1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodl v poslední minutě Lindner


Branky


0

Favorizované páté Zásmuky přijely na pažit třinácté Třebovle s jasným cílem získat body. To se jim sice podařilo, ale herně nijak nepřesvědčily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nepotvrzovali roli favorita

Do začátku zápasu vstoupily oba celky vlažně. Nepřesnosti se kupily na obou stranách. Po jedné takové doslova namazali domácí obránci míč na nohy Jana Derky, který si s nabídnutou šancí poradil - 0:1. O pár minut později se situace opakovala jako přes kopírák, jen tomu chybělo přesné zakončení a hosté tak pohrdli pohodlným vedením o dvě branky. Ani jeden tým si nedokázal vytvářet soustavný tlak natož nějaké šance a tak se diváci celkem nudili.

Sólo Lindnera rozhodlo o třech bodech

Tak jako první skončil, druhý poločas začal. Nepřesný fotbal nebo spíše kopaná. Zajímavější události ale měly teprve přijít. V šedesáté čtvrté minutě se dostal k míči Radovan Hromádko, hráč s ligovými zkušenostmi, které potvrdil. Ve skrumáži si poradil, nenechal se obrat o balón a dokázal vystřelit a překonat hostujícího Kubelku - 1:1. Bylo vyrovnáno a "začínalo se znova". Veseleji na domácí lavičce mohlo být o pár minutek později, ale to by Pavel Bobek nesměl ze své ložené šance nastřelit pouze břevno. Když už se zdálo, že se mužstva v řádné hrací době rozejdou smírně, vzal na sebe odpovědnost hostující stoper a správný kapitán Jakub Lindner. Své sólo chladnokrevně proměnil v devadesáté minutě a rozhodl tak celé utkání - 1:2. Zásmuky tak touto výhrou poskočily již na třetí pozici, Třebovle zůstává na místě předposledním. Vypadá to, že domácí spoléhají na lepší jaro jako v loňském ročníku.



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
Trenér Sokola Zásmuky, Václav Jindra: "Po celé utkání jsme se nemohli dostat do tempa. V prvním poločase jsme se alespoň dostali do několika šancí, ale nedokázali jsme je využít. S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, ale s předvedenou hrou už nikoliv."

TJ Sokol Zásmuky
Sekretář SK Třebovle, Milan Růžek: "Byl to vyrovnaný zápas, který asi o trochu lepší hosté rozhodli v devadesáté minutě. Zásmuky měli více šancí, nás podržel brankář. Na domácí zápasy nám pomáhá Radek Hromádko a byl znát, dal i branku. Body už bychom potřebovali, snad se to zlepší."



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Polanecký [-] , L. Homolka [-] , P. Bobek [-] , R. Hromádko [-] , T. Dejl [-] (69. L. Líbal [-] ) , L. Blaščok [-] , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , M. Čáslava [-] , J. Němec [-]

TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - R. David [-] , J. Roth [-] , J. Derka [-] , M. Kraus [-] - J. Lindner [-] , M. Mašín [-] , O. Chábera [-] , P. Benda [-] (85. A. Durňák [-] ) , A. Čapek [-] , J. Pechar [-] -

ŽK: 67. L. Blaščok .
Hráči zápasu: L. Pokorný , R. Hromádko - J. Lindner .
Místo: SK Třebovle. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - RŮŽEK Milan (N), ŠVACH Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.