0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po patnácti minutách byl stav 0:4


Branky


4. L. Seifert , 7. M. Kasal , 11. L. Seifert , 14. M. Kasal , 85. J. Nedbal , 90. J. Vlk
17

Jako uragán vlétli hosté na Bečváry a ve čtrnácté minutě svítil na ukazateli stav 0:4. Potom hosté polevili a i když byli i nadále mnohem nebezpečnější, Bečváry hru opticky vyrovnaly. Jenže Velimští už hráli údržbu a v závěru střídající hráči přidali ještě dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimský uragán poplenil Bečváry

Bečváry sice opět nenastoupily v plné sestavě, ale nejspíš ani tak by neodolaly náporu Velimi v úvodních minutách. "Věděli jsme, že k nám přijede nejkvalitnější mužstvo soutěže", hlesl po utkání domácí trenér Josef Kuba, který letos poprvé do zápasu nenastoupil a dále se zlobil: "I když jsme hráče upozorňovali, že tempo hry bude vysoké, vůbec jsme nezachytili začátek zápasu a do patnácté minuty jsme prohrávali 0:4. Vzhledem ke kvalitě soupeře a naší neúplné sestavě bylo o zápasu rozhodnuto."

 

Už ve čtvrté minutě se poprvé prosadil Lukáš Seifert - 0:1, druhou branku přidal Matěj Kasal a po třech minutách si to oba zopakovali. Domácí byli na ručník, protože po čtvrthodině hry byl stav 0:4.

 

Hosté potom ubrali, nechali kopnout i Bečvarecké, ale v obraně hráli na jistotu a domácí k ničemu nepustili. 

 

 

 

Ani čestný úspěch domácí nezapsali

Úvod druhého poločasu přinesl pěknou přízemní střelu velimského Jansty, kterou ale stejně efektně ztlumil na rukavici Kropáček. V dalších minutách se ale hrálo převážně mezi šestnáctkami. Velimská obrana domácí nepustila k ohrožení Svobody a pohledné kombinační akce hostů zase končily nepřesností a nebo je dokázala bečvarecká obrana uhasit. 

 

A tak jsme byli svědky spíše komických událostí. V rámci postupného střídání zaslechl domácí Jiří Reichl slova "čtyřko, nejkratší cestou ven". Pomyslel si, že už má šichtu za sebou a odkráčel do kabin. Teprve po minutě, dvou si domácí všimli, že jim chybí pravý bek a Reichla povolali zpět. Ten od rozhodčího viděl žlutou kartu za svévolné opuštění hřiště a musel zápas odmakat až do konce. Střídání "čtyřky" proběhlo totiž v hostujícím týmu.

 

Deset minut před koncem byl v padesátimetrovém sprintu velimský Nedbal, těsně před šestnáctkou byl stažen Uhrem a kopal se trestňák. Jiří Nedbal si vyčítavě ulevil: "Takovou dálku se ženu za gólem a ty mě zfauluješ." Ale o pět minut později se Jiří Nedbal dočkal a zvýšil na 0:5, stejně jako další střídající Jiří Vlk, který dal výsledku konečnou podobu - 0:6.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Nedokázali jsme se soupeři vyrovnat v pohybu ani v práci s míčem. V závěru druhé půle jsme ještě zbytečně inkasovali další dvě branky a byla z toho vysoká výhra hostí. Velim má určitě mužstvo, které by mohlo hrát bez problémů o soutěž výš. Pro mě je to jasný lídr soutěže.




Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Raichl [-] , O. Holub [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] , J. Čáslava [-] - M. Kšírl [-] (82. P. Šmejkal [-] ) , V. Šmejkal [-] - J. Hampl [-] (66. D. Šmejkal [-] ) , M. Černý [-] , P. Jahoda [-] -

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] - J. Jelínek [-] , T. Němec [-] (68. M. Bláža [-] ) - M. Jansta [-] (66. J. Zajíc [-] ) - D. Hruška [-] (59. J. Nedbal [-] ) , L. Seifert [-] (69. J. Vokřál [-] ) , M. Kasal [-] (46. J. Vlk [-] )

ŽK: 73. J. Raichl , 78. J. Uher .
Hráči zápasu: L. Seifert , M. Kasal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - DĚDEK Jan (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté budou pokračovat v kvalitních výkonech a odvezou si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů