0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bezbrankové utkání dospělo k penaltovému rozstřelu


Branky


0

První poločas nabídl vyrovnaný boj odehrávající se hlavně mezi oběma šestnáctkami a gólmani tak mnoho práce neměli. V druhé půli se domácí borci hned od začátku zakousli do soupeře a vytvářeli si i šance. Žádnou ale pohříchu neproměnili a tak se body dělily. Druhý bod si za úspěšnější exekuci penalt vybojovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

První poločas začal vzájemnou oťukávanou, kdy zpočátku měli maličko více ze hry hosté. Hra se ale odvíjela bez velkých brankových příležitostí. Střela Richtera z Trestného kopu byla zblokovaná zdí, střela Čáslavy po rohovém kopu neměla razanci. A tak postupně přebírali otěže domácí. J. Adámek mířil hlavou nad branku Pokorného, trestňák Kemzy letěl vysoko nad. V pětadvacáté minutě prokličkoval Vohnický mezi dvěmi hráči v oranžových dresech, míč prostrčil za stopery a těm nezbylo než nabíhajícího Stráníka faulovat. K pokutovému kopu se postavil Kemza, ale trefil jen do břevna! V další šanci se objevil M. Adámek, ale jeho střela byla zblokována a přišel rychlý protiútok. Dejl krásně vysunul Blaščoka, ale ten si míč příliš předkopl a pozorný Jeřábek mu ho sebral pod nohama. V dalších náznacích šance se objevili Stráník nebo Vohnický, ale opět mířili mimo tyče. Na druhé straně Němec pálil z dobrých třiceti metrů, jenže přesně na připraveného Jeřábka.

Ratboř zvyšovala tlak, ale góly nepřicházely

Domácí Slavoj zahájil druhý poločas velice aktivně a výsledkem byly tutové šance. Ale proti byl gólman Třebovle, Ladislav Pokorný. Dvakrát během několika minut vychytal Vohnického, který proti němu stál tváří v tvář. V další tisíciprocentní šanci se ocitl Stráník, když mu balón před prázdnou bránu servíroval Vohnický. "Vůbec jsem míč netrefil, skočil mi před nohou", komentoval po utkání šanci Patrik Stráník. V jiné šanci byl Dolejš, který se snažil na přední tyči usměrnit mezi tyče rohový kop. Bohužel také minul. DOmácí Slavoj nezužitkoval několik dobrých příležitostí a mohl za to pykat. Tlakem na bránu Třebovle se otevírala okénka v obraně a toho využíval rychlonohý Blaščok. Ale buď obránci nebo brankář dokázali včas zakročit a jeden lobovaný pokus skončil mimo tyče. V závěru poločasu bylo na obou stránách živo. Oba týmy chtěly rozhodnout o zisku tří bodů. Ratbořský Vohnický jednou pálil z rohu malého vápna těně mimo tyče a v dalším brejku mu utekl míč daleko od nohy. Na druhé straně po centru Blaščoka nadvakrát nepropasíroval míč do branky David Richter a trestný kop Andrašíka nedokázal ve skluzu usměrnit do kasy Líbal. Pro dnešní nemohoucnost střelců skončil zápas bez gólů.

Tažení za bonusovým bodem vedl Ladislav Pokorný

Los penalt padl na branku, kde byli v nevýhodě brankáři. Zapadající sluníčko bylo nízko přesně proti nim. V první sérii zahájili úspěšně brankář Pokorný a Kemza. Němec proměnil další pokus a Pokorný vyrazil střelu Vohnickému. Ve třetím kole byli úspěšní oba střelci (Líbal a Dvořák). Čtvrtou sérii začal úspěšně třebovelský Růžek a Dolejš "musel dát". Jenže Pokorný ho vychytal a bylo rozhodnuto. Druhý bod si připisuje Třebovle.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Trenér Vladimír Pěkný: Pro nás to jsou jednoznačně ztracené body. První půlka byla ještě relativně vyrovnaná, ale v druhé se už hrálo jen na jednu branku. Bohužel, když neproměníme ani ty nejvyloženější šance, tak nemůžeme vyhrávat. Jsem zklamaný...

SK Třebovle
Trenér Josef Kocourek: No, je to dobrý... (smích). Podali jsme kolektivní výkon a klukům děkuji za bojovnost. Domácí měli aspoň tři tutovky, ale Láďa Pokorný je vychytal. My jsme spokojeni. Mohli jsme rozhodnout i o třech bodech, ale v závěru jsme své šance také neproměnili. A penalty... na ty si věříme. Už jsme vyhráli potřetí.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Hovorka [-] , J. Vančura [-] , D. Kemza [-] - V. Švarc [-] , P. Stráník [-] (61. L. Dvořák [-] ) , J. Adámek [-] , P. Dolejš [-] , M. Adámek [-] (73. J. Trojan [-] ) - L. Vohnický [-] - J. Skopec [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - T. Dejl [-] , O. Bílek [-] (46. D. Richter [-] ) , J. Andrašík [-] , L. Homolka [-] , L. Blaščok [-] , L. Líbal [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , M. Čáslava [-] , J. Němec [-]

ŽK: 50. T. Dejl .
Hráči zápasu: P. Dolejš - L. Pokorný .
Místo: Slavoj Ratboř. Počet diváků: 20. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - CHOCHOLA František (N), KOCOUREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.