2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty v Krakovanech neuspěly


Branky


14

O první záchranářské body vyjely Tuklaty bojovat do vzdálených Krakovan. Po nerozhodném prvním poločase ale ve druhém inkasovaly dvě branky a domů odjely s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

S devíti body přezimovala Čechie na předposledním místě a s jasným cílem – zisk alespoň bodu – se představila na hřišti Krakovan, které měly po podzimní části sice bodů více jak dvakrát tolik, ale v tabulce na dohled.

 

 

Průběh utkání pro Fotbal u nás okomentoval krakovanský forward, Jan Špinka: „Krakovanům chyběli zranění Neruda a Chvojka, jinak byly kompletní. Hřiště bylo perfektně připraveno a svítilo sluníčko, co víc si přát. Od první minuty jsme drželi míč a snažili se soupeře překonat. Ten dobře bránil a nepouštěl nás do ložených šanci. Špatně jsme řešili finální fázi a náš přechod byl pomalý. Tuklaty nás dobře dostupovaly a nebylo z toho nic. Jednu šanci Dostálovi výborně zlikvidoval brankář Pazdera a Horákovi nebyl uznán jeho životní gól hlavou pro předchozí faul Sixty.“

Až do konce nebylo úplně jasno

Pokračuje Jan Špinka: „Druhý poločas jsme si řekli, že musíme přidat, Tuklatům docházel dech a my jsme se dostávali do šancí. První ještě Horák napálil do tyče. Následně krásná průniková nahrávka od Dostála na Sixtu, ten se srazil s Pazderou. A míč, který z chumlu vypadl, jsem šajtlí mrsknul do brány - 1:0.

 

Pak střídala šance šanci, ale ne a ne dát gól. Tuklatští dvakrát vykopli míč z brankové čáry. Pět minut před koncem Dostál napálil na přední tyč a 2:0. Tuklaty vtrhly vše do útoku a v devadesáté minutě daly hlavou spojnici břevna a tyče.“

Skóre se ale už neměnilo a domácí mohou být spokojeni se ziskem tří bodů. V příštím kole se Krakorky představí opět doma a hostit budou další tým spodku tabulky, Bečváry. Tuklaty na svém hřišti přivítají Nučice.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: V týmu po přípravě panoval optimismus a věřili jsme, že první zápas zvládneme. Bohužel naše hra nebyla podle našich představ a dobře bránící soupeř nám to hodně zkomplikoval. V zakončení jsme nebyli dost důrazní a kvalitní. Všechno nám strašně dlouho trvalo. Fanoušci nebyli spokojeni a po právu. Příští týden nás čekají Bečváry a my se musíme hodně zlepšit. Utkání výborně řídil rozhodčí Pikner.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Těžké úvodní utkání jarní části jsme odehráli v improvizované sestavě, ať už z důvodu zranění nebo pracovních povinností. Pro nás neoblíbený soupeř, kterého jsme ještě nedokázali v OP porazit, na nás opět tradičně vlétl a hra se převážně odehrávala na naši polovině. Naše obrana v čele s výborným Pazderou v brance však v prvním poločase pracovala takřka bezchybně. Naše rušivé protiútoky bohužel ke zdárnému konci nevedly. Bohužel hned v úvodu druhé půle se po skrumáži v našem vápně prosadil dorážející Špinka. Možnost na vyrovnání promarnil o pět minut později Machan, který z hranice vápna nechal vyniknout domácího gólmana. Tři minuty před koncem domácí z rychlého brejku pečetí své zaslouženě vítězství. Naším hráčům nemám co vytknout, zápas odehráli se ctí a nemají se rozhodně za co stydět. Velmi děkuji za pomoc Lukáši Werbynskému.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , P. Myška [-] , M. Kutil [-] - D. Horák [-] - T. Sixta [-] (62. J. Olexa [-] ) - J. Špinka [-] (85. J. Malina [-] ) , P. Strejcius [-] , O. Černý [-] , A. Dostál [-] , M. Věříš [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Bajtler [-] , J. Halgaš [-] (56. L. Werbynský [-] ) , J. Machan [-] (78. V. Procházka [-] ) , J. Šindelář [-] , R. Čermák [-] (70. K. Malý [-] ) , T. Pígl [-] , P. Jambor [-] , P. Patáčik [-] , P. Mazur [-] , M. Pytloun [-]

ŽK: 29. T. Sixta - 58. L. Werbynský , 61. P. Mazur .
Hráči zápasu: O. Černý - J. Pazdera , P. Jambor , T. Pígl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBIČEK Luboš (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích