2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 13:30

21.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve žlutomodrém řádil opět Patrovský


Branky


15

Plzeňští se i v tomto zápase museli obejít bez Dušana Künstnera, který si plnil své futsalové povinnosti. Žlutomodří naposledy remizovali na hřišti Soběslavy. Hradečtí hráli v Plzni už před čtrnácti dny, tehdy na Petříně remizovali. Jak dopadl jejich druhý výjezd na západ Čech si přečtěte v článku! Fotogalerii nám poskytl David Koranda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zmohli pouze na jedinou branku

O úvodní výkop se postarali hradečtí. Začátek zápasu byli nebezpečnější domácí hráči, ale střelám chyběla vždy razance. Po jednom z rohových kopů hostů se dostali hradečtí k zakončení, míč ale mířil do rukou Luhového. Po čtvrt hodině se objevil samotný Roubal před brankářem Hulíkem, který stihl dát nohy k sobě. Za pět minut přišla ztráta hostů na vlastní polovině. Hradečtí se sice stihli vrátit, na vápně ale napřáhl Martin Patrovský, jehož pokus doskákal až do sítě za záda brankáře - 1:0. Po půl hodině hry došlo k nucenému střídání, zraněného Nováčka nahradil Blažek. Ve 35. minutě mohlo být srovnáno! Waník ale po brejku pálil těsně vedle levé tyče za Luhovým. V závěru poločasu se hnali do brejku domácí. Roubal, Uzlík a nakonec napřáhl Patrovský ve slibné šanci, střelu ale zblokovali hosté. Za minutu se dostali do šance i jihočeši. Tomanovi ale ve vápně podklouzla noha, míč na bránu tedy nemířil. Po této šanci už byl konec poločasu. 

Hosté srovnat už nedokázali

Do druhého poločasu nenastoupil hráč, který byl na konci poslední akce v prvním dějství, Tomana nahradil Fiža. Po necelých deseti minutách druhého poločasu zatáhl míč po lajně Kalina, který našel na zadní tyči neuspěného Roubala. Po hodině hry se na vápně objevil osamocený Trojanec, který pět předtím nahradil Uzlíka, ale míč skončil vysoko nad bránou. V 70. minutě se dostal do šance Roubal, jeho řešení ale nebylo příliš přesné a lob skončil opět nad bránou. Pět minut před koncem zápasu si zahrál Roubal s Patrovským vzdušný bago, první jmenovaný byl ale faulován brankářem ve vápně, následoval tedy pokutový kop. Druhý jmenovaný, tedy Martin Patrovský vzal tuto šanci na sebe. Jeho razantní střela byla úspěšná - 2:0. Dvougólový Martin Patrovský tedy rozhodl páteční utkání, díky němu se plzeňská Doubravka udržuje nadále na sedmém místě. Jindřichův Hradec zůstává na místě dvanáctém. 



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - K. Rozboud [-] , M. Uzlík [-] (58. J. Trojanec [-] ) , M. Nový [-] , J. Česák [-] (89. A. Maršík [-] ) , P. Krejčí [-] (76. D. Šural [-] ) , D. Kalina [-] , V. Světlík [-] , M. Patrovský [-] (89. T. Křen [-] ) , L. Roubal [-] (89. M. Paul [-] ) , D. Novák [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Nováček [-] (30. O. Blažek [-] ) , R. Mischnik [-] , A. Šmíd [-] , M. Toman [-] (46. M. Fiža [-] ) , P. Fical [-] , F. Waník [-] , L. Králíček [-] , F. Votava [-] , M. Distel [-] (70. T. Cypra [-] ) , J. Škarda [-]

ŽK: 84. A. Šmíd , 86. J. Škarda .
Hráči zápasu: M. Patrovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - MELNIČUK Vladimír, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Puchmertl
Tip experta: remíza

V tomhle zápase tipuji vyrovnaný boj. Zápas skončí remízou 0:0 nebo 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde to vidím na jednoznačný domácí zisk

Tip: výhra domácích