Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 14:15

21.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice potvrdily roli favorita


Branky


16

Přeštice jsou stále neporaženi. I díky tomu, že si minulý víkend poradili bez starostí s Hořovicemi. Petřín drží sérii remíz, před dvěma týdny remizovali doma s Jindřichovým Hradcem a naposledy stejným výsledkem dopadl zápas v Lomu. Zajímavostí tohoto zápasu je i to, že za Přeštice momentálně nastupují hráči, kteří hráli i za plzeňský Petřín jako například Vohrna, Papež či Šmídl. Určitě jste si všimli, že v obou týmech figuruje jméno Suchý. Není to pouhá shoda jmen, jak tento rodinný souboj dopadl si přečtěte v článku! Nezapomeňte ani na galerii, kterou máme k dispozici díky Martinu Manglovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karetní mariáš

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Přeštic. Hned z úvodu měli šanci po rohovém kopu, zastavil je až ofsajd. To je ale nemuselo moc mrzet. Neuběhla ani desátá minuta utkání a mohli se radovat z branky. Míč letící z přímého kopu škrtl Václav Heger a míč skončil až za zády Suchého - 0:1. Z důvodu tržné rány na pravé noze musel opustit hřiště domácí kapitán. Během oslabení inkasovali další branku. Arzberger našel šajtlí alá Limba Lukáše Mudru, ten překonal jako druhý brankáře soupeře - 0:2. Po obdržené brance šel na hřiště Bendl místo zraněného kapitána. Za deset minut bylo sníženo. Po rychle zahrané standartní situaci před střídačkou hostů se dostal míč do vápna, kde číhal na míč brankář Rojík. Po vyražení míče se srazil s hráčem Petřína, oba zůstali ležet. Míč skončil na vápně, kde ho přeštičtí nedokázali odkopnout, tak za to vzal domácí Jan Vodrážka, který se trefil do poloprázdné branky - 1:2. Po vzájemné konfrontaci mezi brankářem Přeštic a hráčem Petřína obdrželi oba hráči žlutou kartu. Chyběly dvě minuty do konce prvního poločasu když se hosté dostali do úniku. Na hraně velkého vápna byl fauován přeštický hráč. Rozhodčí vytáhl žlutou kartu a protože petřínský Matěj Fikrle měl už jednu po souboji s brankářem, tak odešel do šaten o pár minut dřív než ostatní. Za minutu vytáhl hlavní režisér tohoto zápasu další kartu, tentokrát pro hostujícího Přibáňa. V téže minutě dostal stejnou kartu i domácí trenér za řeči. Za dvě minuty byli na odchodu do šaten oba týmy. 

Limberskýho šajtle a Ibrahimovičovo zakončení

Do druhého poločasu vstoupili plzeňští se změnami. Trojovský a Šimáně nahradil Demetera s Vodrážkou. Domácí tedy čekal těžký úkol. Zdramatizovat zápas i přesto, že hrají v oslabení a bez svého vůdčího kapitána. Přeštice se snažily hrát stále aktivní fotbal. Ale až po více než půl hodině druhého poločasu vstřelily branku. Po brejku do otevřené obrany Petřína se k míči dostal Adam Beránek, jehož projektil zamířil na zadní tyč - 1:3. Brankář si sice na míč sáhl, ale vytěsnit mimo branku se mu nepodařilo. Za dvě minuty jsme byli svědky krásné akce. Štípkovo šajtle našla Tomáše Arzbergera, který předvedl zakončení jako z učebnice Zlatana Ibrahimoviče - 1:4. A bylo hotovo! Na posledních čtvrt hodiny se na hřišti ukázal ještě Havel, Končal a expetřínský Vohrna. Favorit z Přeštic si vedení proti oslabenému Petřínu už dokázal pohlídat. V souboji Suchých byl šťastnější Martin ve žlutém. 



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - L. Zoubek [-] , K. Bílik [-] , M. Provod [-] (74. D. Voves [-] ) , A. Demeter [-] (46. M. Trojovský [-] ) , V. Lisý [-] (21. P. Bendl [-] ) , J. Vodrážka [-] (46. Z. Šimáně [-] ) , P. Zajíček [-] , D. Heller [-] , A. Kohout [-] , M. Fikrle [-]

FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - S. Böhm [-] , T. Arzberger [-] (76. M. Vohrna [-] ) , V. Heger [-] , D. Štípek [-] , T. Přibáň [-] (76. B. Havel [-] ) , T. Skála [-] , D. Kraml [-] (62. A. Beránek [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Suchý [-] (76. M. Končal [-] ) , L. Mudra [-] (82. J. Papež [-] )

ŽK: 30. M. Fikrle , 65. Z. Šimáně - 30. J. Rojík , 44. T. Přibáň , 55. L. Mudra . ČK: 43. M. Fikrle .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat David - JEŽEK Ondřej, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Puchmertl
Tip experta: výhra hostů

Přeštice jsou tým třetiligové úrovně. Dokážou to i v zápase s Petřínem a budou pokračovat ve své vítězné sérii.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté útočí na postup do ČFL a odvezou si plný počet bodů

Tip: výhra hostů