3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany potvrdily výhru v závěru


Branky


34. R. Krejčík , 70. J. Koula (p.) , 84. J. Popelka
0

Krakovany, poprvé z pozice posledního týmu tabulky, odjely k utkání do Jevan, které body doma příliš nerozdávají. Ale tabulkový rozdíl na hřišti příliš vidět nebyl. Až ve třicáté čtvrté minutě se poprvé měnilo skóre. Trefil se Radek Krejčík a Jevany šly do vedení. Krakovany nadále dobře bránily a na rozdíl dvou branek se dostaly až v sedmdesáté minutě z pokutového kopu. Definitivu výsledku dal Popelka pár minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neúprosná bitva v prvním poločase

Hostující tým vůbec na hřišti nepůsobil zakřiknutě a zahájil utkání odhodlaně. Domácí borci jakoby nevěděli, co hrát. Krakovany zdobil rychlý přechod do útoku a tak se bylo stále na co koukat. Hra se ale bohužel odehrávala pouze mezi šestnáctkami bez nějakých výrazných šancí. Domácí obrana dirigovaná Radkem Krejčíkem i hostující defenzíva pracovaly na jedničku. Skóre se poprvé měnilo ve třicáté čtvrté minutě, kdy se k odraženému míči v prostoru penaltového puntíku dostal Radek Krejčík a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. O dvě minuty později si přivodil zranění Zdeněk Čechák, další opora zadních řad Jevan, a musel nuceně střídat, což znamenalo pro domácí oslabení. Ale jednobrankový náskok do druhého poločasu domácí hráči uhájili.

Snaha hostů o vyrovnání vedla ke gólům v jejich síti

I do druhého poločasu nastoupili hostující fotbalisté s elánem. Postupem času si vytvářeli i šance, ale proti byl vynikající brankář Jevan, Oleksandr Tolstikov. Zlikvidoval několik ošemetných situací a pomohl tak výrazně svému týmu. A jak se Krakovany hnaly dopředu ve snaze o vyrovnání, více a více se otevírala okénka v jejich obraně. Domácí útočníci získávali více prostoru a při jedné akci byl faulovaný Novák. Penaltu s přehledem proměnil Jiří Koula a vnesl více klidu na kopačky jevanských borců - 2:0. Hostů stále zbývalo dvacet minut, ale proměňování šancí nebylo tentokrát jejich zbraní. Naopak po dalším brejku Končického našla jeho přihrávka na druhé straně nabíhajícího Jana Popelku a ten se nemýlil - 3:0. Domácí si touto výhrou potvrdili pátou příčku, hosté zůstávají poslední a po ostatních výsledcích se zvětšil jejich odstup na čtyři body.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Trenér Jan Lahoda: Od počátku to byla nekompromisní bitva o každý kousek hřiště. Soupeř byl bojovný a nám dělal problémy jejich rychlý přechod do útoku. Musím kluky pochválit za bojovnost, tolik už ne za spoustu nevyužitých šancí. Děkuji našim věrným divákům za celoroční podporu.

TJ SK Krakovany
Vedoucí týmu, Luboš Kubíček: My jsme góla nedali, domácí ano. Pak se hrála vyrovnaná partie až do penalty, kterou domácí zvýšili na 2:0. Nám se bohužel nic nepodařilo a soupeř nám ještě jeden přidal. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - P. Tichý [-] (60. P. Moravec [-] ) , L. Sochůrek [-] , T. Novák [-] , F. Jásek [-] , J. Koula [-] (71. M. Pacourek [-] ) , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , J. Popelka [-] (85. M. Moravec [-] ) , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - J. Gerhát [-] , S. Šindelář [-] , M. Skokan [-] , M. Věříš [-] (60. V. Svoboda [-] ) - P. Kozel [-] , L. Neruda [-] (85. A. Vondrák [-] ) , J. Malina [-] - T. Sixta [-] (80. V. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] (76. T. Hurt [-] ) - D. Kubánek [-]

ŽK: 11. L. Neruda .
Hráči zápasu: O. Tolstikov , R. Krejčík , D. Končický .
Místo: FC Jevany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ŽALUD Marek (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.