4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání rezerv byl úspěšný Radostín


Branky


8. M. Gregar , 13. P. Kozel , 37. M. Gregar , 74. D. Toman
0

Utkání Béček Radostína a Radešínky, vyznělo jasně pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát skórovali

Kromě velkého větru byly v Radostíně ideální fotbalové podmínky, ve kterých bylo početné divácké osazenstvo zvědavo na výkon domácích. Ti v posledních dvou kolech mají výsledky jako na houpačce. Po drtivé domácí výhře s Křižanovem si připsali nepotěšující porážku v Jívoví, a tak byli všichni napjati, jak toto utkání dopadne. Od začátku bylo jasné, že Radostín bude vycházet ze zabezpečené obrany. Po dlouhé době předváděl Radostín svoji hru, kterou domácí osazenstvo dlouho nevidělo. Neprostupná obrana a hra přes křídla byla vždy jasným ukazatelem hry domácích a i díky těmto faktorům se domácím dařilo. První branka přišla velice brzy, již v 8. minutě zužitkoval Gregar Martin přízemní centr a nedal brankáři hostí žádnou šanci. Radostínští nepřestávali hrát a po rohovém kopu o dvě minuty později se prosadil hlavičkou Kozel Petr, ovšem balón se odrazil od tyče mimo. To ovšem domácí nezlomilo a hostující přetížená obrana nevěděla kudy kam. Po krásné kombinaci ve středu hřiště šel tváří tvář proti hostujícímu brankáři Šoustarovi radostínský kanonýr Kozel a umístěnou střelou k tyči mu nedal šanci. Po této brance Radostín trošku ubral plyn a na balón se dostal i soupeř. Ovšem ve skvělé formě hrající obrana Radostína byla dnes opravdu nepropustná, a hráči Radešínské Svratky zkoušeli ohrožovat brankáře Poula z větší vzdálenosti, ovšem nepodařilo se jim zkorigovat mířidla. Radostín hrozil úniky po křídlech, bohužel nedokázal své šance proměnit, a tak hosté stále žili. Pomyslný hřebíček do rakve jim zasadil Martin Gregar, který si v posledních zápasech drží oslnivou střeleckou formu. Jak jinak, než po centru z pravé strany hřiště.

Radostín přidal ještě jednu branku

Druhý poločas se odehrával převážně ve středu pole, až na nebezpečné brejky hostů byl k vidění technický fotbal, který ovšem diváky nezvedal ze sedadel. O rozruch se několikrát pokusil vystřídavší Hrbek, který poslal na branku pár dalekonosných střel, žádná se však neujala. V 73. minutě se na hřiště dostal mladičký rychlonožka Toman, který potvrdil své kvality ihned po minutě na hřišti, kdy si naběhl za obranu na dlouhý aut Gregara Martina a těsně před vybíhajícím brankářem protečoval míč do sítě. Po té se utkání už pouze dohrávalo. Za zmínku stojí pouze dvě obrovské šance Kozla Petra, který ovšem selhal.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Domácí nastoupili do utkání aktivně a už ve 13. minutě vedli 2:0 a ovládli jednoznačně první poločas. Druhý poločas si pohlídali a zaslouženě zvítězili.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek, hráč R. Svratky B: Domácí byli v první půli jasně lepší. Ve druhé půli přišlo naše zlepšení, ale hráli jsme jen po vápno bez zakončení.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , L. Invald [-] , J. Inwald [-] (62. J. Koudela [-] ) , P. Dvořák [-] - P. Kozel [-] , D. Večeřa [-] (46. D. Hrbek [-] ) , J. Poul st. [-] (72. D. Toman [-] ) , P. Inwald [-] - P. Gregar [-] (66. L. Oulehla [-] ) , M. Gregar [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Šoustar [-] - P. Stehlík [-] , P. Jozifek [-] , P. Veselý [-] , J. Janů [-] - L. Skryja [-] (59. O. Tulis [-] ) , B. Jandourek [-] , M. Bílek [-] (46. J. Poul [-] ) , J. Nejedlý [-] - P. Novotný [-] , T. Kříž [-] (74. T. Kilian [-] )

Hráči zápasu: P. Dvořák , M. Gregar - P. Veselý .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rotkovský Petr - Kadlec,Kozel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.