4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:15

20.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství domácích bez problémů


Branky


16

Domácí se ženou za vytouženým postupem do ČFL. Naposledy ztratili v Lomu, tehdy se psal datum 9.10.2021. Hořovičtí se nachází na druhé straně tabulky, každý bod je pro ně ceněný. V minulém kole porazili favorita z Lomu. Na jaře pouze v jednom zápase nezískali ani bod. Poslední vzájemný zápas skončil remízou, když oba týmy vstřelily po jedné brance. Zápas 20. kola jsme se Vám pokusili přiblížit v tomto článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeštice se dostaly do zaslouženého vedení

Do zápasu nastoupil poprvé v základní sestavě domácích Bohumil Havel, který si v předešlém kole připsal i první branku ve žlutém dresu. Právě jeho tým vstoupil do zápasu golově. V 11. minutě se prosadil v soupeřově vápně Václav Heger - 1:0. Do dvacáté minuty utkání bohužel museli střídat oba týmy z důvodu zranění ve svých řadách. Domácí měli v prvním poločase navrh, pro ně bohužel s nedokázali prosadit golově. Až ve 39. minutě se po centru do vápna míč odrazil za vápno Lukáši Mudrovi, ktrý napřáhl z první. Sice to nebyla žádná razantní střela, ale míč skočil před rukavicemi hostujícího brankáře a změnil svůj směr - 2:0. Zanedlouho se míč opět dostal do vápna Hořovic, vypálit na bránu chtěl Šmídl, ale hořovický obránce byl proti, zavánělo to pokutovým kopem, rozhodčí ale nechal hru dál plynout. Poločas tedy skončil lépe pro domácí. 

Udržet vedení, ne-li ho navýšit

Vypadalo to, že do druhého poločasu půjdou domácí se změnou v sestavě, nakonec žádná změna nenastala. U hostů pustil Kareš na hřiště Pláničku. Už ve druhé minutě druhého poločasu dostal Štípek míč do vápna. Vyražený míč doklepl do branky Patrik Šmídl - 3:0. V 56. minutě přišla další střídání. Hořovický trenér pustil na hřiště Konigsmarka místo Čapka. Přeštice využily dvoje střídání, ze hřiště odešel střelec Šmídl a debutant v základní sestavě Havel, nahradil je Končal s Kramlem. Po střídání následoval volný kop hostů téměř z poloviny hříště, ten rozehráli na krátko, což se jim nevypatilo. Míč se dostal pouze k domácímu Vohrnovi, který vyslal Mudru. S míčem dosprintoval až do vápna, kde našel Davida Štípka, tomu stačilo už jen trefit čistě míč - 4:0. Od zisku míče u vlastního vápna ke vstřelené brance trvalo pouze 10 vteřin. V 60. minutě se po přímém kopu objevil na malém vápně samotný hořovický hráč, bohužel pro hosty přestřelil. V 65. minutě se domácí prosadili, ale předcházel tomu faul na brankáře. V závěru mohli domácí završit kanonádu a nasázet středočechům bura, branku ale na úrovni pokutového kopu minuli.   



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - S. Böhm [-] , M. Vohrna [-] (77. A. Beránek [-] ) , V. Heger [-] , D. Štípek [-] (77. T. Arzberger [-] ) , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] (19. T. Vilček [-] ) , P. Šmídl [-] (56. D. Kraml [-] ) , B. Havel [-] (56. M. Končal [-] ) , O. Chocholoušek [-] , L. Mudra [-]

SK Hořovice
J. Tůma [-] - F. Čapek [-] (56. V. Königsmark [-] ) , R. Jandera [-] , J. Pyšek [-] , A. Kareš [-] (46. T. Plánička [-] ) , N. Wacker [-] (64. O. Bělohlávek [-] ) , J. Mareš [-] , O. Bublík [-] (14. M. Kuška [-] ) , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 71. V. Heger , 86. M. Končal .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Talpáš Petr - FENCL Jakub, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Matěj Habart
Tip experta: výhra domácích

Přeštice budou hostit nepříjemné Hořovice, ale pevně věřím, že si s tím poradí a 2:1 vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí mají stále velkou šnaci na postup a proti Hořovicím uspějí za tři body.

Tip: výhra domácích