0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice ve snaze se odlepit ode dna tabulky


Branky


12

Zápas posledního se sedmým týmem tabulky. Bylo asi předem jasné, že Hořovice s nejhorší obranou v soutěži to v Plzni budou mít velmi složité. V úvodu této sezóny plzeňští v městě ležící ve Středočeském kraji ztratili, když středočeši srovnali v 88. minutě. Hořovice za podzim získali na venkovních hřištích pouze bod a to s Berounem se kterým se perou o dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovice začaly aktivněji

Do tohoto zápasu šli středočeši s výraznými změnami v kádru, což se také projevilo hned v prvních minutách. Hosté byli aktivnější na míči i bez míče. Senco se nemohlo chytit a nabrat tento rozjetý vlak. Když už to vypadalo, že bude bezbrakový poločas udeřili hosté. Ve 45. minutě se odrazil míč k Martinu Polákovi, který napřáhl cca 10-15 metrů za vápnem a míč skončil u levé tyče. Domácí brankář se natahoval zbytečně - 0:1. Dlouhou cestu z umělé trávy do šaten měli veselejší hosté. 

Hosté potvrdili svou aktivní hru i po přestávce

Po přestávce si někteří mysleli, že domácí přeberou otěže a srovná se minimálně herní projev. Opak je pravdou, Hořovice se nenechaly uspat a pokračovaly v tom, u čeho skončily v prvním poločasu. To se také vyplatilo. V 61. minutě se dostal míč do vzduchu na dlouhých 40 vteřin, díky všem možným odkopům nebo nákopům. Z jednoho z nákopu se dostal míč do prostoru za domácí obranou, kam měl namířeno hostující Rostislav Jandera. Využil pochybení plzeňské obrany a dokázal se prosadit i přes brankáře - 0:2. Za necelý dvě minuty se ocitl na zemi jeden z hostujících hráčů. Jeden z domácích hráčů měl k tomu nějaké připomínky, což se středočechům nelíbilo. Strhla se menší potyčka poté co jeden ze středočechů údajně udeřil hlavou domácího hráče, který se náhle ocitl na zemi. Potyčka byla rozpuštěna po jedné žluté kartě na obou stranách. V 70. minutě domácí ztratili míč uprostřed hřiště a hořovický tým toho hned využil. Hostující hráč nastartoval motory svého kapitána, kterého se domácí snažili dostat do ofsajdové pasti, ta se ale nepovedla. Hořovický kapitán poté připravil míč Martinu Polákovi, který se stal v tomto zápase už dvougólovým střelcem - 0:3. Do konce zápasu bylo vidět už jen pár změn na každé straně. Hosté už si nenechali vstřelit branku, udrželi vzadu čisté konto. Rozhodčí v závěru nastavil ještě dvě minuty navíc. Poté se hořovický tým mohl radovat z důležitých bodů v boji o udržení. Nutno podotknout, že Hořovice se prezentovaly pohledným fotbalem a pouštěli domácí jen zřídka do ohrožení své brány. 

Plzeňskou Doubravku v dalším kole čeká plzeňské derby s Petřínem. Do Hořovic přijede bojovat Soběslav, která má co napravovat z úvodního kola. 



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - J. Trojanec [-] , J. Česák [-] (79. A. Maršík [-] ) , D. Künstner [-] , D. Novák [-] , D. Kalina [-] (61. M. Paul [-] ) , T. Řehoř [-] (79. T. Křen [-] ) , V. Světlík [-] (85. K. Rozboud [-] ) , M. Patrovský [-] (61. V. Fleissig [-] ) , L. Roubal [-] , P. Krejčí [-]

SK Hořovice
J. Tůma [-] - N. Wacker [-] , M. Polák [-] , R. Jandera [-] (71. V. Königsmark [-] ) , J. Pyšek [-] (79. F. Čapek [-] ) , T. Plánička [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] (85. J. Smetana [-] ) , O. Bublík [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-]

ŽK: 53. J. Česák , 64. L. Roubal - 50. L. Puchmertl , 64. R. Jandera , 69. N. Wacker .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Koranda Tomáš - MATYŠ Jakub, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že navážeme na výsledky z přátelských zápasů. A nemůžu tipovat nic jiného než výhru domácích.

Tip: výhra domácích