0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


15

Zápas skončil bezbrankovou remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vítkov na svém trávníku přivítal favorizovaný Slavkov. Fanoušci marně po celý zápas čekali na branku. Už ve druhé minutě Král prošel do vápna, kde našel lépe postaveného Urbana, který ale Snášela nepřekonal. Za pět minut si dvojice role vyměnila, ale Král nedokázal trefit ani branku. Ve 20. minutě začal akci Král, který balon přiťukl Freyovi, který ho posunul Kuncovi, jenž ale přesně nezamířil. Pak se dostal ke slovu i Vítkov. Hiodně aktivní byl Jakub Dohnálek, který měl tři šance. Jednou vystřelil vedle, a dvakrát ho vychytal brankář Slavkova Košárek. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

I ve druhé půli mířili střelci slepými

Tempo hry se nezměnilo ani po změně stran. V 54. minutě se dostal do samostatného nájezdu vítkovský Jakub Dohnálek, ale opět si vylámal zuby na skvěle chytajícím Košárkovi. Po hodině hry nahrával Urban balon na Davida Marka, ale ten na balon nedokázal dosáhnout. Vítkov se připomenul po rychlém brejku, kdy se na Košárka řítil zcela sám Pavlíček, ale opět nedokázal prostrčit míč so hostující sítě. Slavkov pak mohl rozhodnout v samém závěru, ale ani Frey a ani David Marek na Snášela nevyzráli. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Slavkov příští kolo doma prověří silný Budišov. Vítkov pojede do Bruntálu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Těžký soupeř a těžký zápas. Oba týmy nedali ani jednu šanci. Slavkov možná měl o něco více příležitostí, ale remízu považuji za zaslouženou.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Z naší strany jsme hráli dobře, nedali jsme bohužel branky a to nás stálo body. Pro mě to je to ztráta dvou bodů.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , L. Pavlíček [-] (82. D. Michálek [-] ) , K. Špok [-] , F. Kudla [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (29. T. Křenek [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-] (84. J. Hučík [-] )

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - D. Gračanin [-] , L. Kunc [-] , M. Kostera [-] (63. J. Schneider [-] ) , R. Urban [-] (72. R. Hendrych [-] ) , J. Král [-] , M. Frey [-] , K. Kurka [-] , P. Gloga [-] , J. Quis [-] (53. D. Marek [-] ) , J. Obludník [-]

ŽK: 30. J. Dohnálek , 86. K. Krása , 90. M. Snášel - D. Gračanin , 80. P. Gloga , 90. D. Marek .
Hráči zápasu: M. Mikulenka - P. Košárek , P. Gloga .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: SMETANA Patrik - RITTER Jakub, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Pokud si bude chtít Slavkov udržet pozici lídra soutěže, bude muset zvítězit na půdě Vítkova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů