Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka dokázala v závěru srovnat a připravit tak Klatovy o tři body


Branky


15

Kapitán domácího celku kroutil hlavou po závěrečném hvizdu. "Je to trestuhodné, už snad po šesté jsme dostali branku po 80. minutě." A tento fakt Klatovům opět ublížil v možném bodovém zisku, což jinak velmi kvalitní výkon sráží pomalu roztrhávající se tabulkou stále níž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu zaznamenali hosté, když se ve 24. minutě prosadil Marek Patrovský, ale netrvalo dlouho a na jeho zásah odpověděl na druhé straně domácí kapitán Milan Mészáros, který srovnal průběžný stav. Klatovy mohly několikrát své vedení navýšit, ale stalo se tak pouze jednou, kdy se s blížící se 40. minutou přesně trefil Antonín Presl.

 

Ve druhé půli probíhala podobná hra, kdy domácí mohli zápas několikrát rozhodnout, leč osud tomu nebyl nakloněn. Naopak v poslední desetiminutovce, která je pro Klatovy letos zřejmě osudná, obdržely domácí vyrovnávací branku, jejímž střelcem byl Pavel Krejčí. S tímto výsledkem pak celek v červených dresech nedokázal již nic udělat a ztratil tak doma 2 důležité body.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Opět panuje velké zklamání. Začátek bylo Senco lepší podržel nás Novas, pak jsme z brejku inkasovali, což nás nejspíš nakoplo a do poločasu zápas otočili a měli další šance. Druhý poločas jsme si vytvořili spoustu šancí, kdy jsme mohli rozhodnout zápas, ale opět jsme inkasovali po 80. minutě. Uděláme zbytečný roh a neuhlídáme standardku. To je snad 6. zápas, kdy dostaneme po 80. minutě branku, je to trestuhodné.

SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: Začali jsme dobře a 30 minut jsme byli i lepším týmem. Dokázali jsme ale pouze jednou skórovat, po němž jsme inkasovali nešťastnou branku a tím se ten zápas překlopil na druhou stranu. Klatovy byly výrazně lepší, daly nám ještě druhou branku do poločasu a ještě jsme tam jednu velkou šanci přežili. Druhý poločas byl vyrovnanější, takový nahoru-dolu a v poslední desetiminutovce jsme vyrovnali my ze standardní situace. Podle mě asi spravedlivá remíza vzhledem k vývoji toho utkání, byť to gólově výrazněji mohlo skončit vítězně na obou stranách.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] , M. Málek [-] (70. A. Vacek [-] ) , J. Brabec [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] , M. Šoul [-] (77. F. Holík [-] ) , M. Ferko [-]

SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - V. Fleissig [-] , J. Trojanec [-] (67. M. Uzlík [-] ) , J. Česák [-] , M. Nový [-] , P. Krejčí [-] , L. Vacata [-] (90. P. Pracht [-] ) , M. Ungr [-] , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] , V. Světlík [-]

ŽK: 61. A. Prančl , 63. Z. Krejčiřík - 15. J. Trojanec , 67. M. Ungr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pena Miroslav - LANGMAJER Lukáš, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích