M. Volavka 9.
M. Kraus 47. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky potopil až vlastní gól


Branky


9. M. Volavka , 47. M. Kraus (vl.) - 16. T. Borovička
16

Po remízovém poločase si hosté krátce po přestávce vstřelili vlastní gól a ten se nakonec ukázal jako rozhodující. Zvrátit stav už se hostům nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová bída a remízový stav

Na horkou půdu Libodřic, které ale zrovna v oslnivé formě nejsou, přijely Zásmuky bez Pavlíka a bez Čapka. "Souběžně nám hraje i béčko, tak jsme se museli o hráče nějak podělit", vysvětloval vedoucí hostů Josef Soběslav a doplnil: "Přivezli jsme Lukáše Fettera na stopera a na lavičce máme jednoho dorostence."

 

Domácí tým již čtyři kola v řadě nebodoval naplno a tak se dal očekávat tlak na výhru od prvních minut. I když šli Libodřičtí do vedení už v deváté minutě po gólu Michala Volavky - 1:0, tak se žádné extra představení nekonalo. Spousta chyb a nepřesností a to i ze strany hostů. Takže oči fotbalového diváky plakaly. 

 

V šestnácté minutě Tomáš Borovička vyrovnal na 1:1 a tak se diváci mohli alespoň těšit na gólovou nadílku. Ani ta se ale nedostavila a tak stovka diváků sledovala nudu a nudu. Podle hostujícího Josefa Soběslava přišla rozhodující chvilka minutu před přestávkou, kdy Hradecký špatně vykopl míč, Pěkný na něj v sólu postupoval sám, ale šanci proměnit se mu nepodařilo.

 

Kraus rozhodl už po dvou minutách

Vstup do druhé půle hostům nevyšel. Ostrý centr do šestnáctky si poslal do vlastní sítě Miloslav Kraus - 2:1. Jak se později ukázalo, tak to byl rozhodující gól, protože zvrátit stav se Zásmukám již nepodařilo.

 

"Byla to bída a děs", hodnotil zápas Josef Soběslav a pokračoval: "Potěšil mě výkon Lukáše Fettera z béčka a naopak mě mrzí zranění mladého Šubotnika, který si po nezaviněné srážce s Šafránkem zlomil ruku."

 

Domácí kouč Adam Baško mohl být po zisku tří bodů spokojenější, ale přesto z něj stříkal hněv: "Obrana je děravá jako ementál a útok bezzubej jak moje prababička!!! Navíc si neumíme přihrát na dva metry a hra ke koukání vůbec není. Kdyby byla znát aspoň snaha, tak to beru, ale tady nebylo nic! Soupeř si radši dal gól sám, než aby se na to koukal a to můžeme děkovat Hradeckému, který přijel na utkání asi z Bradavic a Harryho Pottera nechal na vjezdu!"



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Adam Baško, trenér: I když jsme vyhráli, tak musím říct, že jsme opět předvedli výkon, za který se stydím!!! O to víc mě mrzí skutečnost, že je to opět doma! Nic, kluci si musí uvědomit, že se to samo neudělá a jsem zvědavý, co předvedeme v Kouřimi, protože jestli to bude podobné jako včera, tak nemůžu maminku pustit do práce, aby se ji lidi nesmáli.

TJ Sokol Zásmuky
Josef Soběslav, vedoucí týmu: Byl to děsný fotbal, ukázala se nahota bez Pavlíka a Čapka. Když kluci nebudou trénovat, tak se to hrát na solidní úrovni nedá. Na šance jsme sice asi byli lepší, lepší jsme byli i na góly, ale bohužel jsme jeden trefili do vlastní.



Sestavy


FK Libodřice
M. Hradecký [-] - P. Škopek [-] (89. P. Dočkal [-] ) , J. Kovařík [-] (79. L. Lanc [-] ) , M. Beníšek [-] , J. Košík [-] , M. Volavka [-] , M. Hovorka [-] (70. M. Matějka [-] ) , V. Patočka [-] , L. Pohanka [-] , F. Šafránek [-] , V. Dittrich [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] (65. Š. Lukáš [-] ) , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , Z. Vokáček [-] , L. Fetter [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] , M. Bellada [-]

ŽK: 60. M. Hovorka .
Hráči zápasu: L. Pohanka - L. Fetter .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - MLÁZOVSKÝ David (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 08:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané a kvalitní utkání, ale domácí hosty nakonec důrazem přetlačí.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích