2:3p.
(1:1)
22. M. Černík
71. J. Pokorný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice urvaly další body, tentokrát v Pečkách


Branky


0

Domácí AFK bylo favoritem, ale zlepšující se forma Konárovic dávala tušit, že by utkání nemuselo být jednoznačné. Hosté se taky v dvacáté druhé minutě ujali vedení, ale vzápětí o něj přišli. Poločasová remíza se měnila až v padesáté čtvrté minutě, kdy se trefil střídající Pikner. Bod ze základní hrací doby zajistil hostům z pokutového kopu J. Pokorný. A protože v penaltovém rozstřelu hosté vládli, odvážejí si důležité dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se důrazný fotbal

Konárovice se po minulém kole odpoutaly ode dna tabulky a jejich hráči by svoji formu rádi potvrdili. Proti nim ovšem stálo domácí AFK, které po určitém útlumu v prostřední části sezóny opět nabírá fazónu. Ale hosté vyrukovali s tvrdým a důrazným fotbalem. Rozhodčí Baroch tuto hru připouštěl a domácí borci se s tím nedokázali vyrovnat. Hosté se také ujali ve dvacáté druhé minutě vedení, když se trefil Miloš Černík - 0:1. Tento stav ale vydržel pouhé dvě minuty. Štěpán Růžička po rychlé akci vyrovnal - 1:1. Před koncem poločasu byl právě Růžička pravděpodobně faulován ve velkém čtverci, ale rozhodčí posoudil situaci jako povolenou a tak už se skóre neměnilo.

Domácí se ujali vedení, hosté srovnali z penalty

Nemilosrdně okopávaný Růžička o přestávce vystřídal a byl to právě nový muž v sestavě domácích, který po devíti minutách na hřišti překlopil misky vah na stranu domácího AFK. Kryštof Pikner - 2:1. Jenže hosté cítili šanci a hnali se za vyrovnáním. Jejich snaha byla tak velká, že nechávali vzadu otevřená okénka, ale domácí toho nedokázali využít. A tak po faulu v souboji o míč vyrovnal z pokutového kopu Jaroslav Pokorný - 2:2. Do konce utkání zbývalo ještě téměř dvacet minut, ale nikomu se již další branku vstřelit nepodařilo. Pečky tak šli do svého již čtvrtého penaltového souboje, když z předchozích v jednom uspěli. Jedenkrát, ale pouze ze dvou dřívějších penaltových rozstřelů uspěli hostující Konárovice.

AFK penalty nezvládá

Větší úspěšnost se projevila i v tomto rozstřelu. Zatímco hosté všechny pokusy proměnili, u domácích se dvakrát nezadařilo a bylo rozhodnuto. Druhý bod si odvezou Konárovice. Těmito body se přiblížily bojům o střed tabulky, což mohou potvrdit za týden v domácím utkání proti Zásmukám. AFK si podrželo čtvrtou pozici.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Trenér František Hovorka: Hosté na nás vyrukovali s tvrdou a důraznou hrou, se kterou jsme si nedokázali poradit. Oba hroty jsme museli vystřídat. Mrzí mě, že píská rozhodčí, který bydlí nedaleko Konárovic a tuto hru jim pouští. Ale kdybychom proměnili své šance, nemuselo to takto dopadnout.




Sestavy


AFK Pečky
J. Drahoňovský [-] - J. Malý [-] , M. Ružinský [-] , P. Hovorka [-] - M. Ontl [-] (83. L. Janeba [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Dolejš [-] - Š. Růžička [-] (46. K. Pikner [-] ) , T. Jedlička [-] (60. M. Havelka [-] ) - M. Macháček [-] , J. Ontl [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , F. Žídek [-] (46. P. Stempák [-] ) , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] , M. Vokoun [-]

ŽK: 67. M. Modrovič , 89. L. Janeba - 12. M. Havlíček , 72. J. Pokorný .
Místo: AFK Pečky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Baroch Lukáš - MACHÁČEK Václav (N), PLACHÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.