J. Špinka 19.
A. Dostál 80. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany opět zažily vítězný pokřik


Branky


19. J. Špinka , 80. A. Dostál (p.) - 89. P. Pavlík
16

Rozjeté Zásmuky vyrazily na dlouhou štreku pro body do Krakovan, které nezažívají příliš úspěšný podzim. Ale tentokrát po boji zůstaly všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z převahy šly domácí do vedení

Překvapivě bez své pravděpodobně největší opory, Petra Pavlíka, vyrokovaly Zásmuky k utkání v Krakovanech. "Visí v zácpě na dálnici, je tam prý nějaká bouračka", komentoval situaci trenér hostů Václav Jindra a toužebně dodal: "Snad stihne aspoň druhou půli."

 

Krakovanští to samozřejmě viděli a od začátku se do svého sobotního soupeře zakousli. V prvních dvaceti minutách si hosté museli připadat jako na kolotoči. Šance za šancí stíhala Terče v bráně Zásmuk a ten se měl co ohánět. Vytěsnil hlavičku Špinky, zvládl i nebezpečný přímák Kozla.

 

Až ve dvacáté minutě poslal Novotný ostrý centr do vápna a nekompromisní palice Jana Špinky poslala domácí do vedení - 1:0.

 

Po úvodní brance aktivita domácích postupně uvadala a Zásmuky se postupně dostávaly do hry. Už byli hosté více u míče, ale bez výraznější příležitosti. Domácí se snažili hrát na brejky, ale ke gólu už žádná akce nevedla.

 

"Na domácích bylo vidět od prvních minut, že chtějí utkání zvládnout vítězně. Prvních dvacet minut nás vůbec nepustili do hry a měli několik příležitosti ke vstřeleni gólu. Náš držel ve hře Terč. Ve dvacáté minutě se domácí po přesném centru dočkali a otevřeli skóre. Na konci poločasu jsme se začali dostávat do hry i my", komentoval úvodní poločas Václav Jindra.

Vyrovnat se hostům nepodařilo

Pavlík dorazil a hned se objevil po přestávce na hřišti. A na hře hostů to bylo znát. Domácí se nechtěli nikam hnát a otevírat obranu. Proto se snažili poctivě bránit a kdyby něco vyšlo z protiútoku, tak jedině dobře. 

 

Gólově se ale dlouho nic nedělo. Hosty držel výbornými zákroky Terč a domácí obrana před Douděru zase nic nepouštěla. A tak to Pavlík zkusil z dálky. Téměř od poloviny hřiště viděl vylezlého Douděru, ale balón přistál jen na břevně. 

 

Vzápětí přišla akce domácích do vápna, souboj Terče s útočníkem posoudil rozhodčí jako penaltový a Aleš Dostál zvýšil na 2:0

 

Hosté vrhli všechny síly do útoku, Petr Pavlík minutu před koncem snížil opět na rozdíl jediné branky - 2:1, ale víc už Zásmuky nezvládly. I tak byl Václav Jindra s druhou polovinou utkání spokojen: "Druhý poločas byl od nás úplně jiný, byli jsme aktivní a chtěli jsme odvézt z Krakovan alespoň bod. Domácí hrozili z brejků, kdy nás opět podržel Terč."



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Dnes jsem po dlouhé době viděl Krakovany. I když byl soupeř fotbalovější, tak jsme urvali tři body. Na šance jsme na tom byli lépe my, na držení míče Zásmuky, ale fotbal se hraje na góly a my dva, Zásmuky jeden. Férový mač, super soupeř. Dnešní den byl prostě výherní.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Zlomové okamžiky přišly, když Pavlík nastřelil břevno, kdy chybělo opravdu málo ke srovnání skóre. O chvíli později došlo k souboji našeho brankáře s domácím útočníkem a rozhodčí ho vyhodnotil jako penaltu pro domácí a z penalty bylo 2:0. V závěru už se nám jen podařilo snížit. Za druhý poločas kluci zaslouží pochvalu.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , A. Dostál [-] , O. Černý [-] , Z. Vodvářka [-] , L. Neruda [-] , J. Olexa [-] (69. P. Strejcius [-] ) , V. Novotný [-] (79. J. Robovský [-] ) , J. Špinka [-] , P. Kozel [-] , D. Horák [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - T. Borovička [-] (46. P. Pavlík [-] ) , P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] , M. Bellada [-]

ŽK: 57. J. Špinka - 36. Z. Vokáček , 52. J. Pechar , 80. P. Terč .
Hráči zápasu: L. Neruda - P. Terč .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kubera Milan - KUBIČEK Luboš (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Krakovany zatím nenaplňují očekávání a pohybují se ve spodku tabulky. Do tohoto zápasu by již měl po disciplinárním trestu nastoupit brankář Douděra, což bude jistě velké povzbuzení pro domácí tým. To hostující nováček ze Zásmuk všechny překvapuje, pravidelně vyhrává - i díky ve velké formě hrajícímu Petru Pavlíkovi. V Krakovanech vyhrají Zásmuky 1:3

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích