Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany další domácí překvapení nedopustily


Branky


12

Poločasový stav 1:1 byl výsledkem spousty zahozených šancí Plaňan a jedné chyby v obraně. Snaživý výkon Bečvár ale ve druhém poločase už nestačil a Plaňany jdou na čelo tabulky. Alespoň do verdiktu o zápase Jestřábky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase 1:1

Na hřiště favorita do Plaňan přijely Bečváry bez gólmana a mezi tyče se postavil Kubín. Citelně oslabenou defenzivu ještě podpořila neúčast stopera Uhra. Ani domácí ale nebyli kompletní a do obrany se místo zraněného Konůpka musel stáhnout tvůrce hry Lazaryev.

 

I tak to byli domácí, kdo byl od počátku zápasu aktivnější a už v osmé minutě šli do vedení, když Josef Klucska vystihl rozehrávku Bečvár a s přehledem zamířil do sítě – 1:0.

 

Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Přízemní centr Klucsky na přední tyč stačila hostující obrana odvrátit, střelu Žemby pokryl Kubín. Nebezpečný byl i trestný kop z rohu šestnáctky, který Žemba mířil do šibenice, ale Kubín jej vytáhl na roh. Hostující gólman zasáhl výborně i proti tečovanému míči, který padal pod břevno.

 

Bečváry všemi prostředky držely jednogólové manko a osmělili se i směrem dopředu, ale střely Jahody či M. Kšírla nebyly pro Arnolda nebezpečné.

 

Naopak domácí zazdívali další šance. Motrunich se náramně zbavil obránce na hranici velkého vápna, kličku udělal i Kubínovi, ale už se dostal do velkého úhlu a vracející se Holub míč odvrátil na roh.

 

A přišel trest. Krátkou malou domů vystihl Miroslav Černý, Arnolda posadil na zem a dovedl míč až do prázdné brány – 1:1. Domácí se přestali věnovat hře a více diskutovali mezi sebou či s rozhodčím a hosté mohli navýšit, když po další chybě obrany Plaňan nevyužili přečíslení 3 – 1.

 

 

Druhý poločas patřil Plaňanům

„Ve druhém poločase jsme po všech stránkách výrazně přidali a výsledkem byla naše velmi kvalitní hra a, při vší úctě k soupeři, hosté dvacet minut druhého poločasu nevěděli, kam dříve skočit. V této fázi hry se nám dařilo i střelecky a to znamenalo konec šancí na lepší výsledek pro hostující tým“, těšilo kouče Petra Šafránka.

Domácí neškodným hostům zasadili ve druhém poločase během půlhodiny pět úderů a bylo hotovo. Pro Plaňany to znamená, že minimálně pár dnů si mohou užívat prvního místa v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: První poločas byl z naši strany příliš profesorský, přesto jsme si vypracovali kromě jedné branky i další šance, které kdybychom proměnili, tak by bylo asi rozhodnuto. Šance jsme ale neproměnili a soupeř využil naše hrubé zaváhání, do poločasu srovnal a možná tím živil naději na dobrý výsledek. Naštěstí jsme ve druhé půli zabrali. Ve čtvrteční dohrávce jsem byl k mužstvu velmi kritický, ale dnes musím mužstvo za druhý poločas pochválit za nadstandardní týmový výkon.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Věděli jsme, že jedeme na půdu favorita. A v naší neúplné sestavě jsme mohli jen překvapit. To se ale nepodařilo. I když první půle byla z naší strany lepší, měli jsme i nějaké šance, v té druhé jsme propadli. Bohužel jsme po remízovém prvním poločase nepohlídali rohové kopy soupeře a ten nás za to potrestal. Ve druhé půli jsme branku soupeře vůbec neohrozili. Plaňany mají kvalitní mužstvo, právem patří do horních pater tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] (85. V. Arnold [-] ) - O. Lazaryev [-] , R. Metlushko [-] , D. Siruček [-] (46. Y. Pavlenko [-] ) , P. Málek [-] (46. K. Hanzálek [-] ) , T. Freund [-] , A. Motrunich [-] , J. Klucska [-] , D. Žemba [-] , O. Shpuryk [-] , M. Lutsiuk [-] (79. M. Jambor [-] )

SK Bečváry
J. Kubín [-] - J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] , J. Kuba [-] , O. Holub [-] - M. Kšírl [-] , P. Jahoda [-] (71. D. Šmejkal [-] ) , P. Kuba [-] , V. Šmejkal [-] (79. J. Brunclík [-] ) - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

ŽK: 60. V. Arnold , 70. O. Lazaryev .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - FREUND Karel (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:27
Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Plaňany jsou favoritem, ale všichni víme, že soupeře dokáží podcenit.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:15

Tip: výhra domácích