Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

23.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo odešel před závěrečným hvizdem, přišel o hodně


Branky


18

Sedlčany momentálně bojují o každý bod, bojují totiž o udržení se v soutěži. Před tímto zápasem třikrát prohráli o jedinou branku, třeba v Katovicích přišli o bod až v poslední minutě. Na jaře mají zatím jediné vítězství z úvodního kola když přivítali Jindřichův Hradec. Mariánské Lázně na tom nejsou o moc lépe. Na jaře získali pouze pět bodů. Vyhráli pouze jedinkrát a to v minulém kole když přivítali Beroun. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní Tatran

V první desetiminutovce byli aktivnější domácí, hrálo se především před brankářem Šmejkalem. Až poté se hosté po jednom z nákopů dostali ke standartní situaci na hranici vápna. Pokus Kořistky skončil ve zdi a následná dorážka byla také zblokována. V 17. minutě se dostal po chybě mariánské obrany do úniku Sochůrek, na připraveného Šmejkala to nestačilo, domácí se tak mohli spokojit pouze s rohovým kopem. Poté se probraly už i Sedlčany. Byli nebezpečnější a domácí  Dřevojan musel být v pozoru. I přesto se vedení ujali hráči v zeleném. Z rychlého brejku a po zblokované střele Haase se míč dostal k Michaelu Dvořákovi, který dokázal hlavou uklidit míč za Šmejkala - 1:0. Za šest minut to bylo už o dvě branky. Na míč letící od rohového praporku si naskočil nikým nekrytý sedlčanský kapitán  Lukáš Brotánek - 2:0. 

Závěr zápasu byl nejzajímavější

V úvodu druhého poločasu měli první šanci hosté, hlavička Nedbalého nebyla dostatečně razantní. Začátek poločasu byl hlavně soubojový, hra byla rozkouskována, spíše se nehrálo než hrálo. V 60. minutě se dostal k dorážce Skopový, jeho pokus ale chytil Dřevojan. Hosté se ještě dožadovali pokutového kopu, ale neúspěšně. Za 5 minut se hosté dostali do slibné kombinace po které dokázali snížit. Krásná a přímočará kombinace. Po nepovedeném centru se míč dokutálel k Jakubu Nedbalému, který byl sám před brankářem Dřevojanem a toho překonal - 2:1. Hned to ale mohlo být znovu o dva. Habart výborně zatáhl míč k bráně Šmejkala. Míč se následně dostal k Hanušovi, ale jeho pokus byl zblokován na roh. Poté obdržel žlutou kartu brankář sedící na střídačce po menší šarádě s Kořistkou, i ten byl odměněn žlutou kartou. Za 5 minut bylo srovnáno! Po zblokované nahrávce Kapolky se míč dostal k nikým nehlídanému Radku Skopovému, který propálil sedlčanského brankáře - 2:2. V 82. minutě mohlo být skóre otočeno. Kapolka předložil míč Nedbalému na kterého svítila prázdná brána. Ten se ale k zakončení vůbec nedostal protože mu ve vápně uklouzla noha. Kdo pospíchal v neděli domů ze hřiště přišel o zajímavý konec utkání. V 88. minutě byl ve vápně faulován domácí Sosnovec. K pokutovému kopu se postavil domácí kapitán Lukáš Brotánek, který poslal míč k pravé tyči - 3:2. Od té doby začali hosté tlačit a hnali se za vyrovnáním. V nastavení se dostal do vápna soupeře i brankář Viktorie. Po sérii standardních situací si na míč počkal domácí brankář. Svým dlouhým výhozem našel Matěje Habarta, který bežel přes celé hřiště až do prázdné branky a zpečetil tak výhru Tatranu - 4:2! 



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
L. Dřevojan [-] - L. Brotánek [-] , J. Repetný [-] , P. Lípa [-] , F. Hofman [-] - O. Novotný [-] (61. Š. Sosnovec [-] ) , M. Kdolský [-] (68. M. Krůta [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Hanuš [-] - P. Haas [-] (85. J. Kouklík [-] ) , M. Sochůrek [-] (61. M. Habart [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - P. Kořistka [-] , J. Prokš [-] , J. Dobřanský [-] , M. Skopový [-] , P. Šácha [-] - M. Braun [-] , D. Pěček [-] (68. D. Samek [-] ) , M. Drahorád [-] , M. Kapolka [-] - J. Nedbalý [-] -

ŽK: 70. P. Lípa , 72. T. Glogar , 90. M. Habart , 92. J. Kouklík - 72. P. Kořistka , 86. M. Drahorád , 92. D. Šmejkal .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - HODEK Jakub, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Sedlčany mají za sebou pár prohraných zápasů, takže to nebude jednoduchý zápas, ale Mariánské Lázně by měli ukázat svoji kvalitu a na hřišti soupeře vyhrát 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích