Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry neuspěly ani proti Bečvárům


Branky


16

Předposlední Ovčáry hostily doma relativně snazšího soupeře z Bečvár, ale už po první půli bylo jasné, že ani tentokrát domácí na body nedosáhnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po patnácté minutě to tam začali hosté sypat

Bečváry se představily na hřišti Ovčár i s navrátilcem do sestavy Horáčkem, kterému skončil trest po červené kartě, a také Janem Kubínem po zranění, který se v průběhu zápasu ukázal důležitou postavou. Do sestavy ani tentokrát už nemusel trenér Josef Kuba, za to v základní jedenáctce Ovčár opět nastoupil Bohuslav Machurka.

 

Od počátku zápasu držely otěže pevně v rukách hosté. Borce Ovčár přehrávali a tvořili si i gólové příležitosti. Poprvé si Bečvaráci zakřičeli góóól v patnácté minutě, když skóre otevřel Miroslav Černý - 0:1.

 

Branka hosty ale natolik ukolébala, že hned po dvou minutách srovnal stav po rychlé akci Vít Chadraba - 1:1. Ale to bylo ze strany domácích vše, i když dokázali držet bečvareckou obranu v pozornosti. Branky do konce poločasu padaly jen za záda domácího gólmana. Dvakrát se trefil Jan Kubín - 1:3. A v poslední pětiminutovce upravili poločasový stav Petr Jahoda a Michal Kšírl na 1:5.

 

"Snažili jsme se zápas rozhodnout co nejdříve, měli jsme několik nevyužitých příležitostí než padla v 15. min první branka. Ale soupeř z brejku krásnou střelou vyrovnal. Do poločasu jsme naši převahu naštěstí vyjádřili dalšími góly", neskrýval spokojenost trenér hostů Josef Kuba.  

Branek ubylo

Ve druhém poločase byla stále větší aktivita na kopačkách hostů, ale byl to opět Vít Chadraba, který snížil po sedmi minutách na 2:5.

 

Hosté ale nepřipustili žádné drama a po dalších gólech Jana Kubína a Petra Jahody upravili konečný stav na 2:7 a po zásluze si odvážejí všechny body.

 

Ovčáry tak stále zůstávají na předposledním místě se ziskem tří bodů, Bečváry jsou po osmi odehraných kolech desáté se ziskem osmi bodů. Ovčáry se v příštím kole představí opět doma, kdy budou hostit Štítary, Bečváry budou doma bojovat s Ratboří, která po výborném začátku teď malinko ztrácí dech.



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do šaten se šlo za stavu 1:5. Druhý poločas jsme pokračovali v aktivitě, ale přidali jsme již jen dvě branky. Ovčáry mají brejkové hráče, kteří naši obranu dokázali zaměstnat. A to i za nepříznivého stavu pro domácí. Za to jim patří pochvala. My jsme rádi za tři body, které jsme potřebovali.



Sestavy


FC Ovčáry
J. Machan [-] - T. Tichý [-] , P. Kubát [-] , J. Mikita [-] - B. Machurka [-] (50. M. Březina [-] ) , K. Machurka [-] , P. Mikita [-] , M. Hrubeš [-] - V. Chadraba [-] , J. Hula [-] - M. Machurka [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] , J. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] , O. Holub [-] - V. Šmejkal [-] (78. J. Brunclík [-] ) , P. Jahoda [-] , M. Kšírl [-] , J. Kubín [-] (59. D. Šmejkal [-] ) - M. Černý [-] , M. Horáček [-] -

ŽK: 60. V. Chadraba , 61. M. Březina - 70. M. Černý .
Hráči zápasu: V. Chadraba - J. Kubín .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - VILT Zdeněk (N), DĚDEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oba týmy bojují od začátku sezóny s kádrem a jejich sestavy se proto často mění. V dresu domácích opět nastoupil trenér Machurka a to ve věku 61 let - bravo! Daleko horší zprávou pro domácí je zranění klíčového hráče - brankáře Procházky. Hosté střídají dobré výkony s horšími, nicméně jejich "sestavová" krize je o něco menší a proto vyhrají 1:3

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů