4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek doma ani napočtvrté body neztratil


Branky


9. V. Bayer , 16. D. Adamec , 41. V. Bayer , 76. Z. Polák - 67. P. Batelka
0

Velký Osek doma neprohrává a o tom se přesvědčily i ambiciózní Libodřice, které v posledních čtyřech zápasech neprohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do zápasu výborně

Viktorie se zakousla do hostujícího týmu hned zpočátku. Už v deváté minutě vykombinovali akci středem a osecký kanonýr Viliam Bayer rozvlnil síť poprvé - 1:0. Rychlé, kombinační akce mladíků v domácích dresech dělaly hostům velké starosti. V šestnácté minutě už to bylo 2:0, když se prosadil jeden z nejlepších hráčů zápasu David Adamec. Hosté si během prvního poločasu vytvořili také nějaké svoje šance, ale obrana Viktorie v čele s gólmanem Pavlem Kalincem je bez potíží zlikvidovala. Skóre se v první půli měnilo naposledy v jedenačtyřicáté minutě, kdy další ťukes přinesl přihrávku za obranu hostů, kde se zjevil opět Viliam Bayer hrající i po nemoci v dobré formě a upravil na poločasových 3:0 pro domácí celek.

Remízový druhý poločas již nic neřešil

Hosté začali druhou polovinu zápasu lépe. Snažili se ještě výsledek zdramatizovat. Jenže domácí hráči byli dobře připraveni na libodřického střelce Marka Hrstku a žádný z jeho pověstných brejků mu nepovolili. A tak se rodily jen jakési pološance, které nevedly k vážnému ohrožení branky Pavla Kalince. Hra se víceméně odehrávala mezi oběma šestnáctkami a byl to více boj než krásný fotbal. Šanci na drama v zápase vyvolal Pavel Batelka, který dokázal v šedesáté sedmé minutě poprvé překonat domácího brankáře Kalince - 3:1. Hosté roztočili rychleji svůj stroj, ale jejich snahu definitivně uťal asi nejhezčí brankou zápasu Zbyněk Polák, který z dobrých pětadvaceti metrů lobem uzavřel skóre zápasu na 4:1. Velký Osek se touto výhrou dostal na sedmé místo o skóre právě před svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Sekretář Viktorie Velký Osek, Martin Koška: "Byli jsme od první minuty lepší, soupeř sice měl nějakou šanci, ale my jsme je proměnili. Pohlídali jsme jejich nejlepšího střelce, kluci se mu věnovali a pokryli ho, což byl asi klíč úspěchu. Ještě jsme neproměnili dva brejky."

FK Libodřice
Trenér, Michal Škopek: "Dnes to bohužel na výhru nebylo. Hlavně první poločas jsme promrhali. Sice jsme měli šance na změnu výsledku, ale neproměnili jsme je. V druhé půli jsme možná byli i lepší, ale podařilo se nám jen snížit. Body tak mají zaslouženě domácí."



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - Š. Šmiřák [-] (46. J. Čech [-] ) , J. Karban [-] (62. M. Černý [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , Z. Polák [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (46. J. Adamec [-] ) , P. Mašek [-] , J. Plášil [-]

FK Libodřice
M. Kolář [-] - P. Batelka [-] , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] (60. P. Škopek [-] ) , F. Šafránek [-] (72. P. Mikeš [-] ) , M. Müller [-] , L. Pohanka [-] , M. Šafránek [-] , D. Hrodek [-] , M. Hrstka [-] , P. Heverle [-]

ŽK: 57. Z. Polák - 22. M. Hrstka , 65. F. Šafránek .
Hráči zápasu: D. Adamec , Z. Polák .
Místo: FK Viktoria Velký Osek. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - HOŠEK Václav (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.