2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:30

14.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram srovnala krok se špičkou tabulky, rozhodla kuriózní branka


Branky


17
Rezerva Příbrami na své umělce vyzvala pražskou Aritmu, se kterou hrála hru, na kterou jsou diváci Příbramské rezervy zvyklí. Po většinu času byli domácí na míči, ale na góly se neskutečně nadřeli.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Až ve druhé půli se mohli radovat, když propadnutého centru na zadní tyči využil Pavel Hájek. O chvíli později se do problémů dostala hostující obrana, která nedokázala pořádně odkopnout míč z vápna, nebo jej lépe vykombinovat. Do následné mezery mezi obránci byl vyslán střídající Dominik Tříska, ten brankáře přehodil, jenže trefil pouze břevno. Míč z vápna obrana nedokázala odkopnout, zakončovat chtěl z první Hýsek, netrefil pořádně míč, ten se dostal zpět k Třískovi a ten napodruhé mířil přesně.


Sestavy


FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - L. Lisý [-] , F. Čejka [-] , P. Švestka [-] (78. J. Čihák [-] ) , J. Schindler [-] , V. Hýsek [-] , P. Hájek [-] (78. J. Štěpánek [-] ) , D. Vott [-] , M. Bálek [-] (86. V. Nedavaška [-] ) , J. Vokřínek [-] (46. D. Tříska [-] ) , V. Novotný [-] (46. M. Voriazidis [-] )

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Štěpánek [-] (58. D. Macháček [-] ) , A. Trenkwitz [-] (77. M. Rada [-] ) , M. Červený [-] (58. A. Novotný [-] ) , J. Junek [-] , J. Mareš [-] , M. Komárek [-] (77. M. Jáša [-] ) , T. Ielitro [-] , V. Krupička [-] , M. Bedrna [-] , T. Racocha [-]

ŽK: 77. F. Čejka - 30. M. Komárek , 51. J. Junek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Eibl Lukáš - NOVOTNÝ Miroslav, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza