Zásmuky si ani neškrtly


Branky


86. F. Jonáš - 26. J. Svoboda (p.) , 36. M. Bílý , 85. J. Svoboda , 88. D. Zdeněk
20

Červené Pečky se zhurta pustily do domácích a v poločase už vedly o dva góly. Zásmučtí se dočkali alespoň čestného úspěchu až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 2:2, na góly 0:2

Zásmuky se svým našlapaným kádrem zahájili jaro dvěma porážkami s Plaňany, ale poté už nasedli na vítěznou vlnu. Tento zápas se jim ale hrubě nepovedl, když je vyškolily Červené Pečky pod taktovkou nového trenéra Lukáše Křeliny: „Věděl jsem, že Zásmuky mají pomalejší obranu a proto jsme zvolili taktiku na dva útočníky. Chtěli jsme je prvních 10 minut zkusit nahánět, ale dvě velké šance měli pouze domácí.“

 

 

Ale šance Zásmuky nevyužily i díky výbornému Pospíšilovi v brance Peček, který Dotterovi vychytal dva sólové nájezdy, a postupně začali hosté ovládat střed hřiště a byli lepším týmem. Odměněni byli po půlhodině první brankou, kterou ze značky pokutového kopu vsítil Jaroslav Svoboda – 0:1. Předcházela tomu akce Zienteka, který po ťukesu ve středu hřiště dostal průnikovou přihrávku za obranu, zásmucký gólman byl u míče pozdě a trefil pouze pečeckého útočníka. Možná přísná penalta, ale hlavně zbytečná, protože míč se už kutálel mimo nebezpečné území.

 

Po pár minutách zvýšil na 0:2 Matěj Bílý: „Hele bylo to úplně jednoduchý… Po faulu na půlce se rozehrávalo, Převrátil mi poslal nadýchaný a přesný míč mezi vápna na hlavu. Já už to jen protečoval a ještě s pomocí teče obránce za mnou skončil míč pod břevnem. Zásmuky to podcenily, já byl nebráněný a obránce za mnou ani moc nevěděl, kde je míč.“

 

 

Zásmuky na zvrat neměly koule

Po přestávce navýšili hosté skóre na hrozivých 0:3 brankou Jaroslava Svobody, v závěru domácím mírně zlepšil náladu čestným gólem Filip Jonáš – 1:3 a konečný výsledek 1:4 napsal svým gólem David Zdeněk.

 

Jak závěr zápasu viděl autor jediného zásmuckého gólu, Filip Jonáš: „Po tlaku jsem dal na 1:3 a chtěli jsme ještě zápas urvat. Jenže jsme vzadu chybovali a bylo po zápase.“

 

Hostující trenér Lukáš Křelina mohl být spokojen: „Postupem času jsme zcela ovládli střed hřiště a byli jsme lepším týmem. Dali jsme čtyři pěkné branky a ještě spousty šancí spálili. Hráč utkání je pro mne náš brankář Ondra Pospíšil, který nám v tomto zápase výrazně pomohl."

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Josef Soběslav, vedoucí týmu: Zkraje jsme byli lepší, ale dvě tutovky jsme zahodili. Potom už byly Červené Pečky lepší, rychlejší a bojovnější. Nevyšla nám ani střídání, nehrál nám střed zálohy. Gratuluji soupeři, mají výborné mužstvo, tušil jsem podle předchozích výsledků, že to nebude lehké.

FK Červené Pečky
Lukáš Křelina, trenér: Dobrý zápas a konečně máme 3body. Kluci chodí trénovat, začínají chápat, co po nich chci a to se nám pak vrací v zápasech. Jen škoda, že jsme vzadu neudrželi nulu. Soupeři děkuji za pěkný fair play zápas a děkuji i rozhodčímu za dobrý výkon.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Martin - MEDLEN Jiří (N), HEJDUK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2022 20:49
Hodnocení zápasu
23. 4. 2022 21:04
Hodnocení zápasu
23. 4. 2022 20:36
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Zásmuky mají mužstvo plné hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěží a doma body nerozdávají. Červené Pečky dokázaly přes zimu kádr posílit - zejména o kanonýra Křelinu, který bude svádět zajímavé souboje s domácím gólmanem Terčem. Očekávám těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza