0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez efektivity se vyhrávat nedá


Branky


0

Na hřiště herně se trápící, ale body získávající Jestřabí Lhoty přijela Třebovle. Tip trenéra Petra Sixty byl jasný na domácí výhru, ale v jeho podtónu bylo znát, že stát se může cokoliv, protože míč je kulatý. A stalo se...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se z ojedinělé akce ujímají vedení

Zápas začal dle očekávání náporem domácího týmu. I pod dojmem minulých čtyř vzájemných zápasů, které všechny vyhrála Jestřábka se dalo očekávat, že první branky přijdou rychle. Ale opak byl pravdou. Hosté dobře bránili, nepouštěli domácí do žádných vyložených šancí a střelecké pokusy z dálky s přehledem a bez velké námahy kryl dobře chytající Ladislav Pokorný. Domácí ofenzívě se nedala upřít snaha, ale všechno bylo příliš upracované a hlavně nedotažené do konce. Hosté se na útočnou polovinu dostávali velice sporadicky a většina jejich akcí končila dříve než začala. Ale přišla dvacátá devátá minuta, rychlá akce na jejímž konci byl Lukáš Blaščok a zmrazil domácí diváky i hráče - 0:1. Do konce poločasu pokračovala převaha domácího týmu, ale bez efektu. Do kabin se tak šlo za příznivějšího stavu pro Třebovli.

Marné bušení na vrata Třebovle

Jak skončil první poločas, stejně druhý začal. Hosté trpělivě bránili hubený náskok v sedmi, osmi hráčích před vlastní šestnáctkou. A domácí do této zdi stále naráželi. Nedokázali vymyslet žádnou kloudnou akci, protože chyběl Stanislav Mojžíš a dlouhodobě Ondra Pavelka, kteří by mohli hře dát myšlenku. Co bylo platné odhadem osmdesátiprocentní držení míče, když výsledek v podobě gólu se nedostavil. Bohužel i takové zápasy se hrají. Žádná další gólová akce nepřišla ani na jedné straně a tak diváci odcházeli smutní. Jestřabí Lhota si o jednu příčku pohoršila (nyní je devátá) a Třebovle si o jednu polepšila na pozici dvanáctou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
TJ Sokol Jestřabí Lhota, František Machurka: "Jestřábce se nyní dlouhodobě nedaří, hráli jsme tak po vápno. Není co hodnotit. Nemáme střelce, je to jalové... Střely byly pouze zdálky a nijak nebezpečné."

SK Třebovle
Trenér SK Třebovle, Josef Kocourek: "No, co k tomu říct, šťastné vítězství. Celý zápas jsme se bránili, z jediné naší kloudné akce jsme dali branku. Soupeř toho ale také moc neměl a když něco, tak to pochytal Láďa Pokorný. V druhé půli jsme se snad ani na jejich polovinu nedostali. Prostě jsme rádi za tři body."



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - O. Martínek [-] , F. Krajíček [-] (65. F. Čáslavský [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , P. Kureš [-] , J. Hron [-] , P. Kesner [-] , V. Soukup [-] (46. A. Krupka [-] ) , M. Skalický [-] (62. J. Beran [-] ) , L. Týma [-]

SK Třebovle
L. Pokorný [-] - J. Andrašík [-] , O. Bílek [-] , L. Homolka [-] , T. Dejl [-] (46. D. Richter [-] ) , L. Blaščok [-] , L. Líbal [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , M. Čáslava [-] , J. Němec [-]

ŽK: 70. L. Blaščok , 88. J. Němec .
Hráči zápasu: L. Pokorný .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - MACHURKA František (N), KOCOUREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.