Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany poprvé v sezóně rozhodovaly v penaltách


0

Slavoj Ratboř odjel k utkání osmého kola do Jevan s faktem, že venku už dlouho nebodoval. Navíc zdecimovaní zraněními a nemocemi. Celek Jevan je v současné době v dobré formě a dal se očekávat jednoznačný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková úroda v prvním poločase

A samotné utkání podle předpokladů začalo. V sedmé minutě otevřel skóre Radek Krejčík, který s pomocí hostujících obránců usměrnil míč do branky po rohovém kopu - 1:0. V sedmnácté minutě ale i hostující Slavoj využil svůj roh, kdy míč propadl až k Jaroslavu Skopcovi, který vyrovnal - 1:1. Ve dvacáté šesté si vzaly Jevany vedení zpět. Zahrávaly standardku ze strany, Jeřábek míč pouze vyrazil před sebe a David Končický neměl problém dorazit míč do sítě - 2:1. Ratboř se ale nevzdávala, protože vycítila šanci na nějaký bodový zisk. A ten se přiblížil realitě po dvou rychých brankách. Nejprve po dlouhém autu vyrovnával Petr Dolejš - 2:2 a o dvě minuty později zpoza vápna pálil do černého Libor Dvořák - 2:3. V tuto chvíli se misky vah nakláněly mnohem více k hostujícímu týmu, zvláště po nuceném střídání domácího brankáře Tolstikova kvůli zranění. Do půle se ale skóre již neměnilo a domácí měli v kabině určitě o čem mluvit.

 

Domácí stačili alespoň vyrovnat

A přestávka domácí polila živou vodou. Změnili rozestavení na tři útočníky a tlačili se na branku Denise Jeřábka. Obrana Slavoje ale odolávala. Již tak zdravím zdecimovaní hosté přišli v sedmdesáté minutě o kapitána Vítka Švarce a domácí stihli o čtyři minuty později vyrovnat. V jedné z mnoha šancí se prosadil Stanislav Krejčík - 3:3. Další branky již nepadly a tak se rozhodovalo v pokutových kopech.

 

Deset střelců nestačilo

Penaltová loterie vyšla šťastnějším domácím. U pokutových kopů se tentokrát vystřídalo více střelců než bývá zvykem. Jevany vyhráli na pokutové kopy 6:5.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Trenér FK Jevany, Jan Lahoda: "Zápas jsme začali dobře, ale pak hosté otočili skóre. V druhé půli jsme zvládli jen vyrovnat a tak jsme poprvé v sezóně okusili pokutové kopy , ve kterých jsme zvítězili 6:5. Nutno dodat, že zápas měl jen průměrnou úroveň okresního přeboru."

TJ Slavoj Ratboř
Trenér Slavoje Ratboř, Vladimír Pěkný: "Vzhledem ke všem okolnostem a že nám kvůli zraněním a nemocem opět chybělo pět hráčů, navíc Švarc musel střídat a Dvořák dohrával se sebezapřením, tak jsme s remízou spokojeni. Dnes jsme byli efektivní v útoku a své šance proměnili. Domácí měli více šancí, ale za naši bojovnost jsme si aspoň ten bodík zasloužili."



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] (36. P. Řezníček [-] ) - S. Krejčík [-] , F. Jásek [-] , D. Matas [-] , T. Novák [-] (46. P. Tichý [-] ) , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] , J. Popelka [-] , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Vondráček [-] , J. Skopec [-] , J. Hovorka [-] , D. Kemza [-] , J. Vančura [-] - P. Dolejš [-] , M. Adámek [-] , L. Dvořák [-] , V. Švarc [-] (71. L. Sova [-] ) - L. Vohnický [-] -

ŽK: 78. J. Skopec .
Hráči zápasu: Z. Čechák - J. Vančura .
Místo: FC Jevany. Počet diváků: 65. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - ŽALUD Marek (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.