P. Zápotocký 65. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka je nadále neporažená


Branky


65. P. Zápotocký (p.) - 40. M. Klička (p.) , 81. V. Šámal , 88. M. Trojan
16

Napečené posvícenské koláče, pěkné počasí a možnost připravit o body lídra tabulky vytáhly na nučickou tribunu množství fanoušků. Ale Jestřábka jim náladu pokazila a odváží si všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z penalty do vedení

Šlágr kola byl o posvícenské neděli na programu v Nučicích, kam přijel dosavadní lídr soutěže Sokol Jestřabí Lhota.

 

 

Opatrnější první poločas nabídl natěšeným divákům pohledný fotbal, ale perfektně pracující obrany nedopustily nějaké závažné ohrožení jedné či druhé branky.

 

A tak první gól padnul až v závěru a do sítě domácích Nučic. Miloslav Klička s přehledem proměnil pokutový kop – 0:1 a poločasová přestávka mohla být pro hosty veselejší. Ne tak to viděl hrající trenér Martin Mikeš: „Popravdě jsme se všichni těšili víc na autodrom a Eržiku prodávající žetony než na celý zápas. Musíme se do druhého poločasu trochu probrat.“

 

Šámal utnul myšlenky na penaltový rozstřel

Krátce po přestávce Nučičtí vyrovnali a taktéž z penalty, kterou bezpečně kopl Petr Zápotocký – 1:1. I nadále byla vyrovnaná hra s pohlednými kombinacemi ale bez branek. Příliš nebezpečných akcí se neurodilo a pomalu se zdálo, že se utkání dohraje k dalším penaltám.

 

Ale proti byl Václav Šámal, který využil zaváhání nučického stopera, vydoloval v sobě poslední zbytky sil a s chladnou hlavou proměnil sólo na Rybáka – 1:2.

 

Do konce zbývalo pár minutek, Nučice se snažily utkání opět srovnat, ale do otevřené obrany se podařilo definitivně rozhodnout Matějovi Trojanovi, který z úctyhodné vzdálenosti bodlem poslal míč směrem na bránu Rybáka a ten zapadl k zadní tyči – 1:3.

 

„Proti vedoucímu celku soutěže jsme nenechali svou kůži lacino a utkání rozhodla individuální chyba stopera. Bez ní by utkání nejspíš skončilo spravedlivou remízou“, neskrýval zklamání Jan Vedral.

 

 To hosté byli spokojenější: „Neuvěřitelné bodlo z třetiny hřiště El Trojana rozhodlo o konečném výsledku utkání.“

 

 

V příštím kole přivítá Jestřábka doma Libodřice, Nučice pojedou do Zásmuk.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Kluci dnes bojovali, ale štěstí stálo na straně soupeře. Spíš než prohra nás ale mrzí zranění Součka, který bude nejspíš na zbytek podzimu mimo hru. Tento nenápadný pilíř obrany rozšířil už tak početnou marodku a bude nám velmi chybět jeho pracovitost.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: S lehkou nadsázkou by se dalo říct, že první poločas jsme podlehli posvícenské atmosféře, která proudila celými Nučicemi. V poločase jsem proto musel rázně promluvit k celému týmu a přineslo to kýžené ovoce.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Vedral [-] , M. Jícha [-] , L. Kulhavý [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , J. Jelínek [-] , J. Souček [-] (67. J. Lisa [-] ) , M. Chromý [-] , P. Zápotocký [-] (82. J. Hervert [-] ) , P. Bradáč [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Hojda [-] , M. Trojan [-] , D. Kubánek [-] , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] (54. J. Švanda [-] ) , V. Šámal [-] , A. Krupka [-] (90. J. Šámal [-] ) , M. Mikeš [-] (90. J. Kostelecký [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Klička [-]

Hráči zápasu: P. Zápotocký - M. Trojan , V. Šámal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, kdy do Nučic přijede doposud neporažená Jestřábka. Domácí Nučice již dokázaly, že na mužstva z první příčky hrát umějí - viz zápas s Ratboří. Hosté přijedou hájit pozici lídra tabulky a nejméně inkasujícího týmu v přeboru. Dá se očekávat soubojové utkání, které rozhodnou individuální výkony hráčů v obou vápnech - zejména domácí brankář má co napravovat. Tipuji 1:0 - samozřejmě úplně nestraně :-)

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza