1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas rozhodly v penaltách Plaňany


Branky


16

První dějství bezbrankové, ve druhém se oba týmy trefily jednou a tak opět došlo na penaltový rozstřel, po kterém se radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se hlavně mezi vápny

V Ratboři se představily Plaňany a to slibovalo pěknou fotbalovou podívanou. Bohužel první poločas nabídl pouze taktickou bitvu. "Jakoby v šestnáctkách rostla vysoká tráva a hráčům se tam nechtělo", prohodil Vladimír Kratochvíl a s úsměvem dodal: "Celé odpoledne jsem to sekal a všude".

 

Ratbořáci se snažili kombinovat, ale pečlivá plaňanská obrana je do šestnáctky nepouštěla a nedovolila vážné ohrožení Arnolda. Přesto se pár šancí urodilo. Teslíkova slabá střela doprostřed ale plaňanského gólmana nevyděsila, Arnold dobře zakročil i proti Kopeckému, který se dostal za obranu po přihrávce Kesnera.

 

Na druhé straně Motrunich přetlačil stopera Slavoje, ale střelu poslal téměř na rohový praporek. Po průnikové přihrávce se za obranu Ratboře dostal i Siruček, ale vybíhajícímu Jeřábkovi dal míč jen do náruče.

 

Do sítě Plaňan padnul i gól, ale nebyl uznán pro předchozí zahrání rukou útočníka Ratboře. Brejky hostů jsou ale nebezpečné, jenže v brance Ratboře skvěle čte hru Jeřábek a je včas z branky venku a šance maří. V závěru měl čistou gólovku Pavlenko, ke kterému se míč dostal po chybném rozehrání Kemzy, ale Pavlenko trefil jen do nohou Jeřábka.

Druhý poločas začal opět opatrně a vyčkávalo se na první příležitost ke vstřelení branky. Hrálo se nahoru dolů, ale bez velkých šancí. 

 

Po čtvrthodině hry přecve jen udeřilo. Kovařík se prodral přes hostující obránce, na jeho ventr si naskočil Jan Adámek a ten se hlavou nemýlí - 1:0.

 

Gól probudil plaňanské hráče a zvýšili obrátky. Ratbořská obrana dlouho odolává, ale po jednom průniku se píská penalta. K míči se staví Žemba, ale Jeřábek ho skvěle vychytal. Do konce zápasu zbývá už jen sedm minut, když se Plaňany zaslouženě dočkávají vyrovnání. Pohlednou kombinaci zakončuje Daniel Siruček - 1:1.

 

Závěrečný boj na hřišti už tříbodové rozuzlení nepřinesl a jde se na penalty. Domácí to určitě nepotěšilo, protože v předchozích dvou rozstřelech neuspěli ani jednou.

 

Plaňany berou druhý bod

V dramatickém rozstřelu se po skóre 2:3 radují z druhého bodu hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: V tomto utkání jsme museli improvizovat na určitých postech. Máme několik nedoléčených hráčů a někteří nastoupili se zraněním. Hráli jsme od začátku trpělivě a opatrně. Podařilo se nám otevřít skóre, ale chyběla nám ještě větší dravost. Hosté měli možnost zahrávat pokutový kop, který Jeřábek vytěsnil mimo branku. Naše hra opět malinko opadla a Plaňanům se po pěkné akci podařilo vyrovnat, což si herním projevem směrem dopředu zasloužili. Zápas tak dospěl k penaltovému rozstřelu, který jsme opět prohráli.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: S odstupem jsem přesvědčen, že jsme měli vyhrát, ale o výhru za tři body jsme se připravili sami. V prvním poločase se hrál nezáživný fotbal a z naší strany se jednalo o nejhorší poločas za poslední zápasy. Na výkonu některých hráčů se příliš projevil prohýřený sobotní večer či spíše noc. Přesto jsme měli tři vyložené šance, ve kterých jsme v koncovce zklamali. Ve druhém poločase nejdříve udeřili domácí a dostali se do vedení a od té doby byl zápas zajímavý. My jsme převzali aktivitu a chtěli jsme vyrovnat. Příležitost jsme měli z penalty, ale ani tu jsme neproměnili. To nás nezlomilo a ke konci zápasu jsme vyrovnali. V posledních minutách jsme se ještě pokoušeli vstřelit vítěznou branku. To se nám ale nepodařilo. V penaltách jsme si připsali alespoň druhý příjemný bod. S výkonem mužstva jsem byl spokojen pouze v posledních dvaceti minutách zápasu.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Adámek [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , R. Biško [-] , A. Brant [-] (46. J. Mbemba [-] ) , D. Kemza [-] (47. M. Uher [-] ) , M. Teslík [-] , J. Adámek [-] (66. L. Vohnický [-] ) , T. Beran [-] , J. Kovařík [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - D. Siruček [-] , M. Lutsiuk [-] , A. Motrunich [-] , J. Klucska [-] , D. Žemba [-] , D. Konůpek [-] , O. Shpuryk [-] , O. Lazaryev [-] , Y. Pavlenko [-] , T. Freund [-]

ŽK: 23. A. Brant , 27. M. Kesner , 67. M. Uher - 3. J. Klucska , 14. O. Shpuryk , 20. D. Konůpek , 60. O. Lazaryev .
Hráči zápasu: D. Jeřábek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLÍMA Petr - SEMERÁK David (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 08:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: remíza

Plaňany mají letos velmi dobrý kádr a Ratboř se v poslední době výsledkově trošku trápí. Opět čekám vyrovnaný zápas.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:07

Tip: výhra domácích