhry, přechodu do útoku, ale i ve stylu bránění. Proto jsme byli celý zápas v křeči. Tento zápas byl naprosto nekoukatelný, nesnese žádné měřítko a už se k němu nechci vracet. Bod (i kdyby to byly dva body) je to pro nás málo a tento zapas měl být jasně náš a měli jsme mít tři body. Tak se o ně budeme muset poprat za týden znovu.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První poločas byl vyrovnaný herně i na šance. Nám se podařilo vstřelit vedoucí branku, i když domácí také hrozili a byli také blízko gólu. Většina druhého poločasu byla ve znamení našich nepřesností a tak trochu i strachu o výsledek. Domácí zaslouženě vyrovnali a po vyrovnávacím brance byli dále aktivnější. Ale skóre se už do konce zápasu neměnilo a tak se šlo do penalt. Po dlouhém rozstřelu (9:10) jsme nakonec byli šťastnější my a vezeme si z Peček druhý potřebný bod.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - D. Zákoucký [-] , M. Zuza [-] , M. Hanousek [-] (73. M. Bílý [-] ) , J. Přiklopil [-] , J. Maršík [-] , M. Převrátil [-] (77. O. Štolba [-] ) , J. Svoboda [-] , L. Zientek [-] , M. Vondráček [-] , J. Kaftan [-]

SK Bečváry
T. Nykl [-] - J. Kuba [-] , J. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] , O. Holub [-] (66. J. Brunclík [-] ) - J. Kubín [-] , V. Šmejkal [-] , M. Kšírl [-] , P. Kuba [-] - P. Jahoda [-] , M. Černý [-]

ŽK: 58. D. Zákoucký , 90. M. Bílý - 74. J. Kubín , 90. J. Čáslava .
Hráči zápasu: L. Zientek , M. Zuza - J. Kuba , P. Jahoda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - VRKOTA Miloš (N), DĚDEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Dost vyrovnané utkání. Můj tip patří Bečvárům, kterým věřím, že vyhrají.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích