Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný a nekoukatelný fotbal, i přesto padlo dost branek


Branky


16

Takové menší derby týmů v Plzeňském kraji. V Rokycanech na umělé trávě se potkali týmy, mezi kterými to vře. Poslední utkání skončilo remízou, ale také červenou kartou na straně Přeštic. Snad žádný zápas mezi těmito celky se nikdy neodehrál v klidu. Jak vypadal tento zápas Pod Husovými sady v Rokycanech si přečtěte v článku! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní Robstav

Do zápasu lépe vstoupili hosté. Vytvořili si několik dobrých příležitostí na vstřelení branky, na domácího brankáře si ale nepřišli. Dokonce vybojovali i slibnou brankovou příležitost pár metrů za velkým vápnem, kde míč skončil se podívejte do galerie. Míč se našel a branka zanedlouho nakonec padla. Až v 16. minutě po ztrátě míče domácích, šli hosté do rychlého protiútoku. Vyslán byl zkušený David Štípek, ten v tváří v tvář s brankářem domácích byl úspěšnější - 0:1. Celý poločas byl míč především ve vzduchu než na zemi. Na malé umělce v Rokycanech byl viděn velmi důrazný, ale nelíbivý fotbal. V téměř polovině poločasu se hlavami srazil domácí útočník s hostujícím brankářem. Domácí hráč zůstal ležet, chvíli byl trochu zmatený, rozhodl se ale, že bude v zápasu pokračovat. Ve 33. minutě se dostal míč po centru do vápna domácích, po nedůrazu na hranici vápna se míč odrazil k hostujícímu Sebastienovi Böhmovi, který vyslal svou střelu k levé tyči, která mu pomohla dostat míč do sítě 0:2. Do konce poločasu už se nic výrazného nestalo, do šaten šli tedy veselejší hosté.

Hosté nechali domácí zdramatizovat zápas, ale body si vzít nenechali

Do druhého poločasu šli domácí s jedinou změnou. Pro otřeseného domácího útočníka si bohužel přijela sanitka, nahradil ho Plzák. Čerstvá krev z rokycanské střídačky se ale bohužel za deset minut také zranila. Dalši vynucené střídání pro rokycanské mužstvo. V 59. minutě po rohovém kopu byl ve vápně domácích důraznější Sebastien Böhm, který doprocpal míč za brankovou čáru, pro něho už druhý zásah v zápase - 0:3. Domácí už tedy prohrávali o tři branky a schylovalo se k tomu, že už se utkání dohraje v poklidu. Domácí se ale nevzdali! Po faulu na jednoho z domácích hráčů se ujmul volného přímého kopu Černý, který našel ve vápně hlavu Jana Procházky, od kterého se míč dostal do sítě - 1:3. Za necelých pět minut padla branka další. Sám hlavičkující Kramer poslal za obranu Michala Černého, který propálil hostujícího brankáře - 2:3. Rázem to bylo pouze o jednu branku. Rokycany se pokoušely s tím ještě něco udělat, už bylo ale pozdě. Hosté si vítězství vzít nenechali a zvítězili 2:3. 

Druhý zápas Rokycan, podruhé čelily celku, který bojuje o ČFL a podruhé nebyli daleko k minimálně jednomu bodu. V dalším kole jedou k týmu, který je témeř stoprocentní ve své Dudák aréně, do jihočeských Katovic. Přestice doma přivitají na svém hřišti už v sobotu dopoledne Beroun, který překvapil dalšího aspiranta na postup, Lom.



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , L. Titl [-] (46. P. Plzák [-] ) , J. Matas [-] , L. Kramer [-] , J. Janota [-] , D. Lehký [-] (80. F. Stejskal [-] ) , M. Černý [-] , J. Procházka [-] , T. Zajíček [-] (80. J. Vaščák [-] ) , P. Ženíšek [-]

FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - S. Böhm [-] , L. Mudra [-] (90. B. Havel [-] ) , V. Heger [-] , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] , M. Vohrna [-] , D. Kraml [-] (83. P. Šmídl [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Suchý [-] , D. Štípek [-] (83. A. Beránek [-] )

ŽK: 70. T. Zajíček , 72. J. Hereit , 87. M. Rybař - 75. T. Přibáň , 88. L. Mudra .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠMAT David, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: výhra hostů

Rokycany jsou doma nepříjemný, ale pokud chtějí Přeštice myslet na postup, tak musí takovéto zápasy zvládat. Za mě ve vyrovnaném zápase o gól zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů