0:3
(0:0)
51. M. Pužík (p.)
65. J. Mojdl
86. J. Mojdl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi divizními nováčky se rozhodovalo až ve druhé půli


Branky


51. M. Pužík (p.) , 65. J. Mojdl , 86. J. Mojdl
15

Oba týmy zažívají svou historickou sezónu, jelikož pro oba celky je to vůbec první ročník v divizní soutěži. Přesto se zkušenějšímu celku z Komárova daří o poznání lépe a právě zkušenost hrála v tomto zápase velikou úlohu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný a bojovný z obou stran. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se ve druhém dějství mohl roztrhnout pytel s góly, jako tomu fakticky bylo.

 

Po výměně stran se totiž hosté dostali k zahrávání poktového kopu za faul na jejich útočníka. K míči se postavil zkušený Michal Pužík, který bezpečně proměnil a poslal Komárov do vedení. Středočeši se na severu Plzeňska více rozehrávali a jelikož Horní Bříza musela, pokud chtěl s výsledkem něco udělat, trochu otevírat obranu, dostávali se hosté častěji do nebezpečných šancí, než tomu bylo v první půli. V 65. minutě pak reagovali komárovští na hned několik spálených příležitostí soupeře a gólem na 0:2 rozhodli, že si z tohoto zápasu odvezou všechny body. Po rychlém útoku skŕoval Jan Mojdl. Stejný hráč pak vyzrál na obranu a domácího brankáře pět minut před koncem, když zvyšoval na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Martin Löffelman, trenér: Čekali jsme na soupeře podobných kvalit. První poločas jsme hráli dobře, do ničeho jsme soupeře nepustili, ale ani my jsme si nevypracovali žádnou větší šanci. A s tímto průběhem jsem byl spokojený, protože zejména dozadu jsme plnili to, co jsme měli. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že vydržíme pětadvacet minut a pokud to bude pořád 0:0, tak že to otevřeme. Jenže se nám vstup do druhého poločasu nepovedl s tím, že byla hned penalta a soupeř se ujal vedení. Reagovali jsme na to střídáním a zkusili jsme hrát dopředu. Měli jsme pak jednu úplně jasnou šanci, kterou jsme nedali, brankář jí zázračně vytáhl. K našemu střelci nemám co vytknout, umístil to dobře, bohužel tam byl i gólman. A z následného protiútoku jsme dostali druhou branku právě do otevřené obrany, kam jsme se nestačili vrátit. I přesto jsme hráli dopředu a mohli jsme dát kontaktní branku, ale Honza Paukner v jasné šanci z malého vápna přestřelil. Soupeř pak jen v závěru navýšil skóre při naší závěrečné nekoncentrovanosti. Myslím, že to byla škoda, protože soupeř byl hratelný.

FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Po hodně nepovedeném domácím zapase jsme jeli do Horní Břízy s jasným cílem vyhrát a aspoň trochu odčinit porážku z minulého kola. První poločas byl takový nemastný neslaný z obou stran, bylo vidět, že ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu, takže kromě naší jedné šance po hlavičce Žéni a pár zblokovaných pokusů z dálky, se nic moc zajímavého nedělo. Druhý poločas už byl lepší, my se dostali po penaltě do vedení a hra se trochu otevřela. Soupeř měl pak šanci na vyrovnání, ale Alty v brance nás výborným zákrokem podržel a ihned potom jsme dali po akci z pravé strany Mojdym gól na 2:0. To byl asi rozhodující okamžik zapasu. Soupeř se pak snažil nakopávanými balóny se zápasem něco udělat, ale to jsme si pohlídali a naopak jsme přidali ještě jeden gól a zápas dovedli do vítězného konce.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] (16. J. Mašek [-] ) , J. Krystl [-] (63. J. Sedlecký [-] ) , S. Rous [-] - T. Koudele [-] , T. Do [-] , J. Paukner [-] , M. Tichý [-] - J. Šmíd [-] (76. D. Reindl [-] )

FK Komárov
L. Altman [-] - M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] , P. Ženíšek [-] - M. Pužík [-] , A. Vokáč [-] , D. Klimeš [-] , J. Lukavský [-] (82. J. Vaníček [-] ) - K. Vajs [-] (71. O. Lang [-] ) , A. Vokáč [-] (81. A. Peták [-] ) , J. Mojdl [-]

ŽK: 30. J. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Mojdl .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - COUFAL Jaroslav, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích