1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 10:15

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky nenavázaly na předchozí domácí vítezství a s Doubravkou vyšly naprázdno


Branky


17

Senco se herně pomalu zlepšuje a dává zapomenout úvodním nezdarům, díky kterým se celek z plzeňské Doubravky trápil na spodku tabulky. Nyní si vyšlápl na soupeře z Karlovarského kraje, kterého na jeho hřišti obral o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V začátku utkání se chtěli nejdříve ukázat hosté, ale ani jednu ze svých příležitostí nevyužili. Ve 13. minutě měl jednu z větších šancí úvodu zápasu na druhé straně Daniel Skopový, ale jeho projektil z šestnáctky letěl mimo Janišovu bránu. V 17. minutě se do protiútoku dostal Patrovský, ale i on byl v koncovce z úhlu nepřesný. Následovala výměna akcí na obou stranách, v nichž měli brankáři nejvíce práce zejména s centrovanými míči. Až ve 25. minutě viděli diváci jeden z velmi povedených a vynucených zákroků hostujícího gólmana, který vytáhl na roh střelu Pecháčka z hranice šestnáctky. Další povedený zákrok musel Janiš přidat krátce po půl hodině hry. Ve zbytku poločasu, i přes občasné možnosti ze standardních situací, se jednalo o vyrovnanou hru, kde převládal zejména souboj o střed hřiště. A když se domácí nedokázali prosadit ani po rohovém kopu v poslední minutě prvního poločasu, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

 

Druhý poločas odstartovali hosté gólově. Ve 48. minutě se prosadil po chybě v rozehrávce domácí obrany Jáchym Trojanec a domácí začali tahat za kratší konec. Domácím fotbalistům se nedařilo rychle se oklepat z inkasované branky a v 66. minutě podruhé v zápase sklopili hlavy, když si ze strany naběhl Milan Ungr a poslal Doubravku do dvoubrankového vedení. Poslední čtvrthodina ale patřila domácím. V 74. minutě se gólově prosadil Daniel Skopový, který mohl v 80. minutě přidat druhou branku po nařízené penaltě. Tu ale neproměnil a jelikož jeho tým již nedokázal, kdy například poslední gólovku Viktorky zastavil Janiš v poslední nastavené minutě včasným vyběhnutím, bylo o třech bodech pro Doubravku rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Doubravka začala lépe, byla pohyblivější, důraznější a to, co jsme si řekli, že musíme zachytávat náběhy za obranu od Ungra, tak bylo jako když jsme si nic neřekli. Ve druhé polovině první půle jsme hru trochu vyrovnali, začali jsme víc kombinovat a dá se říci, že jsme hru i ke konci poločasu převzali, ale bohužel jsme také jednu dobrou šanci neproměnili a do kabin jsme šli za bezbrankového stavu. Musím říct, že se nehrál moc pohledný fotbal. Ve druhé půli jsme chtěli na soupeře nastoupit a rychle rozhodnout, ale stala se naše klasika, kdy po neskutečně lajdáckém odkopu našeho stopera seto dostalo k Trojancovi, kterému se nepovedla střela, možná kopnul i do krtka a kupodivu všech střela skončila v síti. Pak si myslím, že se Senco stáhlo a chtělo hlavně bránit výsledek, my jsme ale byli v křeči, i když jsme se s tím snažili něco udělat. Klukům nemůžu upřít bojovnost a nasazení, ale bohužel tentokrát náš druhý stoper udělal fatální hrubku, když soupeři zpracoval míč na nohu, Ungr kolem něj projde jako by se nechumelilo, všem uteče a sice z úhlu, ale krásnou střelou navýšil na 0:2. Senco se ještě více zatáhlo, mysleli si že je hotovo, ale my jsme paradoxně ještě více ožili, vsadili jsme všechno na jednu kartu, hra na dva útočníky, snížili jsme Danem Skopovým, který hrál slušný zápas. Bohužel ale o několik minut později neproměnil penaltu a Senco si to potom zkušeně pohlídalo. Zaslouženě si tak odvezlo všechny tři body. Z výkonu mužstva mám rozporuplné pocity, jednou jsou to dva dobré zápas, pak zase ne. A takto se divize hrát nedá. Pokud u mužstva budu, tak budu apelovat na to, že na důležité posty, a to ať si každý přebere jak chce, přijdou hráči do základní sestavy, opory, na které se budeme moci spolehnout. Protože tohle je na divizi strašně málo, jinak se Mariánky nehnou z místa a je i jedno jestli u toho budu já nebo někdo jiný. Nebudu jmenovat, ale takto to prostě je.

SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: Myslím si, že jsme už v prvním poločase byli kombinačně lepším týmem, měli jsme dvě velmi dobré příležitosti, které jsme nedokázali proměnit. Soupeře jsme do žádné velké šance nepustili. Krátce po změně stran se nám povedlo jít do vedení a chvíli na to na 0:2. V tu chvíli to vypadalo, že máme zápas už pod kontrolou. Soupeř ale poté zvýšil aktivitu, začal více napadat a dostali jsme potom takový smolný gól, čímž soupeři na poslední čtvrt hodinu narostla křídla. Pak v 80. minutě neproměnil penaltu a na konci zápasu už ale nic zajímavého nebylo. Myslím si, že pro nás velmi cenné vítězství a z pohledu toho celého utkání si myslím že i zasloužené. Soupeř byl lepší až v momentě, kdy se mu podařilo snížit na 1:2, jinak si myslím, že jsme to měli pod kontrolou.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Brož [-] , M. Štůla [-] , M. Růžička [-] - M. Skopový [-] , D. Pěček [-] (85. L. Prokop [-] ) , O. Pecháček [-] (64. P. Holub [-] ) , D. Skopový [-] , M. Patrovský [-] (85. J. Nedbalý [-] ) , M. Drahorád [-] , F. Renza [-] -

SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - J. Trojanec [-] , M. Uzlík [-] , D. Künstner [-] , M. Ungr [-] , J. Česák [-] , P. Krejčí [-] , L. Vacata [-] (76. S. Těžký [-] ) , M. Nový [-] , M. Paul [-] , M. Patrovský [-]

ŽK: 69. M. Růžička , 93. F. Renza - 28. D. Künstner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - TOUCHA Matěj, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích