0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proti podzimnímu lídrovi vyšly Bečváry naprázdno


Branky


28. J. Hron , 73. A. Krupka , 78. V. Šámal , 85. V. Šámal
14

Podzimní zápas skončil jasnou výhrou Jestřábky a podobně dopadlo jarní utkání těchto soupeřů, i když naději domácí drželi až do sedmdesáté třetí minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka vydolovala jednobrankový náskok

Jestřabí Lhota přezimovala na prvním místě tabulky a byla v tomto utkání jasným favoritem. O to více, že domácí tým hned v úvodu soutěže trápí spousta absencí, jak potvrdil lodivod Bečvár Josef Kuba: "Hned první zápas a máme zásadní problémy se sestavou, chybí nám hned sedm hráčů. A to hostíme Jestřabí Lhotu, jeden z nejlepších týmů okresního přeboru."

 

První půle nabídla vyrovnaný zápas s mírnou převahou hostí. Ti také z několika šancí jednu proměnili a do kabin šli s jednobrankovým náskokem.

 

Martin Mikeš komentoval první dějství takto: "V první poločase jsme se tlačili do vápna soupeře, vytvořili si několik příležitostí, šutér Trojan trefil tyč, našeho "Xaviho" Kesnera vychytal brankář. Jedinou branku vstřelil ve dvacáté osmé minutě neúnavný elegán Hron.“

 

Jeho slova doplnil i Josef Kuba: "První poločas byl z naší strany odehraný docela slušně, dostali jsme smolný gól a do kabin se šlo za stavu 0:1."

Bečváry už nestačily

„Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že chceme brzy přidat druhou branku a získat klid na míči“, začal hodnotit druhou půli Martin Mikeš a pokračoval: "Bohužel se nám nedařilo dotáhnout nějakou z akcí, chyběl nám lepší pohyb a větší nasazení."

 

 

 

Uklidnění přinesla až branka zabijáka Krupky z třiasedmdesáté minuty, který se prosadil ve vápně. Další dvě branky poté přidal lehkonohý štírek Vašek Šámal a upravil konečný stav utkání – 0:4.

 

 

S komentářem hostů souhlasil i Josef Kuba: "Bohužel ve druhé půli už náš výkon byl horší, hosté byli lepší, ale i tak si myslím, že jsme měli na lepší výsledek než na rozdíl čtyř gólů. Ale na druhou stranu musím uznat, že před zápasem jsme se obávali debaklu."



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Absence byly opravdu značné. Hráčům, kteří zápas odehráli, bych chtěl poděkovat za statečný výkon. Ale na body to tentokrát nebylo. Vyzdvihnout bych chtěl ještě výkon rozhodčího Kubery.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Hrálo se na tvrdém hřišti, balon bylo složitější dát po kontrolu, někomu nafackoval jak manželka, když přijdeš pozdě z piva. Jsem spokojený se třemi body, se vstřelenými brankami, i že jsme to dohráli s nulou.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , J. Kuba [-] , J. Sikáček [-] , J. Kšírl [-] - M. Kšírl [-] , M. Horáček [-] , J. Brunclík [-] (46. D. Šmejkal [-] ) , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , J. Hampl [-] (81. P. Šmejkal [-] ) -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - A. Krupka [-] (78. V. Černý [-] ) , M. Klička [-] , J. Hron [-] , V. Šámal [-] , M. Trojan [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , T. Kubíček [-] , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-]

Hráči zápasu: Z. Kropáček - V. Šámal .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kubera Milan - KŠÍRL Vojtěch (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů