Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř zvládla roli favorita


Branky


17

Tuklaty byly hostem na hřišti Slavoje Ratboř, který byl v zápase papírovým favoritem a zvládl svoji roli na jedničku. Dvoubrankové vedení v poločase domácí ještě navýšili a za hosty korigoval až v poslední minutě Patačik.

 

Na utkání fotil Tomáš Kratochvíl, děkujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj jde trpělivostí do vedení

Od úvodního hvizdu sudího Suchého bylo vidět, že domácí Ratboř bude chtít natáhnout vítěznou šňůru. Čekalo ji mužstvo sice z dolních pater tabulky, ale které dokázalo v předchozích utkáních favorita potrápit. 

 

 

V prvních minutách se domácí pokoušeli ohrozit Pazderovu svatyni, první pokus Kovaříka mířil nad. Postupně se zvyšoval jejich tlak, ale Tuklaty pokusům o zakončení odolávaly. Úplně v první velké šanci se ocitl Hrstka, jeho pokus zmařil pozorný hostující obránce, dorážka  Mbemby letěla pouze pánu bohu do oken. 

 

 

Vzápětí měl další šanci Kopecký, ale nepřesně. Tuklaty nápor přečkaly a míč na jejich kopačkách nabral směr na domácí branku, už to vypadalo k zakončení, ale na poslední chvíli jim radost překazil domácí obránce.

 

 

Ve 26. minutě utkání se Ratboř dočkává prvního zásahu. Hrstka si ve velkém čtverci pohrál s protihráčem a načechraný centr Matěj Teslík usměrňuje za Pazderova záda – 1:0.

 

 

Hosté zkoušejí provětrat domácího Jeřábka, ale jejich pokus mířil hodně vysoko. Tuklaty drží míč, zkoušejí vymyslet nějaký nápad, jak vyzrát na domácí obranu, která je však velmi pozorná.

 

 

Po této sekci hostů se k míči dostává Biško, ve vápně nachází Honzu Adámka, který se levačkou nemýlil – 2:0. Za toho stavu se obě mužstva ubírají do útrob Slavoj Arény.

 

Patáčik pokazil čisté konto

Těsně po přestávce domácí navyšují skóre, kdy se prosazuje po Hrstkově přihrávce Michal Kopecký – 3:0.

 

Ratboř je od té doby více na míči, snaží se kombinovat, utkání je zřejmě rozhodnuto. Ale hosté se nevzdávají a bojují. V brance je drží dobře chytající Pazdera, na kterém si několikrát vylámal zuby Hrstka, který se v tomto utkání vžil do role nahrávače než kanonýra.

 

Z poslední akce domácích padla čtvrtá branka utkání, Kesner dostává do běhu míč, který směřuje na osamoceného Martina Uhra a ten skóruje do odkryté hostující svatyně – 4:0.

 

Tuklaty se dočkávají čestného úspěchu, kdy v poslední minutě hostující Pavel Patáčik kazí čisté konto Jeřábkovi – 4:1.  

 

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT) 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Čekalo nás mužstvo z dolního patra tabulky, věděli jsme, že dokázali potrápit mužstva, která jsou na předních příčkách. Od úvodu jsme byli více na míči a snažili se rozhodnout utkání v prvním dějství. Podařilo se nám vstřelit dvě branky v první polovině a lépe se nám hrálo. Třetí branka na začátku druhého poločasu asi zápas rozhodla, čtvrtá už byla potvrzující naši dominanci v domácím prostředí. Další šance se nám bohužel nepodařilo dotáhnout do zdárného konce, buď nás vychytal Pazdera nebo naši střelci mířili špatně. I když byla ze strany hostů vidět snaha s výsledkem něco udělat, tak jsme je k ničemu většímu nepustili, vyjma vstřelené branky na konci utkání.




Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Hrstka [-] , J. Adámek [-] (64. M. Uher [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Mbemba [-] (68. M. Adámek [-] ) , M. Kesner [-] , M. Teslík [-] , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , D. Kemza [-] , T. Beran [-] (72. A. Brant [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Jambor [-] , J. Šindelář [-] , M. Kotala [-] , F. Bouda [-] , J. Machan [-] (72. D. Pacovský [-] ) , J. Vyhnal [-] , M. Bajtler [-] (57. K. Malý [-] ) , P. Patáčik [-] , J. Vébr [-] , M. Pytloun [-]

ŽK: 84. M. Uher - 84. F. Bouda .
Hráči zápasu: J. Kovařík .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Suchý Aleš - SEMERÁK David (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ratboř na jaře opět rozjela sérii vítězství a bude jí chtít prodloužit proti předposledním Tuklatům. Hosté zlepšují zápas od zápasu svůj herní projev, ale při možné absenci asi největší opory Pazdery očekávám jasné vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích