0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zápase bylo takřka rozhodnuto už v prvním poločase


Branky


16

Zápas pro domácí Hořovice důležitý v boji o udrzění se v souteži i pro nadcházející sezónu. Poslední střetnutí vyhráli soběslavští o tři branky. Přes zimní přípravu hosté ale posílili a posily se důkladně ukázali na plzeňské umělé trávě na Doubravce, vyhráli 3:0. Do Soběslavy na úvod jara zavítali Sedlčany, kteří také bojují o každý bod v záchraně soutěže. Hosté z města hermelínů si odvezli všechny tři body. Mimojiné domácí poprvé představí své nové dresy. Jestli jim přinesly štěstí si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dokázali prosadit rovnou třikrát

Na sobotní zápas v Hořovicích dorazili přibližně dvě stovky diváků. Sice měli na úvod utkání domácí navrch, ale o úvodní branku se postarali hosté. Krásně kopnutý roh přistál na hlavě hostujícího čahouna Aleše Kutnera - 0:1. S gólem se dostavilo hostům i sebevědomí a následně převzali iniciativu. Ve 37. minutě házeli hosté aut na půlce Hořovic. Po následné rychlé kombinaci se dostali na levé straně k centru. Na míč si výborně naskočil Tomáš Mazouch, který poslal míč ze vzduchu za záda domácího brankáře - 0:2. A hosté toh stále neměli dost! Po rozehrání z půlky se sice domácí dostali k vápnu Soběslavy, tam ale míč ztratili a hosté mohli jít do rychlého protiútoku. Když už to vypadalo, že domácí nebezpečí zažehnali, sebral míč hostující ofenzivní hráč soupeři. Míč hned poslal do vápna na který na zadní tyči čekal Filip Vaněk a už to bylo o tři branky - 0:3. Do konce poločasu uz hosté především vycházeli ze zajištěné obrany, hlavně aby se domácí nedostali na koně.

Hosté hráli zodpovědně

Do druhého poločasu nastoupili oba celky bez změn. Pro hosty, kteří vedli bylo důležité nenechat domácí, aby převzali kontrolu nad hrou a případně nevstrělit branku. To se hostům dařilo, i když se čas krátil, nechtěli obdržet zbytečnou branku a udržet vzadu pro svého brankáře Jakuba Dudáka čisté konto, pro něhož to bylo, pokud se dobře dívám, první čistý konto v Divizi. Domácí se samozřejmě snažili s výsledkem ještě něco udělat, znervoznit hosty ze Soběslavy, to se jim ale nedařilo. Všechny tři body si tedy odvezli hosté do Soběslavy.

 

V dalším kole do Soběslavy přijede plzeňský Petřín. Hořovice zavítají na hřistě v Jindřichově Hradci. Čeká je další důležitý zápas o záchranu.



Sestavy


SK Hořovice
J. Tůma [-] - L. Puchmertl [-] , N. Wacker [-] , M. Polák [-] , T. Hlídek [-] , J. Pyšek [-] (62. F. Čapek [-] ) , T. Plánička [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , O. Bublík [-] (82. J. Smetana [-] ) , R. Jandera [-] (54. V. Königsmark [-] )

FK Spartak Soběslav
J. Dudák [-] - P. Bouchal [-] , D. Maršík [-] , J. Pavlík [-] , V. Zeman [-] - A. Kutner [-] , F. Vaněk [-] , M. Mazouch [-] , O. Boucník [-] (82. V. Hoffmann [-] ) - T. Mazouch [-] (85. R. Podhradský [-] ) , T. Hájek [-] (73. M. Markes [-] )

ŽK: 45. J. Mareš , 69. V. Königsmark , 72. F. Čapek , 74. T. Plánička - 33. O. Boucník , 59. J. Pavlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - HLAVÁČEK Erik, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: výhra domácích

Hořovice posílily a budou se rvát o záchranu. Vyhrály venku a Soběslav prý ostudně prohrála se Sedlčany. Oba týmy jsou v různém rozpoložení a to se do tohoto zápasu promítne. O gól jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích